2016 Ocak AnneLeri..

Yumusak mi haha nasil tespit etti oyle esin deseydin o videodakilerin haftasi kucuktur ondan normalde tas gibi yani semsert normali. Evet ya sorma aslinda uykulu animda gernestim oyle ayagimi kaybettim dogurunca cok rahatlicaz cokk. Bu seferde bebislerin minnak sorunlariyla ugrascaz hayirli olsun insallah sorunsuz guzelce bebeklerimizi buyuturuz. ♡

Insallahhh artik cabuk gecsin gunlerrr lutfennn baksana ama gercekten yumusacik kadinin karni ya.

Nerdeee malesef cok yavaş geciyor zaten su hamilelik takvimide kandiriyor bizi normalde haftam 35+2 yani . ....ay bide duş alirken diyomki ya suyum gelse anlamasam ay boyle korku sizdede oluyormu
Evet canim devamli tuvaletteyim zaten. Ne sancinin nasil oldugunu ne suyun falan nasil oldugunu bende bilmiyorum.
Ikisinide anlamayabilirim bende

Ya bide ben cok atarliyim malesef, hastaneyi birbirine katarim diyede korkuyorum
Ay benimde canim cok tatli o sorunum var. Iki gun hastanede kaldim damar yolum cikmadi diye hemşirelere kafa tuttum banamisin demediler. Atarli olalim ama dozajinda sonra canimizi bilerek acitirlar

Nerdeee malesef cok yavaş geciyor zaten su hamilelik takvimide kandiriyor bizi normalde haftam 35+2 yani . ....ay bide duş alirken diyomki ya suyum gelse anlamasam ay boyle korku sizdede oluyormu

Evet canim devamli tuvaletteyim zaten. Ne sancinin nasil oldugunu ne suyun falan nasil oldugunu bende bilmiyorum.
Ikisinide anlamayabilirim bende

Kizlar ikinciye hamileyim biliyorsunuz. Suyunuz gelince mutlaka anlarsiniz. Durdurulamayan bir su cunku. Idrar gibi tutamiyorsunuz. Bacaklarinizin arasindan bosalip gidiyor. Ve kivam olarak da cok ince. Hissedersiniz zaten. Ama anlamama gibi bir durum olmaz korkmayin. Bileklerime kadar inmisti aniden ben ne oldugunu anlamadan.

Gunaydinnn kizlarrr benimde bugun son is gunumdu ama dun burnum akip biraz halsiz kalinca 2 gunluk rapor aldim pazarteside diger raporu vericem evde olup tv izlemek ne degisik oluyomus bide ise gitmedigim icin degisik bir his var icimde alisirim heralde

canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine canım ben de bir buruk oldum gidiyim bırakıyım artık yeter diyordum ama insan işe de alışıyormuş canım dinlen boşver tadını çıkar iş kaygısı yok sabah kalkma stres yok daha ne olsun :)

Valla canim hic deme sabah kalkma derdi yok ya 8 den beri ayaktayim tv izliyorum ama gercekten insan dinleniyor hic gerek yok fazladan calisip kendini yormaya

Valla canim hic deme sabah kalkma derdi yok ya 8 den beri ayaktayim tv izliyorum ama gercekten insan dinleniyor hic gerek yok fazladan calisip kendini yormaya
alışıyoruz ya canım ben de geçen hafta evdeydim 7 de uyanıyorum ama olsun evde olmak yetiyor aynen dediğin gibi zorlamanın mantığı yok dinlenme gerçekten iyi geliyor insana ben yürüyüş de yapmayı düşünüyorum ama ankarada kar başladı yine de az da olsa yürüyecem şuana kadar şişlik olmadı inşallah hareket edersem yediğime dikkat edersem olmaz :)

Kizlar bu sefer farkli bir doktora gittim muayene icin ve bu doktorda hersey yolunda dedi bir sıkıntı yok dedi. Kendi doktorum 2 gun hastanede yatirdi habire erken dogcak dedi herzaman haftasini iki hafta onde soyledi . Esimle kavga ettik gorevlere benim yanlış hesaplamamdan dolayi gidememis mis.
Halbuki kendide biliyor doktorla bizzat konusmustu doktor her seferinde erken dogacagini soylemisti. Suan sinirlerim hat safada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…