2016 Ocak AnneLeri..

Canım benimde aynı şekilde yatağım 60*120.. Taçtan aldım uyku setini.. Benimki de söylediğin gibi 45*210 (2adet) aslında bu ölçü 70*140 lık yataklar için.. Yani ben bilerek aldım çünkü çok hoşuma gitti.. Ben kestireceğim terziye..
Ama 60*120 beşik için ya 40*120 2adet yan koruma 40*60 1adet baş koruma(ayak ucu açık kalıyor)
ya 40*300 1 adet (ayak ucu açık alıyor)
ya 40* 180 2 adet

gibi ölçüler var canım.. Yükseklikte de bazılarında 40 cm. yerine 45 cm. olanlar var ki benim ki öyle.. Oda şu açıdan kötü diye düşünüyorum.. Beşiği bu aşamada ben biraz yüksek kademede kullanacağım o yüzde ikea dan 2. bir nevresim takımı ve yan kapama aldım . onun yüksekliği 25cm. falan şu aşamada onu kullanmak daha mantıklı geliyor bana biraz büyüyünce diğer nevresim takımını kullanır yatağında kademesini düşürürüm diye düşünüyorum..

Ben buna bayıldım.. Çok güzel uyku seti , mışıl mışıl uyusun içinde bebişin canım..
Cok detayli aciklamissin canim sagolasin. Benim de bu detayi cozmem 2 saatimi aldi internet basinda. 40x210 2 adet korumasi olani aldim. Sadece çarşafından emin degilim. 80x140. Büyük mu gelecek bakalim. Kucuk olmasin da.. Bulunur caresi. Benimnolculere uygun olanparin desenlerini begenmedim ve markalarini duymamistim hic.

Benim de çarşaf o ölçülerde zaten taç ikisi de .. Ama dediğin gibi büyük olsun küçük olmasın canım...

o zaman kucuk bi tavsiye...koyacagin seyleri posetlere koyup kucuk not kagitlari yapistir...hastanede kullanmadigin seyleri eve getirip tekrar yikamak zorunda kalmazsin en azindan...Bi de ne nerde belli olur canim
aynen oyle yaptım canımcım oğlumun esyalarını buzdolabı poşetine koyup üzerlerine etiket yapıştırdım =)

Canım çok güzeller onun kapı süsü, defteri falan da var .. Ben kız olsaydı ondan yapmayı düşünüyordum.. Kapı süsün falan yoksa bir bak istersen..
Saol canim begenmene sevindim kapi susunu baska buldum bunun pembesini yaptiriyorum

Eklentiler

• 20151203_221936.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 81

Sonunda çözdüm olayı ve aldım. İnşallah doğru almışımdır :)

Haha tesadufe bak benim de bugun uyku seti siparisim geldi,ince eleyip sIk dokuycam derken 2-3 aydir secememistim...Aybi baby den aldim ben....2 tane yan korumasi bi tane bas korumasi var...zaten gormustum n 11 dede indirim olunca hemen kaptim:)cok begendim dokusunu falan...Zerrin09 un dedigi gibi yan korumalari uzun ama kestirmeyecegim....merak ettiklerin detaylica anlatilmis,sectigin modeli gercekte gordum onu da begendim,hayirli olsun gule gule kullanin canim

Kizlar bebegimin hareketleri bayaaggi asagida ve agri vuruyor oraya sizde varmi boyle bisey. Ve yarin kontrolum var cok kokuyorum doktor yatiralim der diye of

Kizlar bebegimin hareketleri bayaaggi asagida ve agri vuruyor oraya sizde varmi boyle bisey. Ve yarin kontrolum var cok kokuyorum doktor yatiralim der diye of
36.haftadasin artik canim...bi arkadasimin da oyleydi o haftadan sonra...kafasi kanala girmistir buyuk ihtimalle...tuvaletteyken falan kafasi cikcak zannediyordum demisti hatta..agrilari da vardi seninki gibi...39 da dogurdu ama baska sebepten..Endise etme bence yarin da doktora gidiyormussun zaten :)

Hani bakim bakim. Sen ne aldin? Kaca aldin?

Evet canim muhtemelen çünkü okadar asagida hissediyorum ki cikti cikicak. Benimki 39 a daynirmi bilmiyorum. Bide artik yüküm agir geliyor cok zorlaniyorum dogursam cok rahatlicam :))

Ya benimde legen kemiklerimle oynuyo resmen ellerini hissediyorum. Korkmalimiyim acaba
Aynen benimde ya saka gibi birsey.
Cok asagida çünkü bide cok kasılma var kanrimda boyle tas gibi oluyor sirtim agriyor belim agriyor. Agrimayan yerim kalmadi he bide gecen kramp girmisti damarlarim buzusmus hala gecmedi basamiyorum ayagimi

Demin esimle anne karnindaki bebek hareketleri falan diye video seyrediyoduk, dedi insanlarin karni niye boyle cok yumusakda seninki tas gibi, bende bilmem dedim haliyle... Sirt bel boyun agrisindan ne gece uyku kaldi bende ne gunduz... Bende kramp girmesin diye sartlamisim kendimi gerinmiyorum hic tas gibi vucudum 20. Haftalardan beri...

Ruyama bile girdi elleri vucudumdan disari cikiyodu korku filmi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…