Ayrintili Ile 4lu test ayni sey mi Yani Canim ? Internetten baktim fsrkli seyler yaziyodu , benim doktorum ikili testin Sonucu cok iyi ciktigi icin 3lu ve 4lu test istemedigini soylemisti banaCanım ben şimdi biraz internete baktım 4 boyutlu 16. haftadan itibaren yapılıyor fakat sanırım biraz doktoruna da bağlı çünkü en iyi sonuç 6-7.aylarda imiş. Yani doktorun o zaman yapabilir... Sanırım benim ki oyle düşünüyor gidince soracağım artık..
canım ben kilo bile almadım sabah yoktu akşsam görünce şok oldum. hiçte kırmızılaşmadı direk beyaz acı gerçek :)Hanımlar çatlağı olan ya da hafif Başlamış olanlar görüntü gösterebilir mi bende bi günde çatlak olmaz herhalde şuan bi şaşkınlık var üstümde
O konuda bizi Merve aydinlatacak.ilk yaptıracak olan o.20.haftanın bitiminde yaptircaksin dedi aile hekimim bana.ikinci dozu da 24. Haftada yapılacakmış.son 10 yıl içinde bu aşıyı olanlarin yaptirmalarina gerek yokmus diye okudum.tetenoz aşısını oldunuz mu ?
:))) oy masaAllah.Foto yokmu annesi.hangi tip merkezi kaça yapıyor?bugün bebeğimi gördüm :) eylül 1 de ayrıntılı ultrasyona randevu verdi. ama tıp merkezinde çektirilecek.
20. haftaya girer girmez yapiyorlar 1 ay sonra da 2. dozu yapiyorlarmis ben bugun 1. yaptirdim sağlık ocağınaO konuda bizi Merve aydinlatacak.ilk yaptıracak olan o.20.haftanın bitiminde yaptircaksin dedi aile hekimim bana.ikinci dozu da 24. Haftada yapılacakmış.son 10 yıl içinde bu aşıyı olanlarin yaptirmalarina gerek yokmus diye okudum.
ben çikolata yedim kontrolden önce doktor inceleyemedi zilliyi çok hareketliydi doktor çok uğraştı bu doktorda kız dedi :) o yüzden görüntü net değil bebek gibi bile durmuyor :) 212 gr. burnunu gördüm çok güzeldi yerim onu.:))) oy masaAllah.Foto yokmu annesi.hangi tip merkezi kaça yapıyor?
Ya ben üşenmedim tüm KK forumlarında ayrıntılı ultrason diye arattım. Yaptıran kimse paylaşmamış. Nazar değer diye mi anlamadım ki.. 2009 lara kadar indim yani:))) oy masaAllah.Foto yokmu annesi.hangi tip merkezi kaça yapıyor?
Youtube a detaylı ultrason yazsan ya canim :) kk yeterli gelmedi.bu konuda.youtube da birsürü video var.Ya ben üşenmedim tüm KK forumlarında ayrıntılı ultrason diye arattım. Yaptıran kimse paylaşmamış. Nazar değer diye mi anlamadım ki.. 2009 lara kadar indim yani
Ya ben üşenmedim tim KK forumlarında ayrıntılı ultrason diye arattım. Yaptıran kimse paylaşmamış. Nazar değer diye mi anlamadım ki.. 2009 lara kadar indim yani
Onlara baktım canıımm :) Ama buradakileri merak ettim. Hastane vs de yazıyorlarya şurada yaptırdım diye. Hatta şey vardı. Detaylıdaki görselleri ve doğduktan hemen sonraki görselleri vardı. Çok güzeldi.Youtube a detaylı ultrason yazsan ya canim :) kk yeterli gelmedi.bu konuda.youtube da birsürü video var.
ben bugun vuruldum ama omuzum dirsege kadar agriyo zaten kaldiramiyorum kokumu ve aşıyı vurulduktan sonra kolumun ici yandı benim hemsirem de 2 ve 3. gun daha cok olur dedi agri kesici kullan dedi bi de 3 gun su deymemesi lazimmisAşı için sayılı gün kaldı ben aşılarsan korkuyorum hemşire ile denk geldikte sordum Ağrı sızı ilk gün pek değil ikinci gün olabiliyormuş kolunu çok yormucaksın hareket ettirmiceksin bişey olmaz pek dedi ama bilemiyorum işte ben hep grip gibi oluyorum aşılardan sonra bitkinlik halsizlik ne ararsan oluyor bakalım bunda nasıl olucaz Ayrıntılı ultrasyonda ayın 24 ünde bakacaktı doktor ama acil Doğumlar çıkmış 26sına aldılar günü organlarına özellikle çok bakıcam tatlı yemeden gel dedi doktor
ben bugun vuruldum ama omuzum dirsege kadar agriyo zaten kaldiramiyorum kokumu ve aşıyı vurulduktan sonra kolumun ici yandı benim hemsirem de 2 ve 3. gun daha cok olur dedi agri kesici kullan dedi bi de 3 gun su deymemesi lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?