- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok şiddetli olanlara şurup veriyor Dr ama benim okadar şiddetli değil daha sabah ogurme şeklinde leblebi iyi geliyorKizlar benim.mide bulantlrm basladi bugun itibariyle ne ysem cikariyorm ne yapmam gerek acaba
Ayy guzell haberler alalimm insalllahhhhhh amin.bu topicc bereketli olsun herkese umut olsunBiz de kalp atisi için gideceğiz bugün Dr a inşallah duyarız Allahın izniyle![]()
Yaaa gerçekten miii süperrrrr çok erken çukmış harikaaa foto yükleyebilirmisin çok sevindimmmGünaydın Kızlar.Bugun transferinin 6.gunu.dayanamayip idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok silik çıktı.cizgi var yani.cok heyecanlandim.sizce ümitIenmeIimiyim![]()
Hepinizden razı olsun canım Allah çok büyük dualarımız devam etsin inşaallah çünkü aşama aşama bitmiyor beklemekBiravucdua canım çok sağol güzel diIekIerin için Rabbim inş yüzümüzu guldursun.bize her zaman inandin dua ettin bizim için aIIah razı olsun canım bnm
Bu heyecanın bitmezz olsunnn her aşaması çok guzellllHepinizden razı olsun canım Allah çok büyük dualarımız devam etsin inşaallah çünkü aşama aşama bitmiyor beklemek
OlleeeeeyyyCanlarimmmmm cokkk şükür binn sukurrrr 21.72 değer dusuk ama artmasını bekleyeceğiz dualarinizlaaaaa
Tebrik ediyrm canim...Rabbim tamamini erdirir insAllah...Canlarimmmmm cokkk şükür binn sukurrrr 21.72 değer dusuk ama artmasını bekleyeceğiz dualarinizlaaaaa
Duyarsin insAllah canm ben 7+3 duymustum....hayatta duyabilecegin en guzel melodiBiz de kalp atisi için gideceğiz bugün Dr a inşallah duyarız Allahın izniyle![]()
Allah yar ve yardimcin olsun canim benm 5. Haftada baslamisti agzima hic bise suremiyordum...hic bise fayda etmiyodu herseyi denemdim ama.suan cok sukur rahatim...yagli yeme,yemek yedikten.sonra uzanma ve mideni pek.doldurma canimKizlar benim.mide bulantlrm basladi bugun itibariyle ne ysem cikariyorm ne yapmam gerek acaba
Amin canimm hepimizinkini insalllahTebrik ediyrm canim...Rabbim tamamini erdirir insAllah...
Aminnnn canım gipsssyimm aminn darısı hepinizinn basinaaa yuzumdee kocaman gulumseme takiliyorum:)))Olleeeeeyyytest silik çıktı kan verdim demişsin tek tek sayfaları okurken kalbim duracaktı.2.gün embiryosu ve 9.gün değerin güzelllll.Allah tamamına erdirsin.Yüzünü hep güldürsün canım arkadaşım
Merhaba canım altı yedi hafta sürdü benim de bulantı istifra ama istifra ediyorum diye yememezlik yapmadım istifra da etsem yedim azar azar meyve yedim canım ne isterse onu yedim günde üçten fazla kusmuyorsan sorun yok dedi dr ve susuz kalma. Bana sakız çiğnemek ve sade maden suyu içmek çok iyi geldi. Sabret canım 12. haftalarda geçecek inşallahKizlar benim.mide bulantlrm basladi bugun itibariyle ne ysem cikariyorm ne yapmam gerek acaba
Hayır canım hiç de etkilemez kalbini ferah tut normal hamile olanlar farkında bile olmuyor öyle düşünmerhaba kızlar rabbim en yakın zamanda yüzümüz güldürsün bende cumartesi yumurta toplama yapıldı aradılar ödrt tanesi döllenmiş transfer gününü bekliyorum. kızlar izin alamıyorum raporda yok darbeden dolayı işe gelecem mecburen çok etkilermi ki ya