Esimin yanina gitmek istemiyorum galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama be kadar erken giderseniz o kadar iyi.Evet rahata alıştığınız için zor gelecek ama inanın bi sire sonra kendi evinize alışıp düzeninizi oluşturacaksınız.Hem bebeğiniz de kendş düzenini oluşturacak.(kendimi gördüm sizde benim bebeğim de zordu kolikti uyumazdı ilk 60 gün annemde kaldım o rahatlığı çok iyi biliyorum ☺️evime döndüğümde o kadar zor gelmişti ki nasıl yapacağım bebeğin bakımı yemek ev işleri ama şimdi alıştım hatta bazen anneme gitmiyorum çağırdığı halde. Bebeğim de kendi evimizde daha rahat biliyor musunuz.Eşinizi de düşünün.Siz 3 kişiden oluşan bi ailesniz artık.İnsanoğlu nelere nelere alışıyor buna mı alışmayacaksınız.Bi an önce gitme modunda olun.

Şöyle düşünün burda da olsanız bi süre sonra kendi evinize dönecektiniz.Kimseye güvenerek yapmadımız bunu bebeği zaten .her şekilde bi süre sonra yalnız kalacaktınız.Evlere bakarsınıx kendinize göre bulursunuz.Bebeğinizle bi süre sonra ortak bir dil bulursunuz. Aranızdaki iletişim zamanla artacak.Ha kolay bebek mi var adı üstünde bebek vi gğnü bi günü tutmuyor😀yaparsınız👍
Evet bebegim bu arada 8 aylik 😀

Ne alaka allah aşkına ya🤣 bi yeriniz çocuk bakmayı yemiyorsa yapmıcaksınız babasından ayırmıyor olsanız kimden destek aldığınız beni ilgilendirmez ama o cocuğun babasınada ihtiyacı var. boşanmakla cocuk bakmak aynı şey mi evlenince boşanmak gibi bi çözüm var cocuk doğduktan sonra var mı bi çözümü anası var babası var oturup bakcaksınız adam yanında istiyor.
Babasindan zorunlu olarak ayriyiz suan klavye delikanlılığı yapacak baska yer bulun

Montenegro'ya gidemediğimi mi varsayıyorsunuz? gerçekten kendinizi maskara ediyorsunuz
Maskara eden biri varsa o da sizsiniz üç bes kisisiniz 😀 sadece bana degil konu acan çoğu insana ayni seyi yapıyorsunuz kaostan beslenen bos zavalli insanlarsınız evet gidemiyorsunuz o kadar bossunuz ki burada insanlarla ugrasmaktan baska isiniz yok bi de arada gidip tuvalete falan siciyorsunuzdur

Sizin açtığınız konudan haberiniz yok herhalde tövbestt hala gitmek istemiyorum diyosunuz ya hani aklımızla oynuyorsunuz resmen
Gitmek icimden gelmiyor diyorum gitmeyeceğim demiyorum konuyu iyi okuyun 😉 sonra klavye başında padisahlik yapin yuz yuze birine soyleyemediginiz sozleri nede olsa klavye diye burada agziniza geldigi gibi yazmayi seviyorsunuz disarda olmayan ozguven klavye basinda olunca burada ki bir grup güruha yukleniyor

Gitmek icimden gelmiyor diyorum gitmeyeceğim demiyorum konuyu iyi okuyun 😉 sonra klavye başında padisahlik yapin yuz yuze birine soyleyemediginiz sozleri nede olsa klavye diye burada agziniza geldigi gibi yazmayi seviyorsunuz disarda olmayan ozguven klavye basinda olunca burada ki bir grup güruha yukleniyor
Bırakın benim dışarda kime ne dediğimi. Adama götürme bizi demedin mi şansını denemedin mi daha ne olcak işte konuyu gayet iyi okudum siz kıvırmaya devam edin başarılar.

Kizlar esim gurbette bizi de götürecek önümüzdeki ay sorun şu ki gitmek istemiyor gibiyim aileme yakin oturuyorum bebegim cok huysuz bir bebek annem sürekli destek olur bakar vs yemege vs de hep annemdeyim 🥲rahata çok alıştım esim bebegimizi ve beni özlediğini söylüyor bebegimde babasini görüntülü gördüğünde çırpınıyor ama garip bi sekilde gidesim yok hevesim yok belkide rahatlığa alistigimdandir ama bilmiyorum garip hissediyorum annemin desteği ultra fazla olduğu icin ne kadar gec o kadar iyi kafasindayim bugun esime biraz daha para mi biriktirsek vs dedim eşim orada lojman gibi bir yerde kalıyor hemen götürme bizi dedim tepkili davrandı kendimi gitme fikrine nasil adepte ederim 😕
Ay lütfen evlilik insanı olmayan evlenmesin çocuk yapmasın..çocukla babayı ayırmak kaçıncı seviye vicdansızlık bilemiyorum. Aman bozma rahatını

Kizlar esim gurbette bizi de götürecek önümüzdeki ay sorun şu ki gitmek istemiyor gibiyim aileme yakin oturuyorum bebegim cok huysuz bir bebek annem sürekli destek olur bakar vs yemege vs de hep annemdeyim 🥲rahata çok alıştım esim bebegimizi ve beni özlediğini söylüyor bebegimde babasini görüntülü gördüğünde çırpınıyor ama garip bi sekilde gidesim yok hevesim yok belkide rahatlığa alistigimdandir ama bilmiyorum garip hissediyorum annemin desteği ultra fazla olduğu icin ne kadar gec o kadar iyi kafasindayim bugun esime biraz daha para mi biriktirsek vs dedim eşim orada lojman gibi bir yerde kalıyor hemen götürme bizi dedim tepkili davrandı kendimi gitme fikrine nasil adepte ederim 😕
Nereye kadar anne desteği ile devam edeceksiniz? Aslında kendiniz de söylüyorsunuz rahatlığa bayağı alismissiniz. Ancak sizin kendi evinizde kendi çekirdek ailenizle bir düzen kurmanız lazım. Böyle yaparsanız bu çok zor.

Maskara eden biri varsa o da sizsiniz üç bes kisisiniz 😀 sadece bana degil konu acan çoğu insana ayni seyi yapıyorsunuz kaostan beslenen bos zavalli insanlarsınız evet gidemiyorsunuz o kadar bossunuz ki burada insanlarla ugrasmaktan baska isiniz yok bi de arada gidip tuvalete falan siciyorsunuzdur

çocuğum ben zaten yurtdışında yaşıyorum. üstelik mental yeterlilik gösteremeyeceği için bedensel çalışmak zorunda kalan bir eşin ardına takılıp da gitmedim. ben kendim çalıştım ve çabaladım. bazı açılardan yeterli görüldüğüm için bizzat davet edildim. kendi vizemle geldim. g.tümü aşure kazanı gibi yayıp kocamın beni ışınlamasını beklemedim.
o yüzden başka kadınlar hakkında konuşurken ne dediğinizi dikkat etmeniz lazım. ummadığınız taş aynen şimdi olduğu gibi baş yarabiliyor.

Son düzenleme:
Ay lütfen evlilik insanı olmayan evlenmesin çocuk yapmasın..çocukla babayı ayırmak kaçıncı seviye vicdansızlık bilemiyorum. Aman bozma rahatını
Evet ben ayırdım caniyim ya adam is için gitmedi sefam yüzünden verdim valizi eline hadi sikdir git dedim klavyeden diklenmeyi birakin gercek hayatta pısırık oldugunuz kelimelerden bağırıyor

Bir an önce çocukla gitmeniz faydanıza olur. Gurbette derken yurtdışı mı?

çocupum ben zaten yurtdışında yaşıyorum. üstelik mental yeterlilik gösteremeyeceği için bedensel çalışmak zorunda kalan bir eşin ardına takılıp da gitmedim. ben kendim çalıştım ve çabaladım. bazı açılardan yeterli görüldüğüm için bizzat davet edildim. kendi vizemle geldim. g.tümü aşure kazanı gibi yayıp kocamın beni ışınlamasını beklemedim.
o yüzden başka kadınlar hakkında konuşurken ne dediğinizi dikkat etmeniz lazım. ummadığınız taş aynen şimdi olduğu gibi baş yarabiliyor.
Yalancı 😀😀😀 o kadar iyi konumdasin da turkiyenin sitesinde 24 saat zaman neden geçirip etrafa saldırıyorsun hayatın sallamasyon kesin amerikada yok yok İsviçre de falansın dir bakanda yapmışlardir şimdi seni millete oturduğu yerden saldırma bakanı anladım seni yorum yazıp etrafa saldırıcam diye tuvalete de gitmiyorsudur pabucumun yalancısı senin gibi birinin de çocuğu değilim o üslubunu bir yerine sok

Yalancı 😀😀😀 o kadar iyi konumdasin da turkiyenin sitesinde 24 saat zaman neden geçirip etrafa saldırıyorsun hayatın sallamasyon kesin amerikada yok yok İsviçre de falansın dir bakanda yapmışlardir şimdi seni millete oturduğu yerden saldırma bakanı anladım seni yorum yazıp etrafa saldırıcam diye tuvalete de gitmiyorsudur pabucumun yalancısı

Burada kim ne diyorsa ona inanıyoruz onun üzerinden yorum yapıyoruz. Hepimiz anonimiz zaten. Kim niye yalan uydursun. Ne kadar çirkin konuşuyorsunuz.

Çok kişi banlanacak...
images-15.webp

Burada kim ne diyorsa ona inanıyoruz onun üzerinden yorum yapıyoruz. Hepimiz anonimiz zaten. Kim niye yalan uydursun. Ne kadar çirkin konuşuyorsunuz.
Bu hanımefendi nin bana satasma nedeni zaten beni yalancilkla suclamak isterseniz konularima yorumları okuyun en son çıldırttı bende ite it gibi davrandim

Yalancı 😀😀😀 o kadar iyi konumdasin da turkiyenin sitesinde 24 saat zaman neden geçirip etrafa saldırıyorsun hayatın sallamasyon kesin amerikada yok yok İsviçre de falansın dir bakanda yapmışlardir şimdi seni millete oturduğu yerden saldırma bakanı anladım seni yorum yazıp etrafa saldırıcam diye tuvalete de gitmiyorsudur pabucumun yalancısı senin gibi birinin de çocuğu değilim o üslubunu bir yerine sok

valla azıcık parçaları birleştirebilme kapasitesi olan birisi gönderidğim kısıtlı fotoğraflardan bile nerede olduğumu anlayabilir. senin zaten kapasiten o açıdan sorgulanamaz.
ve evet, benim çocuğum olamaz. benden böyle bir genetik miras çıkmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X