- 4 Temmuz 2016
- 124
- 44
- 28
- 35
İnşallah :))Kizlar bebisler gelecek Allahin izniyle kalp atislarini duyunca kesinlesecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah :))Kizlar bebisler gelecek Allahin izniyle kalp atislarini duyunca kesinlesecek![]()
Resimlerini atsana kuzummmmm.. Cok sevindmmm.. Degerlerin nasildi unuttum?Kizlar bebisler gelecek Allahin izniyle kalp atislarini duyunca kesinlesecek![]()
maşallah darısı başımıza inşallahKizlar bebisler gelecek Allahin izniyle kalp atislarini duyunca kesinlesecek![]()
12.Gün mü 1084tü? Benim de 13.Gün 1060ti .. Ikiz olma ihtimali benim de var o zaman.. Ayy hayirlisi yaaDegerim en son gecen cmtsi 1084bidaha olcmediK resim yukleyemiyorum ben beceremedim insallah kizlar bu mutlulugu tadarsiniz Allahin izniyle
İnşallah kosmet bakalım hayırlısı olsunOyle dusunme guzel dusun guzel olsun insallah Rabbim yuzunu guldurur tesekkur ederim bu arada
Amannnn Alllahimm çok sukurrrrrr darısı bizim başımıza hayirlisiyla insallahh aminnKizlar bebisler gelecek Allahin izniyle kalp atislarini duyunca kesinlesecek![]()
Evet cnm 12.gundu hayirlisi olsn sana da keseler icin bisey demedi iki de cok guzel gorunuyor dedi ben.de cok didiklemedim12.Gün mü 1084tü? Benim de 13.Gün 1060ti .. Ikiz olma ihtimali benim de var o zaman.. Ayy hayirlisi yaa
Tabi ki arkadaşım dualarım seninle .başarılı bir transfer olsun.bebeklerin hep seninle kalsın inşCanlarimm yarin transferimm var dualarinizda bana da yer verin lutfen unutmayin beni.Allah razi olsun hepinizden![]()
Merhaba Can'ım öncelikle hayırlı olsun:)Degerim en son gecen cmtsi 1084bidaha olcmediK resim yukleyemiyorum ben beceremedim insallah kizlar bu mutlulugu tadarsiniz Allahin izniyle
Aminnn insallahhh canimmTabi ki arkadaşım dualarım seninle .başarılı bir transfer olsun.bebeklerin hep seninle kalsın inş
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin sana tutunur.Allah Emegini boşa cikarmasın insallah..Canlarimm yarin transferimm var dualarinizda bana da yer verin lutfen unutmayin beni.Allah razi olsun hepinizden![]()
Evet tatlım memleket manisa ama izmirde yaşıyoruz.bu tedavide olumsuz olursa biz de istanbul da şansımızı denemeyi düşünüyoruz inş.
İlk denememdi cnm hayırlısıyla oldu darısı sizlere Allah tattirsin bu duygusu isteyenlereMerhaba Can'ım öncelikle hayırlı olsun:)
Bende tüp bebek yaptırıyorum transfer icin adetimi bekliyorum senin kaçıncı denemem benim ilk denemem allah benim gibi Bebek isteyenlerinde yüzüne Güler insallah :) bizler icin de dua edin
bende manisaliyim canin izmirde yasiyorum. medikal parkta tedavi görüyorum. sen nerde tedavi oluyosun?Evet tatlım memleket manisa ama izmirde yaşıyoruz.bu tedavide olumsuz olursa biz de istanbul da şansımızı denemeyi düşünüyoruz inş.
Ben ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum doktorumun anlaşması orda old için.özel bir merkez kahramanlarda.medical parkında iyi olduğunu duydum hatta arkadaşım orda ikizlerine hamile kaldı.bende manisaliyim canin izmirde yasiyorum. medikal parkta tedavi görüyorum. sen nerde tedavi oluyosun?
biliyorum o hastaneyi canim. kaan bozkurt ordayken gitmiştim eski binasına. hayırlısı olsun ins. hangi asamadaydinBen ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum doktorumun anlaşması orda old için.özel bir merkez kahramanlarda.medical parkında iyi olduğunu duydum hatta arkadaşım orda ikizlerine hamile kaldı.