Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama be kadar erken giderseniz o kadar iyi.Evet rahata alıştığınız için zor gelecek ama inanın bi sire sonra kendi evinize alışıp düzeninizi oluşturacaksınız.Hem bebeğiniz de kendş düzenini oluşturacak.(kendimi gördüm sizde benim bebeğim de zordu kolikti uyumazdı ilk 60 gün annemde kaldım o rahatlığı çok iyi biliyorum

evime döndüğümde o kadar zor gelmişti ki nasıl yapacağım bebeğin bakımı yemek ev işleri ama şimdi alıştım hatta bazen anneme gitmiyorum çağırdığı halde. Bebeğim de kendi evimizde daha rahat biliyor musunuz.Eşinizi de düşünün.Siz 3 kişiden oluşan bi ailesniz artık.İnsanoğlu nelere nelere alışıyor buna mı alışmayacaksınız.Bi an önce gitme modunda olun.
Şöyle düşünün burda da olsanız bi süre sonra kendi evinize dönecektiniz.Kimseye güvenerek yapmadımız bunu bebeği zaten .her şekilde bi süre sonra yalnız kalacaktınız.Evlere bakarsınıx kendinize göre bulursunuz.Bebeğinizle bi süre sonra ortak bir dil bulursunuz. Aranızdaki iletişim zamanla artacak.Ha kolay bebek mi var adı üstünde bebek vi gğnü bi günü tutmuyor

yaparsınız