2016 Ocak AnneLeri..

Ben plates e başladım ama şimdilik evde yapıyordum. şimdi tatil süreci askıda kaldı malesef.Ben kilodan ziyade normal doğuma kaslarım güçlü gireyim diye başladım.yeterince zayıflar.Ayrıca ben 5 kilo aldim.benim doktorum da fazla dedi.kaldiki ben 52 de hamile kaldım.70 te filan diil :) geneli böyle doktor kismisinin.kilolu hamile kalmadiysan kafaya takma bence

Platesi evde nasıl yapıyorsun.. yani video dan falan mı..

Bende hamile yogasina başladım kızlar bugün valla ıyi geldi sevdim ben , gevsedim rahatladım , cd.sini aldim neslihan iskit in , bakalim ilerleyen günlerde nasil olacak yazarim yine

Kizlar Bu detayli ultrasondan bahsetmedi bana hic doktorum varmi benim gibi olan ?

Hanımlar çatlağı olan ya da hafif Başlamış olanlar görüntü gösterebilir mi bende bi günde çatlak olmaz herhalde şuan bi şaşkınlık var üstümde

Ş
Hanımlar çatlağı olan ya da hafif Başlamış olanlar görüntü gösterebilir mi bende bi günde çatlak olmaz herhalde şuan bi şaşkınlık var üstümde
Şuan çatlağın olmamalı yani çatlak oluşumu kilo kayıplarından sonra oluşur. Şuan kilo alıyorsun yada nasıl diyeyim karnın geriliyor , şişiyor.Vücudunu zaten nemlendirmenin nedeni gerilmeye alıştırman. Çatlaklar doğum sonrası ortaya çıkacak..

Kizlar Bu detayli ultrasondan bahsetmedi bana hic doktorum varmi benim gibi olan ?
Canım ben şimdi biraz internete baktım 4 boyutlu 16. haftadan itibaren yapılıyor fakat sanırım biraz doktoruna da bağlı çünkü en iyi sonuç 6-7.aylarda imiş. Yani doktorun o zaman yapabilir... Sanırım benim ki oyle düşünüyor gidince soracağım artık..

Canım katilmiyorum sana.kaç arkadaşımın doğum öncesi çıktı ortaya.bizzat açıp gösterdiler.hatta benim de hafif beyazlanmalar oluşmuştu göbek altımda.başladım hemen yaglanmaya.çatlaklar kilo alırken de verirken de olusabilir.

Simdi okuduğuma göre detaylı-ayrıntılı ultrason ile 4boyutlu ultrason aynı şey demek değil.4 boyutlu bebeğin elleri yüzünü bize göstermeye yardımcı oluyorken detaylı da daha çok 2 boyutlu tercih edilirmiş. bebekte bir doğumsal kusur varlığını araştırmak amacıyla yapılırmış.Ama 4 boyutlu gösteren makine da kullanıldığı oluyor sanırım. Umarım yanlış bir yönlendirme yapmıyorumdur. Çünkü ben tamamen aynı olduklarını sanıyordum..

Olabilir canım haklısın. Fazla kilo almalarda vücut elastik değilse yırtılmalar oluyormuş şimdi okudum.Fakat diyor ki ilk aşamada bunlar kırmızımsı bir renkte oluyor o esnada müdahale etmek gerekmiş. Yani işte ne kullanıyorsan ürün olarak yada yağlarla maşaj yaparak ama beyaza döndüğünde bizim yapabileceğimiz bişi yokmuş maalesef. Bol bol su içmelive aşırı sıcak su ile yıkanılmamalı , hatta mümkünse sıcak soğuk şoklar yapılmalıymış.

Kızlar ben dün acile gittim. Akşam yemek yaparken birden bi sıvı boşalması gibi bişi oldu :S Ama normalden farklı olarak miktarı fazla (önden elbiseme çıkacak kadar) ve su gibi. Hiç anlam veremedim ve doktormla görüştüm. Hastaneye yönlendirdi. Nst diye bi cihaza bağladılar 15-20 dk boyunca ve ultrasonla muayene ettıler. Çok şükür bi sıkıntı yok bebişte ve suyu da normalmiş. Ama bir de bana sorun o iki saati, çok korktum. Tüm gece rüyamda erken doğum yaptım,18. haftamda 8 kilo bebe doğurdum falan Dün çok yoruldum işyerinde o etkiledi bence. Doktor da enfeksiyon da olabilir dedi haftaya tahlil falan vericem rutin kontrole gittiğimde. Allah hepimizin bebişlerini korusun..

çok geçmiş olsun canım. kendine çok dikkat et enfeksiyon kapmış ya da üşütmüş olabilrisin. havalar sıcak ama biz oldukça hassasız. bilinçaltımızda hep onlar olduğu için sürekli rüyalarımızdalar. umarım tahlillerin de temiz çıkar.

Enfeksiyon beni de rezil etti geçen arkadaşlarla oturuyoruz birden ıslaklık hissettim lavaboya gittim hemen baktım bildiğin sırılsıklam olmuş iç çamaşırım hemen peçete falan koydum bi daha olursa diye dışarda gece vakti başka bişey gelmedi aklıma tunik giymiştim birde sen Yürürken peçete bi düş
Allahtan kızlar gördü beyler önden gidiyordu bi saat anlatmaya çalıştım utana utana
O günden sonra dışarda hep pantolon giymeye karar verdim en azından enfeksiyon geçene kadar

Teşekkür ederim cnm, inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…