canım tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallahhh :)Kızlarr 172 çıktı maşallahhh rabbime şükür çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallahhh :)Kızlarr 172 çıktı maşallahhh rabbime şükür çok şükür
Canım zaten senin 5.gun embryosuydu bazı merkezler 5 için 10. 11.gunu veriolarmis sanırım.b nce yaptır senKızlar normal de 12.gun pazar ama pazartesi ye yani 13.gune yazmisIar test tarihini.cok sanssizim pazara denk geIdigi icin:-(gunIer geçmek bilmiyor bende bu akşam iğneye gittiğimde test yaptırmak istiyorum.bugun 10.gun bakalım degerIer ne durumda.
çok teşekkür ederim canım arkadaşım.hepinize sarılıp öpesim varMaşallah canim tebrikler. Cok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
canm 5.gün embriolarnda 10.gün istiolar benm de öle.. sessiz sessiz bekliorum ben 3.gündeym daha :) dualarınzda benide unutmayınEvet canım ya bnmde okuduğum kadarıyla öyle biIiyorum.bahceci baya garantici en azından bugün yaptirsam pazartesiye kadar biraz daha rahatIamis oIurum.stresim biter
inşallah canım tüm isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşallahcanım tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallahhh :)
benimkide 4.gün embiryosu ama 8.günüm bugün.Sanki tek gibi canimm benm 3. Gun embriyosu 12. Gun 150 cikmisti
amiiiiinnnn inşallahhh :)inşallah canım tüm isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşallah
ayy hadi heycan yaptım yine.Kızlar normal de 12.gun pazar ama pazartesi ye yani 13.gune yazmisIar test tarihini.cok sanssizim pazara denk geIdigi icin:-(gunIer geçmek bilmiyor bende bu akşam iğneye gittiğimde test yaptırmak istiyorum.bugun 10.gun bakalım degerIer ne durumda.
inşallah bebeğin sana tutunuyodur canım.dualarım seninle.canm 5.gün embriolarnda 10.gün istiolar benm de öle.. sessiz sessiz bekliorum ben 3.gündeym daha :) dualarınzda benide unutmayın
inşallahh canımmm rabbim kabul etsin dularımızı inşallahhinşallah bebeğin sana tutunuyodur canım.dualarım seninle.
İnşallah guzell haberler alırsınız Allahın izniyle aminncanm 5.gün embriolarnda 10.gün istiolar benm de öle.. sessiz sessiz bekliorum ben 3.gündeym daha :) dualarınzda benide unutmayın
Beklioz o zaman seni canım yaptır tabi ki bir zararı yok kiEvet canım ya bnmde okuduğum kadarıyla öyle biIiyorum.bahceci baya garantici en azından bugün yaptirsam pazartesiye kadar biraz daha rahatIamis oIurum.stresim biter
canim benim insallah sen vecanm 5.gün embriolarnda 10.gün istiolar benm de öle.. sessiz sessiz bekliorum ben 3.gündeym daha :) dualarınzda benide unutmayın
amiinn canımmm siz bol bol dua edin malummm hamişşşlerin duası kabul olur inşaallah Allahın izniyle :)İnşallah guzell haberler alırsınız Allahın izniyle aminn
saol canımm inşallah rabbim hepimizn kucağını doldursun evlerimizden çocuk seslerini eksik etmesin inşallahhhcanim benim insallah sen vednzderya da pozitif olacaksiniz. Sira sizde. Allahim yardımcınız olsun
benimki?
saol canımm inşallah rabbim hepimizn kucağını doldursun evlerimizden çocuk seslerini eksik etmesin inşallahhh
senin ki de bozitif olacak tabi ki Allahın izniyle.benimki?