Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım yaa umudumsunuz ne güzel haberler alıyorum sabah sabah hadi inşallah hemen haberdar et biziKizlarrrrrrrrrr net olmadan demeyecektimm sabah yaptım ben de de silik çıktık ama bllii hemn hastaneye kostukk 2 saate cikcakk L lavantacicegi @gipsyydnzderya
Ya gulummm baya silik amaa varr yani goruozzz bilemiomkii çok heyecanliyimm bnm heyecandan midemm bulanirr heppp şimdide oyleeeeeeayy canım yaa umudumsunuz ne güzel haberler alıyorum sabah sabah hadi inşallah hemen haberdar et bizi
AminnnnnnnnnGünaydın kizlar.... mutlu saglikli bol pozitiffff mujdeli hafta olsun... butun bebisler annelerine sıkı sıkı tutunsunlar...
Ama yinede embryolarimizin günleri aynı seninle bnmAyy canım benim sen yaptır 9.cu gün senin kesinlikle güzel bi değer cikacak![]()
Amin canım amin inşallah Rabbim sizlere de nasip edecek bu duyguyu tanışmasak da duamda herkes. Kan verdin mi bu arada idrar testinden sonra@ankanas Allah razı olsun canim bnm maşallah baya iIerIemis hamişIiğin Rabbim tamamına erdirsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Verdik canım kanik1saat oldu buradaki bir hastaneye gttik.bnm yakın arkimin da 2ay önce guzel haberini orda almıştıkCanım benim nerde yaptırıyorsun testi?Kuzum çok heyecanliyimya
Cokk tesekkur ederizzz biz de uzun zamandır sizin guzel haberlerinizle heyecanlanip umutlaniyordukk Rabbim sağlıklı gebeliklerde sağlıklı hayırlı bebekler nasıp etsin hepimize aminnKızlar günaydın
Bu topikte dertleştim tüp bebeğe hazırlandım bu topikte gün saydım hamile olduğumu öğrendim bugün üç ayım bitti hâlâ başlığımıza bakmadan duramıyorum ve güzel haberlerinizi duyunca ilk pozitifim aklıma geliyor aynı heyecanı yeniden yaşıyorum sayenizde.
Bu sabah yine yaşattınız inşallah hepimiz sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşuruz anneler anne adayları. Sizleri tanımasam da yürekten anlıyorum heyecanınızı ve bunu sizinle yaşamak çok güzel. İnşallah hayırlı müjdeli haberler verin bugün![]()
idrarda çıktıysa vardır bence canm stres yapmaBazen bu test silik çıksa da sonuç negatif olabilirmiş Rabbbimmm öyle bir şey olmasın lutfenn.icim icimiii yiyorrrr heyecandannn