İnşallah bebisin tutunuyor canimEvet cnm 5.gun.jeli kullanıyorum transfer gününden beri ilk gün ufacık kahve leke geldi ve akıntıyla birlikte pembemsi akıntı geldi.dun tortu şeklinde pembe renkte leke gelmişti.normalmi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebisin tutunuyor canimEvet cnm 5.gun.jeli kullanıyorum transfer gününden beri ilk gün ufacık kahve leke geldi ve akıntıyla birlikte pembemsi akıntı geldi.dun tortu şeklinde pembe renkte leke gelmişti.normalmi acaba?
@ canimDaha önce yapıyodum şimdi olmuyo.etketleme yaparken hangi sembole basıyoduk.
Amin canimm her sizladginda icimm pir pirr oluyor insalllahhhhhh Allahım ol demiştir insalllahhhhhh tutunmuslardir günler gecsinnn guzell haberler alalimm aminnGerçekten mi inş dediğin gibi tutunuyordur tatlım bebeklerim
Canimm ilaçlardan dolayı bnce rahim duvarı fazlasıyla kalinlasiyor ya onun dökülmesidir diye tahmin ediyorumKızlar birsey sormak istiyorum biliyorsunuz ki arife günü negatif sonuç almıştım sonra regli oldum şimdi gün önce tekrar regli oldum ve çok yoğun kahverengi bir kanama bilginiz var mi korkuyorum artık ben doktora gittim ultrosanla muayene etti birsey yok ama kanama da çok
Canım benim bak bu açıklama bana iyi geldi çok haklısın bende üzülüyorum neden bu kadar fazla kanama var diye doktora da gittim ultrosanla baktı yok birsey sağol tatlım haydi bakalim senin güzel haberlerini bekliyoruz insallahCanimm ilaçlardan dolayı bnce rahim duvarı fazlasıyla kalinlasiyor ya onun dökülmesidir diye tahmin ediyorum
Evet canım yumurtaların büyüyor maşallah :)Kızlar size birşey danışmanım benim diğer tedavim de hiç kaşık ağrım olmamıştı zaten 4 yumurta olmuştu bugün 3. İğnemı olacağım ama dünden beri kasiklarim ağrıyor acaba yumurta belirtisi mi inşallah :)
Amin canım insallahh.doktor da bir şey yok dediyse içini ferah tutCanım benim bak bu açıklama bana iyi geldi çok haklısın bende üzülüyorum neden bu kadar fazla kanama var diye doktora da gittim ultrosanla baktı yok birsey sağol tatlım haydi bakalim senin güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Ewet canım yumurtalar büyüdükçe baskı yapiyorKızlar size birşey danışmanım benim diğer tedavim de hiç kaşık ağrım olmamıştı zaten 4 yumurta olmuştu bugün 3. İğnemı olacağım ama dünden beri kasiklarim ağrıyor acaba yumurta belirtisi mi inşallah :)
İnşallah bebeklerin yerini sağlamlaştırıyodur orda onun sızısıdır.Belirtilere takılmak istemiom ama dünden beri sol kasığımdan ağrı sizimsii bir şey var inşallah hayırlı haberin isaretidir
7+5 bugun canım :) ne yalan soyleyeyim ben de sen niye yazmıyosun diye merak ediyodum bayadır kalp kalbe karsıymıs :) senin ne kadar oldu bu arada cinsiyet belli oldu muUzunca bir aradan sonra herkese merhaba kızlar. :) herkes iyidir umarım. Geçen surede gebe kalan arkaşdaşlarımı tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Dualarımız herkesin pozitifi görmesi için. Ee kızlar ne var ne yok P pink_love_lady den haber var mı Kocaman olmuştur bebişi :)
İçinde ilaç kalması sorun değil içeri gönderdipin kadar yeterlidir.ama kan konusunda bir fikrim yok.Kızlar acil bi sorum olacak ne olur cvplayin.crinone Jeli kalın ucunu sıkıp ilacın ince kısımda birikmesi için sallamamiz gerekliya.ben de öyle yaptım başlıgi çıkarırken ilacın bi kısmı ustume döküldü?bi problem olurmu ya?bide ilacı yaptığında ucunda yine ilaçtan kalmış.zaten döküldü die tekrar yapmak istedim.ama bu sefer aplikAtorde ufak ufak kan girdim neden olmuştur sizce?