- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Rabbim hayirlisiyla insAllah guzel sonuc almani nasip eder...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayirlisiyla insAllah guzel sonuc almani nasip eder...
Aminnnn inşallah. Isteyen dileyen emek veren herkese nasip etsin Rabbim.Allahım sağ sağlim sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin. buradan bebeğimin kalp atışlarını duydum demeyi, doğum haberlerini almayı da sağlıklı, huzurlu yetiştirmeyide nasip etsin. AMİN
Canim 18.gunu yapildi. Oluşan yumurtanin çatlaması gerekiyor. Tedavinin uzerinden 2. adet döneminde yapildi.Birşey sormak istiyorum. transferi reglinin kaçıncı günü yapıyorlar?
canım ne güzel haberler bunlar.o zaman bebeğin çok hevesli annesine tutunmaya.çoğul gebelikte riskli tabi ki.9 güne belli olcak çok beklemicez o zaman.Rabbim sana ve hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü evlat nasip etsin.bende heycanla bekliycem 9 gün.
Hayırlısı olsun cnm Insallah güzel haberlerini de buradan alırız
Canım benim 19 gun yapıldı 5.gun emriyosuyduBirşey sormak istiyorum. transferi reglinin kaçıncı günü yapıyorlar?
fena degil canim. Evet 3.gunum. 6 gun kaldi. Gelecek sali adet tarihim. Bugün adet ağrısı çekiyorum cok fazla. Her an adet olacakmisim gibi. Progesteron filan da kullanmiyorum. Daha cok.korkuyorum.bebek_dostuu nasıl gidiyor.nasıl hissediyorsun?son 7 gün kaldı dimi?
Canim benim.korkma. kanama.olabilir. ilk.3 ayi atlatmis sayılırsın. En riskli dönem geride kaldi Allahin izniyle. İstirahat et. Cok.sukur kalp atışını da duymussunuz. PROGESTERON verdiler miBülent tıraş ta tedavi oldum hamileyim ama.suan kanamam var çok korkuyorum. Hemen hastaneye gittik kalp atışlarını duyduk ama içimde korku var hala Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ..
Canım kanaman varsa sana iğne yapmaları gerekir. YaptılarmıBülent tıraş ta tedavi oldum hamileyim ama.suan kanamam var çok korkuyorum. Hemen hastaneye gittik kalp atışlarını duyduk ama içimde korku var hala Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ..
Evwt yaptırdım progestannin depo olanını kullanıyorum hastane de vurdular zatenCanım kanaman varsa sana iğne yapmaları gerekir. Yaptılarmı
Kesildimi kanaman peki. Aynı şeyleri yaşadım iğneden sonra kesilmişti benim.Evwt yaptırdım progestannin depo olanını kullanıyorum hastane de vurdular zaten