gecen hafta benim de oyleydi'sut cikolata banamisin demedi,2-3 gun devam etti boyle sonra yine eskisi gibi kipir kipir...Doktoruna sor yine de istersen canim...Artik sonlardayiz...kızlar bebeğim çok az hareket ediyor
canım vala benmde geceden beri takipteym korkmaya başladım devlete gdyrm belli bi dr yok yani acile gitsem mi acaba ? suyu azalmış olabilr yazıyor nettegecen hafta benim de oyleydi'sut cikolata banamisin demedi,2-3 gun devam etti boyle sonra yine eskisi gibi kipir kipir...Doktoruna sor yine de istersen canim...Artik sonlardayiz...
dr ne dedi sana normalmymiş pekigecen hafta benim de oyleydi'sut cikolata banamisin demedi,2-3 gun devam etti boyle sonra yine eskisi gibi kipir kipir...Doktoruna sor yine de istersen canim...Artik sonlardayiz...
ben doktora gitmedim...bekledim...arada tiklattigi icin...ama dun kontrole gittigimde bi olumsuzluk oldugunda beni mutlaka bilgilendir dedi,buna bebek hareketleri de dahil...o yuzden dedim doktoruna sor diye...elin karninda bi sure dinlen bence sonra acile gidersin dedigin gbi.dr ne dedi sana normalmymiş peki
Canım çok normal aşağıda olması benim uzun zamandır öyle.... Başta bende senin gibi çok tedirgin oldum ama şimdi alıştım ki bu aylarda normal diye biliyorum.. Zaten ben karın sertliği ve bebeğimin aşağıda olması şikayetiyle doktora gitmiştim ve erken doğum riskim vardı ama artık yavaş yavaş atlattım gibi onu da .. Son doktoruma gittiğimde karnım çok sert sadece yatınca yumuşuyor dediğimde ozaman sende bolbol yat dinlen dedi gülerek:)Aynen benimde ya saka gibi birsey.
Cok asagida çünkübide cok kasılma var kanrimda boyle tas gibi oluyor sirtim agriyor belim agriyor. Agrimayan yerim kalmadi he bide gecen kramp girmisti damarlarim buzusmus hala gecmedi basamiyorum ayagimi
bebek hareketlerinz nasl ?Canım çok normal aşağıda olması benim uzun zamandır öyle.... Başta bende senin gibi çok tedirgin oldum ama şimdi alıştım ki bu aylarda normal diye biliyorum.. Zaten ben karın sertliği ve bebeğimin aşağıda olması şikayetiyle doktora gitmiştim ve erken doğum riskim vardı ama artık yavaş yavaş atlattım gibi onu da .. Son doktoruma gittiğimde karnım çok sert sadece yatınca yumuşuyor dediğimde ozaman sende bolbol yat dinlen dedi gülerek:)
Aynı rüyayı bende gördüm ..Bebişimin elleri dışarda vücudu içerdeydi. Hatta eşim elleriyle oynuyordu.. Bende karışık duygularla uyanmıştım. Tabirlere baktım net olarak bunu bulamadım ama kısmen ihtiyacınız olan maddi desteğe kavuşacağınız anlamı gibi yorumlar var... Bende çıktı da diyebilirim:)Ruyama bile girdi elleri vucudumdan disari cikiyodu korku filmi gibi
Canım önceki günlere kıyasla azaldı benimde son 2 gündür.. Ama ara ara ben burdayım der gibi kendini hatırlatıyor..bebek hareketlerinz nasl ?
hahaha,yeyim onu...Arkasindan konusma cocugun bi kizar bi gerinirse karninda gorursunbenim ki de arada tıklatıyor hatta suan sana şikayet ettiğimi biliyor gibi :)
Aynen öyle bi mide bi kaburga zorluyor sipahahaha,yeyim onu...Arkasindan konusma cocugun bi kizar bi gerinirse karninda gorursun
üzüyor sipa ara araCanım önceki günlere kıyasla azaldı benimde son 2 gündür.. Ama ara ara ben burdayım der gibi kendini hatırlatıyor..
Biraz uzan dinlen.. Konuş bebişinle..
Maddi destek kismini heyecanla bekleyecegim o zamanAynı rüyayı bende gördüm ..Bebişimin elleri dışarda vücudu içerdeydi. Hatta eşim elleriyle oynuyordu.. Bende karışık duygularla uyanmıştım. Tabirlere baktım net olarak bunu bulamadım ama kısmen ihtiyacınız olan maddi desteğe kavuşacağınız anlamı gibi yorumlar var... Bende çıktı da diyebilirim:)
Bende bebişimin ellerini tam kasıklarımda hissediyorum bazen , tabi ellerimi bilemiyorum .. Sadece tahmin..
Canım eğer tansiyon problemin yoksa limonlu su öneririm bol bol su ve limonlu su ben ancak öyle atlattim gebelik öncesi 2 yıl çektim antibiyotik falan hiç bi faydasini görmedimben bir türlü enfeksiyondan kurtulamıyorum yine idrarda enfeksiyon çıktı. idrarda şeker çıkıyor enfeksiyondan dolayı anlamadım gitti. kızım 2445 gr olmuş minik kızım :)
Valla bize ele dokunur bir destek geldi babalardanMaddi destek kismini heyecanla bekleyecegim o zamanelleridir bence benimkide sadece tahmin basi asagida oldugu icin
bende de var enfeksıyonben bir türlü enfeksiyondan kurtulamıyorum yine idrarda enfeksiyon çıktı. idrarda şeker çıkıyor enfeksiyondan dolayı anlamadım gitti. kızım 2445 gr olmuş minik kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?