2016 mayıs tüp bebek

G gipsyy canim transferim oldu. Odadayim. 1 embriyo transferi yapildi. Biz hep 2 diye bekledik. Embriyo cok iyiymis. Cogul istemiyoruz dediler. Bakalim 9 gun sonra 25 Ağustos test tarihim. Rabbim hayırla sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah
Rabbim hayirlisiyla insAllah guzel sonuc almani nasip eder...

G gipsyy canim transferim oldu. Odadayim. 1 embriyo transferi yapildi. Biz hep 2 diye bekledik. Embriyo cok iyiymis. Cogul istemiyoruz dediler. Bakalim 9 gun sonra 25 Ağustos test tarihim. Rabbim hayırla sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah

Birşey sormak istiyorum. transferi reglinin kaçıncı günü yapıyorlar?

canım ne güzel haberler bunlar.o zaman bebeğin çok hevesli annesine tutunmaya.çoğul gebelikte riskli tabi ki.9 güne belli olcak çok beklemicez o zaman.Rabbim sana ve hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü evlat nasip etsin.bende heycanla bekliycem 9 gün.

Hayırlısı olsun cnm Insallah güzel haberlerini de buradan alırız ;)

Sezeryan olacak diye birsey yok. Yaş onemli. Genç hastalarda normal dogum tercih ediliyor. Tabi boy ve pelvis genisligi uygunsa. Bazi doktorlar kiymetli bebek diye sezeryana oncelik verebilir. Ama diger spontan gebeliklerle tüp bebek arasında fark yok

Bülent tıraş ta tedavi oldum hamileyim ama.suan kanamam var çok korkuyorum. Hemen hastaneye gittik kalp atışlarını duyduk ama içimde korku var hala Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ..

Bülent tıraş ta tedavi oldum hamileyim ama.suan kanamam var çok korkuyorum. Hemen hastaneye gittik kalp atışlarını duyduk ama içimde korku var hala Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ..
Canim benim.korkma. kanama.olabilir. ilk.3 ayi atlatmis sayılırsın. En riskli dönem geride kaldi Allahin izniyle. İstirahat et. Cok.sukur kalp atışını da duymussunuz. PROGESTERON verdiler mi

Canım kanaman varsa sana iğne yapmaları gerekir. Yaptılarmı

Tesekkur ederim inşallah 3 günde bir onun depo olanıni kullanıyorum zaten ona devam ediyorum acibademe gitmedim eve yakın medistate vardı orda baktık. Şuan azaldı ama hala var inşallah bi sorun yoktur=(

Günaydın arkadaşlar! Nasılsınız? Transfer sonrası 6.gunum. Bugün veya yarin adet tarihim. Cok yogun adet belirtileri yaşıyorum. Progesteron kullanmiyorum. Hamile arkadaşlar sizde de böyle olmusmuydu? 3.gunden beri boyleyim.

Back
X