2016 Ocak AnneLeri..

Kesinlikle karnımda kıllar sıklaştı. sarı bereket acaba bu sürdüğümüz kremler mi yapıyor. ben mustela kullanıyorum yaklaşık bır aydır
Gayet normal tüylenmler. Panik yapmayın arkadaşlar. Herkeste olacak diye kaide yok ama oluyor bunun kremlerle alakası yok sadece hormonsal. Bunlar bir süre sonra dökülecek..

Gayet normal tüylenmler. Panik yapmayın arkadaşlar. Herkeste olacak diye kaide yok ama oluyor bunun kremlerle alakası yok sadece hormonsal. Bunlar bir süre sonra dökülecek..
Aynen katılıyorum ben yağ kullanmaya başlayalı iki hafta ancak olmuştur.ancak tüyler iki aydır yogunlastilar.tamamen hormonal.doğumdan sonra dökülecekler ins.

kızlar birşey sorucam . kıl tüy işlerini ne yapıyorsunuz yani doğuma giderken tertemiz gitmek lazım diye ayy kafayı taktımda:)
göbeğimizde görmemeizi engelleyince genital bölge nasıl alıncak yaaa yavaş yavaş büyüdü çünkü göbüş

benim daha gobegimde buyume yok gibi birsey simdilik o konuda sikintim olmuyor ama evet ayni konuyu bende düşünüyorum

benim daha gobegimde buyume yok gibi birsey simdilik o konuda sikintim olmuyor ama evet ayni konuyu bende düşünüyorum
benimde çookkk azcık çıktı sadece sorun teşkil etmiyor ama kasılırsam eğilip ağda yaparken diye tedirgin oluyorum. bide temiz doğuma nasıl gidicem hadi aniden suyum gelirse korkum var:)

460 TL imiş. Telefonda öğrendim. Daha ekonomik yaptıran var mı?
Ben Central Hospitale gidiyorum. Orada 300 tl. Kan da istenebilir o zaman 400 tl dediler.
Pendik Şifa 210 TL dedi. Kan tahlili yokmuş.
Bir de Maltepe Tıp merk. sorduk. Arkadaşım iyi bir yer olduğunu, birçok birimine gittiğini söyledi. Onlar da 150 TL der.

Sanırım ben pendik şifa da yaptıracağım. Yeğenim orada hemşire. İyice bi öğreneyim bakalım.

En güzeli başkasına yaptıracaksın.. Bence kendini zorlama eğilmek için. Ben yaptırıyorum. Hem huzurlu oluyorum Hem de kendimi yormuyorum. Fakat benim asıl düşündüğüm Bi arkadaşımın '' doğumdan önce sakın ağda yaptırma rahim açılıyor jilet yap geç'' demesi oldu. Doktoruma bunu soracağım ayın 22 sinde randevum var. Çünkü bu beni son derece rahatsız eder.

Benim asıl sıkıntımın biri kansızlık 11,6 dan en son 9,2 ye düştü. Doktorum gyno ferro diye bir ilaç verdi suan onu kullanıyorum. Bu durum normal doğuma engel mi bilgisi olan var mı.. Bir diğer konu şu ana kadar 4 kilo aldım doktorum fazla kilo aldığımı söyledi. Moralim biraz bozuldu. Şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Spor yapan var mı yada tavsiyeleriniz neler?

Hamileliğin 3. ayından sonra kan ve demir değerlerin düşecek demişti benim doktorum da. Ve 16. haftada demir, vitamin ve omega3 takviyesi yapmıştı. Değerlerim henüz normalken. Yani normal endişe etme. Hamile kalmadan önce zayıfsan 4 kilo çok değil. Ama Kilolu isen ilerleyen aylarda daha da hızlı kilo alımımız olacağını düşünürsen doktorlara fazla geliyor. Yani kişiye göre değişiyor. Dikkat etmekte fayda var. Ben pilatese başlayacaktım sözde ama sözde kaldı :) En azından yürüyüş yapmak gerekli düzenli.

Bende plates minderi topu her şeyi aldım ama aynen kaldı. Çalışırken spor biraz zor oluyor ama en azından yürüyüş kesinlikle olmalı evet..

Canım ben de dışarda yaptırıyorum normalde.Ama dün başka şehirde olduğumdan bu güzel aldım ağdami bezimi kendim yaptım.şunu soyliyim.biz o kadar profesyonel.olmadığımız için uzun sürüyor.aynı pozisyonda kalınca boyun sırt ağrısı daha ağır oluyor hamilelikte.bebek de bi süre sonra kızıyor sanırım ki bi yerde toplandı kaldı bi süre sonra.gobeklede zor oluyor.ki arkadaslar biliyor benim göbek azıcık büyük.bida tövbe evde yapmaya.git salona yaptır,hiç tavsiye etmiyorum kendin yapmani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…