2016 Ocak AnneLeri..

gecen hafta benim de oyleydi'sut cikolata banamisin demedi,2-3 gun devam etti boyle sonra yine eskisi gibi kipir kipir...Doktoruna sor yine de istersen canim...Artik sonlardayiz...
canım vala benmde geceden beri takipteym korkmaya başladım devlete gdyrm belli bi dr yok yani acile gitsem mi acaba ? suyu azalmış olabilr yazıyor nette

dr ne dedi sana normalmymiş peki
ben doktora gitmedim...bekledim...arada tiklattigi icin...ama dun kontrole gittigimde bi olumsuzluk oldugunda beni mutlaka bilgilendir dedi,buna bebek hareketleri de dahil...o yuzden dedim doktoruna sor diye...elin karninda bi sure dinlen bence sonra acile gidersin dedigin gbi.

Canım çok normal aşağıda olması benim uzun zamandır öyle.... Başta bende senin gibi çok tedirgin oldum ama şimdi alıştım ki bu aylarda normal diye biliyorum.. Zaten ben karın sertliği ve bebeğimin aşağıda olması şikayetiyle doktora gitmiştim ve erken doğum riskim vardı ama artık yavaş yavaş atlattım gibi onu da .. Son doktoruma gittiğimde karnım çok sert sadece yatınca yumuşuyor dediğimde ozaman sende bolbol yat dinlen dedi gülerek:)

bebek hareketlerinz nasl ?

Ruyama bile girdi elleri vucudumdan disari cikiyodu korku filmi gibi
Aynı rüyayı bende gördüm ..Bebişimin elleri dışarda vücudu içerdeydi. Hatta eşim elleriyle oynuyordu.. Bende karışık duygularla uyanmıştım. Tabirlere baktım net olarak bunu bulamadım ama kısmen ihtiyacınız olan maddi desteğe kavuşacağınız anlamı gibi yorumlar var... Bende çıktı da diyebilirim:)
Bende bebişimin ellerini tam kasıklarımda hissediyorum bazen , tabi ellerimi bilemiyorum .. Sadece tahmin..

ben bir türlü enfeksiyondan kurtulamıyorum yine idrarda enfeksiyon çıktı. idrarda şeker çıkıyor enfeksiyondan dolayı anlamadım gitti. kızım 2445 gr olmuş minik kızım :)

Maddi destek kismini heyecanla bekleyecegim o zaman elleridir bence benimkide sadece tahmin basi asagida oldugu icin

ben bir türlü enfeksiyondan kurtulamıyorum yine idrarda enfeksiyon çıktı. idrarda şeker çıkıyor enfeksiyondan dolayı anlamadım gitti. kızım 2445 gr olmuş minik kızım :)
Canım eğer tansiyon problemin yoksa limonlu su öneririm bol bol su ve limonlu su ben ancak öyle atlattim gebelik öncesi 2 yıl çektim antibiyotik falan hiç bi faydasini görmedim

Selam herkese,
Bugün teyze oldum. Çok şükür bebişimizde ablamda çok iyi. Darısı başımıza. Sabah zor kalktım ayağa. İyice baskı yapıyor kuzum. Doktorumuz da aynı ablamla. Baktı baskı var ama sorun yok dedi. Ciğer geliştirici iğnemizi olduk ilk doz. Yarın da ikinci doz. Kuzum en az 3 hafta daha kalsın dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…