- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı sana canım belki ikizdir senin de hayırlısı olsun hakkımızda aminMaşallah bebisIere ya Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBiravucdua
ben de çok fena merak içindeyim benim de ilk aklıma ikiz mi acaba diye geldi valla.Allah gönlüne göre versin inş.Tedaviye başladığımdan beri içimden hep ikiz oIcakmis gibi geIdi.bakaIım bnde merak içindeyim.![]()
canim benim tebrikler. Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Böyle sonuclar güzel oluyor cok şükür. Artik diğerleri de durmaz. Kizlar acele etmeyin. Tutunmussa ve sonuca yansimamışsa çok üzülürsünüz. Iste o zaman zarar verirsiniz. En azindan 9.gun cok mantikli geliyor.Kızlar sevinçten agIıyorum ya kan testi sonucum 24.48 haIa inanamıyorum![]()
canim cok sevindim. Insallah altin yumurtan sana nur topu gibi sağlıklı hayırlı bit evlat olur canim. Seni takip ediyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyorumKızlar altın yumurtam 14.5 mm olmuş hamdolsun güzel güzel büyüyor kucuk bebek gibi bakıyorum inşallah çok çok sağlıklı olur 1. Kalite embriyo olur ve annesine tatlı hayırlı bebis olur sadece paylaşmak istedim :)
canim bu fikri kafandan at. İnşallah Allahın izniyle ihtiyacın kalmayacak. Senin de pozitiffff haberini aliriz inşallah .nereye gidiyodunuz canım bu defada benim ki tutmazsa istanbulda şansımızı denicez.inş gerek kalmaz ama aklımda bulunsun.
Ya çok sevindim bugün ne güzel haberler oldu maşallah Allah tamamına erdirsin.Kızlar sevinçten agIıyorum ya kan testi sonucum 24.48 haIa inanamıyorum![]()
İnşallah altın yumurtamin nurtopu gibi bebiş olsun canımKızlar altın yumurtam 14.5 mm olmuş hamdolsun güzel güzel büyüyor kucuk bebek gibi bakıyorum inşallah çok çok sağlıklı olur 1. Kalite embriyo olur ve annesine tatlı hayırlı bebis olur sadece paylaşmak istedim :)
İnsallah canim insallah seninde gözün aydin ins kucagina da almayi nasip eder rabbiminş bir süpriz olmuştur canım.hayırlısı olsun
İnşallah arkadaşım duanızı bekliyorum Rabbim hepimize yardım etsin insallahcanim benim tebrikler. Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Böyle sonuclar güzel oluyor cok şükür. Artik diğerleri de durmaz. Kizlar acele etmeyin. Tutunmussa ve sonuca yansimamışsa çok üzülürsünüz. Iste o zaman zarar verirsiniz. En azindan 9.gun cok mantikli geliyor.
canim cok sevindim. Insallah altin yumurtan sana nur topu gibi sağlıklı hayırlı bit evlat olur canim. Seni takip ediyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
canim bu fikri kafandan at. İnşallah Allahın izniyle ihtiyacın kalmayacak. Senin de pozitiffff haberini aliriz inşallah .
Amin inşallah arkadaşım Rabbim hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun insallahİnşallah altın yumurtamin nurtopu gibi bebiş olsun canım
amin.Amin inşallah canım Rabbim yar ve yardımcımız olsun
içini ferah tut canimmm bu ohalden karışık durumlardan dolayı mı izin verilmiyor.ama bu durum cokelzemmm benn yardımcı olacaklarını düşünüyorum yani diğer insanlar suistimal etmesin diye katı dawraniyolardir.ama senin durumun çok mühim.insallahh güzelce halledersin her şeyi aminnValla benim bile gidip test yapasim geldi inan. Cok heyecanli bir durum. Transferim gerçekleşsin Allahin izniyle. Zaman geçmiyor ya. Istanbulda yaptırıyorum. Memorialde. Dondurulmuş transferi olacak ama kontrollere nasıl gideceğiz bilmiyorum. Izin rapor hicbirsey verilmiyor. Bu hafta sonu adet olacagim. Kontrole gidecegiz. Kontroller sık olabilirmis dogal siklusta deneyecekmis. Isimiz yaş görünüyor
Malesef olmuyor ben yarın işe gidiyorum oysa isim stresli olduğu için bu dönemde rapor alacaktım öyle konuşmuştuk ama hiç biryer vermiyoriçini ferah tut canimmm bu ohalden karışık durumlardan dolayı mı izin verilmiyor.ama bu durum cokelzemmm benn yardımcı olacaklarını düşünüyorum yani diğer insanlar suistimal etmesin diye katı dawraniyolardir.ama senin durumun çok mühim.insallahh güzelce halledersin her şeyi aminn
Canım tam anlamasam sanırım erken test yaptın ve pozitif çıkmış inşallah sağlıkla kucağına alirsun