Canım hayırlısıyla sorunsuz bir transfer diliyorum.sen de al bebeklerini gir sıraya bakalım.Rabbim senin de yüzünü güldürsün inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlısıyla sorunsuz bir transfer diliyorum.sen de al bebeklerini gir sıraya bakalım.Rabbim senin de yüzünü güldürsün inş.
Işte o senin bebeğin olacak :)Kızlar yinede hamdolsun sadece sağda 1 yumurtam varmış çok uzuldum tedaviye devam ediyoruz dualarınızı bekliyorum bu yumurta altın yumurtaymis
İnşallah canım üzüldüm aslında ama napalim şükürler olsun yinedeIşte o senin bebeğin olacak :)
hic üzülme canim Rabbim bilir herseyin hayırlısını..Bak benim 20 tane toplandı ama sonuc kocaman bir negatifff...Hakkımda hayırlı olan buymuş demekki diyorum..İnşallah canım üzüldüm aslında ama napalim şükürler olsun yinede
Öyle deme olacak inşallah yine diyorum Rabbim den gelene hamdolsun inşallah kavusuruz bebeklerimize şansım okadar riskli ki 1 tanecikhic üzülme canim Rabbim bilir herseyin hayırlısını..Bak benim 20 tane toplandı ama sonuc kocaman bir negatifff...Hakkımda hayırlı olan buymuş demekki diyorum..
Üzülme canım benim Allah ol desin yeter ki bir yumurta bir sperm gerek sadece.İnşallah canım üzüldüm aslında ama napalim şükürler olsun yinede
Canımm ALlah razı olsun güzel gönlüne göre versin beni hastaneden aradılar sabah 8 e aldılar transferi dr şehirdışına çıkacakmış işten geldim ev temizledim çaöaşır yıkadım şimdi 1 hafta yapamam diye biraz dinlenir spnra kaşkar dua ederim bol bol hepimiz içinCanımdnzderya okudum senin için inşallah bebek(ler)in sımsıkı tutunur sana sağlıklı hayırlı evlatların olur inşallah amin
Allah kabul etsin inşallah.5 gündür iyiydim ama bugün çok ağlamaklı geçti günüm bilemiyorum içim acıyor hep iyi olacağına inansam da Allah korusun negatif olursa diye içim sizliyor acıyor böyle kendimi kolu kanadım kırılmış gibi dusunuyorum.sonra kasiklarımda bir sizi oluyor bebeklerim benle diyorum .ben pek güçlü değilim sanırım hala annemin nazli kiziyim.Canımm ALlah razı olsun güzel gönlüne göre versin beni hastaneden aradılar sabah 8 e aldılar transferi dr şehirdışına çıkacakmış işten geldim ev temizledim çaöaşır yıkadım şimdi 1 hafta yapamam diye biraz dinlenir spnra kaşkar dua ederim bol bol hepimiz için![]()
canim benimde iki yumurta vardi ikiside dollendi ve ikiz gebisim insallah Canim seninde bebisin seninle olsun avakado ye ve dvit al ben oyle yaptim biesteron gunde 3 kere Allahim ol desin olur dua et bol bol bizde ederiz insallah olurSaol canim sadece 1 yumurtam varmis
Canım ilaçlarda biraz duygusallaştırıyor.negatif sonucu aldığımda dünyam başıma yıkılacak diyordum.ona yakın bişeyler hissettim.ama çabuk geçti inanki ve hemen yeni tedavi için umut etmeye başladım ve herşeyi unutuverdim.rabbim sana bu tedavinle sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşmayı nasip etsin.ama olmazsada yeni umutlar eski acıları unutturuyor merak etme.en başta herşeyin hayırlısı ve nasibimizde varsa olacak elbet.Allah kabul etsin inşallah.5 gündür iyiydim ama bugün çok ağlamaklı geçti günüm bilemiyorum içim acıyor hep iyi olacağına inansam da Allah korusun negatif olursa diye içim sizliyor acıyor böyle kendimi kolu kanadım kırılmış gibi dusunuyorum.sonra kasiklarımda bir sizi oluyor bebeklerim benle diyorum .ben pek güçlü değilim sanırım hala annemin nazli kiziyim.
Canım yaa sen çok evde kaldın sürekli sonuca odaklandın biraz çık dolaş kafa dağıt ben çalışıyorum izin de almadım cumartesi pazar dinlenir sonra işime bsşlarım biliyorum beklemek bu tedavinin en ama en zor kısmı ne iğne ilaç ne opu hiçbiri acıtmaz sonucun negatif olacağını düşünmek kadar ama en azından teorik olarak şimdilik hamilesin tadını çıkar üzma bebişiniAllah kabul etsin inşallah.5 gündür iyiydim ama bugün çok ağlamaklı geçti günüm bilemiyorum içim acıyor hep iyi olacağına inansam da Allah korusun negatif olursa diye içim sizliyor acıyor böyle kendimi kolu kanadım kırılmış gibi dusunuyorum.sonra kasiklarımda bir sizi oluyor bebeklerim benle diyorum .ben pek güçlü değilim sanırım hala annemin nazli kiziyim.
Masallah sağlıkla kucağına alırsın insallah umarım benimde tek yumurtam bebis olur insallahcanim benimde iki yumurta vardi ikiside dollendi ve ikiz gebisim insallah Canim seninde bebisin seninle olsun avakado ye ve dvit al ben oyle yaptim biesteron gunde 3 kere Allahim ol desin olur dua et bol bol bizde ederiz insallah olur
Oyle dusunme canm sonucta ihtiyacin olan bir tane kaliteli embriyo.. Onun da bu yumurtafan olusup olusmucagini allah bilir. Bol bol dua et sen gerisini allaha birak insallahÖyle deme olacak inşallah yine diyorum Rabbim den gelene hamdolsun inşallah kavusuruz bebeklerimize şansım okadar riskli ki 1 tanecik
Saol arkadaşım elimden başka birşey gelmiyor takdir AllahinOyle dusunme canm sonucta ihtiyacin olan bir tane kaliteli embriyo.. Onun da bu yumurtafan olusup olusmucagini allah bilir. Bol bol dua et sen gerisini allaha birak insallah
Aminn canimm insallahh . transferden sonra boyle gercekten hissedion o heyecanin etkisyle ama zaman gecince kaygi,korku agir basio heralde.hemb hemn hepimiz boyle hissediorz demekkiS Sece44 canım benim bnde ilk zamanlar daha pozitiftim.bu ara çok Kaygılanmaya başladım.ya olmazsa diye çok korkar oldum.ama yinede üzülme Bebeklerimiz herşeyi hissedermis.Annelerinin Ne kadar güçlü olduğunu bilsinler.O küçük mucizeler Sımsıkı tutunsunlar annelerine. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
İnsallah CanimMasallah sağlıkla kucağına alırsın insallah umarım benimde tek yumurtam bebis olur insallah