Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeginiz deki gelişimleri yazarmisiniz neler.yapiyorlar neler.yapamiyorlar
Benim bebisim bes bucuk aylik henüz oturamiyor ve ek gidayada gecmedik. Sizinkiler ne durum da
Bebeginizdeki gelismeleri bende merak ediyorum kizlar.
Biz tam 10 aylik olduk ve ayakta durma istegimiz cok var ama duzgun adim atamiyoruz. Pratik yapmadik pek henuz. Siralama ve hizli surunme var. Emekleme ve yürüme yok daha. Bikac kelimeye takilip kaliyor onceki soylediklerini soylemiyor. Cok oyun oynamamiza ve tv izletmememize ragmen taklit yapmak zor geliyor. Ilgilenmiyor. Bay bayi cani isterse 1 yapiyosa 5 yapmiyor. Alkis defalarca denememize ragmen yapmak istemiyor biz tutunca bile ellerini cekiyor. Acikcasi baska sey de göstermedigimizi farkettim. Hep kitaplarla egitmeye kafa yorarken taklit yaptirmayi atlamisiz. Yurutmeyi de. Yurutec kullanmiyoruz. Asla yatmak oturmak istemiyor hep ayakta duracak ama bilmiyor da hep tutunmak istiyor bana baska seye degil bana. Bakalim inşallah gelişme kaydederiz bu ay. Siralayarak tirmanarak sürünerek ciddi enerji harcıyor ve 8 disi var her bir dis mahvetti bizi. İştah sıfır. Bu ay hic kilo alamadi mesela.
Sizin durumlari da merak ediyorum. Saglikla insallah
Bebeginizdeki gelismeleri bende merak ediyorum kizlar.
Biz tam 10 aylik olduk ve ayakta durma istegimiz cok var ama duzgun adim atamiyoruz. Pratik yapmadik pek henuz. Siralama ve hizli surunme var. Emekleme ve yürüme yok daha. Bikac kelimeye takilip kaliyor onceki soylediklerini soylemiyor. Cok oyun oynamamiza ve tv izletmememize ragmen taklit yapmak zor geliyor. Ilgilenmiyor. Bay bayi cani isterse 1 yapiyosa 5 yapmiyor. Alkis defalarca denememize ragmen yapmak istemiyor biz tutunca bile ellerini cekiyor. Acikcasi baska sey de göstermedigimizi farkettim. Hep kitaplarla egitmeye kafa yorarken taklit yaptirmayi atlamisiz. Yurutmeyi de. Yurutec kullanmiyoruz. Asla yatmak oturmak istemiyor hep ayakta duracak ama bilmiyor da hep tutunmak istiyor bana baska seye degil bana. Bakalim inşallah gelişme kaydederiz bu ay. Siralayarak tirmanarak sürünerek ciddi enerji harcıyor ve 8 disi var her bir dis mahvetti bizi. İştah sıfır. Bu ay hic kilo alamadi mesela.
Sizin durumlari da merak ediyorum. Saglikla insallah
Benimde bebeğin 10 buçuk aylık. Hızlı hızlı emekliyor, kanepelere, duvara tutunarak yürüyor. Ama kendisi ayakta duramıyor henüz. Alkış yapıyor, bi kaç kelime söylüyor. Taklitte yapıyor. Ama biz Birşey öğretmiyoruz, zamanı gelince kendisi keşfediyor. 5 tane dişi var. geceleri sık uyanıyor ve çok ağlayarak uyanıyor. Benden hiç ayrılmıyoz, bitişiğiz resmen. Inş atlatırız bu zor dönemleride

:-o
10.5 ayligiz hiç disimiz çıkmadı alkış bay bay yapıyoruz baba dede anne mama ayyy Anane aç hadi bunları söyleyebiliyoruz yeni emeklemeye başladık daha tek başına denge kuramiyor sadece yurutecte yuruyoruz