2016 mayıs tüp bebek

biliyorum o hastaneyi canim. kaan bozkurt ordayken gitmiştim eski binasına. hayırlısı olsun ins. hangi asamadaydin
Benimde senin gibi transferim iptal olmuştu.daha sonra 2 dondurulmuş transferi oldu tutmadı.şimdi son kalan 2 tane 3.gün embiryosu için tedaviye başladık.21 temmuz transferim var.seninki de yeni başladı sanırım dimi.daha önce denemeniz olmuşmuydu.

kızlar bu bhcg degerinin düsük olup sonradan yukselme ihtimali varmı acaba? yarın test tekrarim var merak icindeyim..

kızlar bu bhcg degerinin düsük olup sonradan yukselme ihtimali varmı acaba? yarın test tekrarim var merak icindeyim..
Tabiki de var canim normalde gebelik olmasa 9 cikarmi hic bnm mesela aylar once 0.1 cikmisti .bu konuda biraz arastirma yapmistim.betanin gebe olmayan kadinlarda yuksek cikmasna neden olan cok etmen yok.insallah yukselecek

Cinsiyeti belli olan varmı hamis ler :anneadayı::anne:
Selam canım nasılsın aynı haftadayız seninle:) nasıl geçiyor inşallah herşey yolundadır ikili test yaptırdın mı benim yarın kontrolüm var ikili test de yapılacak
Aslında yaptırmak istemiyorum boşuna aklımı bulandırmak yarın drla konuşup karar vericem.

Selam canım nasılsın aynı haftadayız seninle:) nasıl geçiyor inşallah herşey yolundadır ikili test yaptırdın mı benim yarın kontrolüm var ikili test de yapılacak
Aslında yaptırmak istemiyorum boşuna aklımı bulandırmak yarın drla konuşup karar vericem
Canım bence de yaptırma. Hiç bir anlam ifade etmiyor. İhtimal olasılık üzerine bu testler. Kafa karıştırıyor. Boşver tadını çıkar. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım bence de yaptırma. Hiç bir anlam ifade etmiyor. İhtimal olasılık üzerine bu testler. Kafa karıştırıyor. Boşver tadını çıkar. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım araştırdım ve zaten kesin sonuç değil hem kesin olsa çaresi var mı çare diye söyledikleri şey kürtaj maalesef ona da vicdanım el vermez o yüzden ikili test falan yaptırmayı hiç düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Sen nasılsın ?

benim
Benimde senin gibi transferim iptal olmuştu.daha sonra 2 dondurulmuş transferi oldu tutmadı.şimdi son kalan 2 tane 3.gün embiryosu için tedaviye başladık.21 temmuz transferim var.seninki de yeni başladı sanırım dimi.daha önce denemeniz olmuşmuydu.
benim daha önce tup bebek denemem oldu 2 transfer olmuştu negatif. haziranda 2 tup bebek için opum oldu ohss olduğum için iptal edildi şimdi hazırlık yapiliyo temmuz sonu yada 1 ağustos 3 cu transfer olucak. ins tutarda bi daha ugrasmak zorunda kalmayız hayırlısı ins.

Tabiki de var canim normalde gebelik olmasa 9 cikarmi hic bnm mesela aylar once 0.1 cikmisti .bu konuda biraz arastirma yapmistim.betanin gebe olmayan kadinlarda yuksek cikmasna neden olan cok etmen yok.insallah yukselecek
insallah canim ya insallah..

Kizlarrr ne durumdasinizz ya benim için sistii Rabbim korusun bizi bu kötülüklerden

Back
X