2016 mayıs tüp bebek

selam kızlar nasılsınız ben hala 2. tedaviye başlamadım başlayacak gibide değilim aslında tekrar olumsuz olur die sizler neler yapıyorsunuz B bsbirkin canım sen naptın 2. denemene başladınmı
Yok canim bende baslamadim evimde de degilim esimin memleketindetyiz tatilde bu ay yine calistik tup bebekten sonra haka ilaclarin etkisi olur deniyo ya bugun adet günüm bakalim bekliyorum olacakmii olmayacakmi ama umidim oek yok adet.oncesi sivilceler cikti bile :(

selam kızlar nasılsınız ben hala 2. tedaviye başlamadım başlayacak gibide değilim aslında tekrar olumsuz olur die sizler neler yapıyorsunuz B bsbirkin canım sen naptın 2. denemene başladınmı
Ben baslamadan.once histeroskopi yaptiricam eylule kdr kendiliginden olmazsa yaptircam histeroskopiyi

Yok canim bende baslamadim evimde de degilim esimin memleketindetyiz tatilde bu ay yine calistik tup bebekten sonra haka ilaclarin etkisi olur deniyo ya bugun adet günüm bakalim bekliyorum olacakmii olmayacakmi ama umidim oek yok adet.oncesi sivilceler cikti bile :KK43:
inş bir süpriz olmuştur canım.hayırlısı olsun

Kızlar altın yumurtam 14.5 mm olmuş hamdolsun güzel güzel büyüyor kucuk bebek gibi bakıyorum inşallah çok çok sağlıklı olur 1. Kalite embriyo olur ve annesine tatlı hayırlı bebis olur sadece paylaşmak istedim :)

Kızlar altın yumurtam 14.5 mm olmuş hamdolsun güzel güzel büyüyor kucuk bebek gibi bakıyorum inşallah çok çok sağlıklı olur 1. Kalite embriyo olur ve annesine tatlı hayırlı bebis olur sadece paylaşmak istedim :)
şimdiden anne gibi hissediyoruz dimi.gerçek olsa neler hissedicez kim bilir.inş en kalitelisinden bol hücreli bir embiryo olur ve bırakmaz annesini.

Ohhhh ohhhhhh cokk sukurrrr o senin yawrunnn bizim yegenimiz olacak Rabbimin izniyleeeeee

Beni çok yazdım biliyorum ama 2saat uyumusumm çok guzel rüya gördüm en yakın arkimn ikizleri var 1yasnda onların ewindeydik esimleee kızlarını öptük kokladik sarildikk Rabbim hayırlara çıkarsın insalllahh

Back
X