2016 mayıs tüp bebek

İnsallahh bebisiniz ordadır lekelenme olup gebe kalanları okuduk burada canim.moralinizi bozmayin bol bol dinlenin
inşallah canım doktorumu aradım yuvalanma kanaması olabilir merak etmeyin, sabirla bekliycez dedi.İnsallah sonuc pozitif olur Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah..

inşallah canım doktorumu aradım yuvalanma kanaması olabilir merak etmeyin, sabirla bekliycez dedi.İnsallah sonuc pozitif olur Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah..

Benim de transferin 5. Günü pembe lekelenme olmuştu. Yerleşme kanamasıymış. Pozitif gördüm. Herkes te olmayabiliyor ama benim gibi olan da var.

Transferi bekleyenn yol arkadaşlarimm ne yapıyorsunuz nasılsınız benim modum çok degisken bugünlerde canım içim çok sıkılıyor G gipsyy @lavantcicegi @dnzderya
Ben iyiyim keyfim yerinde şimdilik .transferi iple çekiyorum.neden için sıkılıyor ki.inş az kaldı bebeklerlerimizi almaya moralini yüksek tutmaya çalış.

Ben iyiyim keyfim yerinde şimdilik .transferi iple çekiyorum.neden için sıkılıyor ki.inş az kaldı bebeklerlerimizi almaya moralini yüksek tutmaya çalış.
İnsallahh canim.dusundukce geriliyorum bir heyecan vesvese tedirginlik sarıyor her yanimi .

İnsallahh canim.dusundukce geriliyorum bir heyecan vesvese tedirginlik sarıyor her yanimi .
.nasibimizde varsa olacak elbet.umalım ki rabbim çok bekletmesin.duanı et Allaha sığın.bende telaşa kapıldığım zaman kendime elimden geleni yaptığımı ille de bir evlat değil de hayırlı sağlıklı mutlu olacak bir evlat dilediğimi hatırlatıyorum ve zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum.

Benim de transferin 5. Günü pembe lekelenme olmuştu. Yerleşme kanamasıymış. Pozitif gördüm. Herkes te olmayabiliyor ama benim gibi olan da var.
evet canım yerlesme kanamasi olabiliyormus oyle ped falan koydunmu yoksa lavobaya gittiginde peceteyemi geliyordu ?? kaç gun sürdü ve rengi falan nasildi canim aydinlatirmisin beni..Aklimdaki deli sorularr :KK49::KK49:

Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler sonucum negatif 0,5

Boşlukta olmayın kızlar noluyor S Sece44 L lavantacicegi bugünlere iyi değerlendirin transfer den sonra asıl bekleyis boşluk olacak şimdi enerji toplama zamanı
Bilmiyorum canimm aklimaa pek cok sey geliyor hic kafamda yokken bu sabah embryolarim diye uyandim onlar nasil olacak acaba diye cunku bnm 2.gun bolundukten sonra donduruldu bnim arkadasima da cem bey boyle yapmisti esiyle esimin problemleri ayni hatta.umarim guzelce bolunmeye devam ederler.adim adim sikintilarin ustesinden gelmeye calisiyorum Allahin izniyle, ama icimde hep kocaman korkularla

Bilmiyorum canimm aklimaa pek cok sey geliyor hic kafamda yokken bu sabah embryolarim diye uyandim onlar nasil olacak acaba diye cunku bnm 2.gun bolundukten sonra donduruldu bnim arkadasima da cem bey boyle yapmisti esiyle esimin problemleri ayni hatta.umarim guzelce bolunmeye devam ederler.adim adim sikintilarin ustesinden gelmeye calisiyorum Allahin izniyle, ama icimde hep kocaman korkularla
Hayırlısı ni dileyeceğiz cnm başka yapacak bir şey yok Takdiri mutlak sen moralini yüksek tut

Allah herkesin yüzünü güldürsün işallah

Kızlar progestanı kaçıncı haftada bıraktırıyor dr.larınız

Back
X