2016 mayıs tüp bebek

İnşallah hepsi çok çok kaliteli olur :) aslında daha 3. İğneyi vuruldum ama ağrılar başlayınca sasirdim
Aynen önemli olan kaliteli olması aslında lazım olan bi tane onu da Rabbim nasip etsin hayırlısı ile ;) ben yumurta kontrolüne gidince ekranda onları bile seviyordum hanginiz benim yavrum diye :)) analık işte Allah gönlüne göre versin canım

Kızlar size birşey danışmanım benim diğer tedavim de hiç kaşık ağrım olmamıştı zaten 4 yumurta olmuştu bugün 3. İğnemı olacağım ama dünden beri kasiklarim ağrıyor acaba yumurta belirtisi mi inşallah :)
Canım Yumurtalar Oluşuyor Ve Büyüyor. Ben de 6 yumurta oluşmuştu. Kasiklarimda rahatsız edici ağrı vardi

Kızlar acil bi sorum olacak ne olur cvplayin.crinone Jeli kalın ucunu sıkıp ilacın ince kısımda birikmesi için sallamamiz gerekliya.ben de öyle yaptım başlıgi çıkarırken ilacın bi kısmı ustume döküldü?bi problem olurmu ya?bide ilacı yaptığında ucunda yine ilaçtan kalmış.zaten döküldü die tekrar yapmak istedim.ama bu sefer aplikAtorde ufak ufak kan girdim neden olmuştur sizce?
Canım ilaç kutusundaki tüm jelleri ince uçları aşağıda olacak şekilde çevir. Uyguladığında da ucunu kopardığında yatay tut. Hiç birşey olmaz. Büyük ihtimalle tahriş olmuştur canım. Ben de yaparken bayağı rahatsız ediyordu. İlerletemiyrodum. Aciyordu

Canım Yumurtalar Oluşuyor Ve Büyüyor. Ben de 6 yumurta oluşmuştu. Kasiklarimda rahatsız edici ağrı vardi

Canım ilaç kutusundaki tüm jelleri ince uçları aşağıda olacak şekilde çevir. Uyguladığında da ucunu kopardığında yatay tut. Hiç birşey olmaz. Büyük ihtimalle tahriş olmuştur canım. Ben de yaparken bayağı rahatsız ediyordu. İlerletemiyrodum. Aciyordu
Gununuz guzel gecsin kizlar

Saol canim sadece 1 yumurtam varmis

Kızlar bilginiz var mı acaba bir sorum olacak.dün transferim oldu.hergün progestan iğne olmam gerekiyodu.ama geçen tedavide bu iğneler ateş yaptı.dr da bu defa iki günde bir vurul dedi.şimdi hergün vurulsammı ya bebeklerim tutunamazsa diye korkuyorum.vurulursam da ateşlenirsem bebeklere zarar verirse.bu iğne sizdede ateş yapıyomu çok zayıfım bu arada ondan mı dokunuyo acaba.

Kızlar bilginiz var mı acaba bir sorum olacak.dün transferim oldu.hergün progestan iğne olmam gerekiyodu.ama geçen tedavide bu iğneler ateş yaptı.dr da bu defa iki günde bir vurul dedi.şimdi hergün vurulsammı ya bebeklerim tutunamazsa diye korkuyorum.vurulursam da ateşlenirsem bebeklere zarar verirse.bu iğne sizdede ateş yapıyomu çok zayıfım bu arada ondan mı dokunuyo acaba.
Canım doktorun niye jel vermio pki sana ozel ve mühim bir nedenini var ki.progsteronun yan etkisi ateş her yerde okudum iğne olunca demekki daha etkili oluyor.insallah bir şey olmaz canım doktorun öyle dediyse mutlaka bildiği vardır.

Kızlar yinede hamdolsun sadece sağda 1 yumurtam varmış çok uzuldum tedaviye devam ediyoruz dualarınızı bekliyorum bu yumurta altın yumurtaymis
Canimmm bugün vucudum o yumurtayii ennn ennn enn kaliteli guzel hale getirsin insallahhh.en iyisini bulduktan sonra sayının hiç önemi yok biliyoruz .peki sizde ki problem neydi canım

Canım doktorun niye jel vermio pki sana ozel ve mühim bir nedenini var ki.progsteronun yan etkisi ateş her yerde okudum iğne olunca demekki daha etkili oluyor.insallah bir şey olmaz canım doktorun öyle dediyse mutlaka bildiği vardır.
Aynı zamanda progestan fitil alıyorum 6 saatte bir ikişer tane.yani günde 8 adet.progestanla boğulmak üzereyim yani.:KK45:

Canimmm bugün vucudum o yumurtayii ennn ennn enn kaliteli guzel hale getirsin insallahhh.en iyisini bulduktan sonra sayının hiç önemi yok biliyoruz .peki sizde ki problem neydi canım
Benim tüpler kapalı fsh normal olmasına rağmen yumurtalar zayıf geçen yıl 4 yumurta olmuştu şimdi sadece 1 tane :( duaların inşallah kabul olur canik

Back
X