Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada bir tek tük içiyorum canım. Transferden 3 ay önce bırakmıştım. Yumurta toplanana kadar sigara dumanı olan ortamlarda bile durmadım. Yumurta sigaradan çok etkileniyormuş kalitesiz oluyormuş kanıtlanmış korktum bende. Şimdide paket almıyorum günde bir tane bir iki çekip atıyorum canımmTransfer den sonra bıraktım ilk zamanlar zordu,şimdi tiksiniyorum.Sen devam mı yoksa ?
Yüreğini karartma yoktur birşey hem öyle lekelenme için falan çok erken.Allahın izniyle herşey yolundadır.O da olabilir çünkü yaparken biraz acıdı.aplikatorde tahriş yapmış olabilir.kotu bisey olmasinda
Canım cokk okudum bn bu jelle ilgili muhtemelen tahrs etmiştir korkma canım hem o aplikatorun ucu ayarlanmış bir uzunlukta bebisiniz olduğu yere gitmesi mümkün deill içini ferah tut zarar vermemissindir Allahın izniyle.icinde birazcık kalsa da bisey olmazKızlar acil bi sorum olacak ne olur cvplayin.crinone Jeli kalın ucunu sıkıp ilacın ince kısımda birikmesi için sallamamiz gerekliya.ben de öyle yaptım başlıgi çıkarırken ilacın bi kısmı ustume döküldü?bi problem olurmu ya?bide ilacı yaptığında ucunda yine ilaçtan kalmış.zaten döküldü die tekrar yapmak istedim.ama bu sefer aplikAtorde ufak ufak kan girdim neden olmuştur sizce?
Amin canım umudum o yönde ama hafiften zaten böyle psikolojik bir buhran gelip gelip gidiyor
Almışsındır canım geçen öyle bir topicvardi usenmedim okudum sayfalarca senin dedgni yaşayanlar vardı açarken biraz dökülmustu orcan öğrendim bende.sen merak etme ayrıca hiç de bunalmiyoruz.ben 5 gündür dışarı cikmadim sizle konuşuyorum derdimiz ortak burda konuşmadan durursam o zaman iyice yalnizlasirimİlacın başlığını çıkarırken biraz döküldü ama apkikatorun içinde hiç ilac kalmadı.yeterli dozu almışsındır dimi tatlım.
Bu arada esin ewde olursa bnce o yardım etsin bi süre vallahi ben de bu konuda çok ewhamli olduğum için iyi biliyorum yasadiginiİlacın başlığını çıkarırken biraz döküldü ama apkikatorun içinde hiç ilac kalmadı.yeterli dozu almışsındır dimi tatlım.
Amin canimAynen öyle aklıma bisey takılıyor.hemen sorabiliyorum derdime derman oluyorsunuz hemen.allah hepinizden razı olsun.hepimizin yüzü gülsün inş.
Mrb canım, iyi gidiyir şükür mide bulantilari benim yeni başladı:) senin nasıl gidiyor?Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba kızlar. :) herkes iyidir umarım. Geçen surede gebe kalan arkaşdaşlarımı tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Dualarımız herkesin pozitifi görmesi için. Ee kızlar ne var ne yok @pink_love_lady den haber var mı Kocaman olmuştur bebişi :)
Allah senden de razı olsun canımAynen öyle aklıma bisey takılıyor.hemen sorabiliyorum derdime derman oluyorsunuz hemen.allah hepinizden razı olsun.hepimizin yüzü gülsün inş.
Kızlar acil bi sorum olacak ne olur cvplayin.crinone Jeli kalın ucunu sıkıp ilacın ince kısımda birikmesi için sallamamiz gerekliya.ben de öyle yaptım başlıgi çıkarırken ilacın bi kısmı ustume döküldü?bi problem olurmu ya?bide ilacı yaptığında ucunda yine ilaçtan kalmış.zaten döküldü die tekrar yapmak istedim.ama bu sefer aplikAtorde ufak ufak kan girdim neden olmuştur sizce?
İnşallah diğerinde azdı hiç ağrım olmamistiEvet canım yumurtaların büyüyor maşallah :)
Canım tam 12 hafta kullandım o jeli başlarda çok sinirlerimi bozuyordu uygulaması ayrı dert geri gelmesi ayrı dert sonra alıştım gitti. Ben pakettekilerin hepsini elimle kontrol edip ters çeviriyordum ki ilaç hep ucunda dursun yoksa kullanırken sıkıntı oluyor hava kalıyor falan canım senin transferin olmuştu dimi azıcık kan bu dönemde normal bence sakin ol şiddetli kanama olursa mutlaka dr a gitKızlar acil bi sorum olacak ne olur cvplayin.crinone Jeli kalın ucunu sıkıp ilacın ince kısımda birikmesi için sallamamiz gerekliya.ben de öyle yaptım başlıgi çıkarırken ilacın bi kısmı ustume döküldü?bi problem olurmu ya?bide ilacı yaptığında ucunda yine ilaçtan kalmış.zaten döküldü die tekrar yapmak istedim.ama bu sefer aplikAtorde ufak ufak kan girdim neden olmuştur sizce?
Vallahi ben bazen ilacı kullanmayı bile unuttum çok gıcık olduğum bişeydi o jel ama bebişimiz için yoksa katlanılmaz yani bilirim. Sen gerekli dozu aldın canım o kadarcık sızıntı dökülme ile hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Eğer transferin yeni olduysa o kan transfer olurken vajinaya takılan spekulumun da yaptığı tahriş olabiliyor sen içini ferah tut.İlacın başlığını çıkarırken biraz döküldü ama apkikatorun içinde hiç ilac kalmadı.yeterli dozu almışsındır dimi tatlım.