Yumusak mi haha nasil tespit etti oyle esinDemin esimle anne karnindaki bebek hareketleri falan diye video seyrediyoduk, dedi insanlarin karni niye boyle cok yumusakda seninki tas gibi, bende bilmem dedim haliyle... Sirt bel boyun agrisindan ne gece uyku kaldi bende ne gunduz... Bende kramp girmesin diye sartlamisim kendimi gerinmiyorum hic tas gibi vucudum 20. Haftalardan beri...
Insallahhh artik cabuk gecsin gunlerrr lutfennnYumusak mi haha nasil tespit etti oyle esindeseydin o videodakilerin haftasi kucuktur ondan normalde tas gibi yani semsert normali. Evet ya sorma aslinda uykulu animda gernestim oyle ayagimi kaybettim dogurunca cok rahatlicaz cokk. Bu seferde bebislerin minnak sorunlariyla ugrascaz hayirli olsun insallah sorunsuz guzelce bebeklerimizi buyuturuz. ♡
Nerdeee malesef cok yavaş geciyor zaten su hamilelik takvimide kandiriyor bizi normalde haftam 35+2 yani .Insallahhh artik cabuk gecsin gunlerrr lutfennn
Evet canim devamli tuvaletteyim zaten. Ne sancinin nasil oldugunu ne suyun falan nasil oldugunu bende bilmiyorum.Nerdeee malesef cok yavaş geciyor zaten su hamilelik takvimide kandiriyor bizi normalde haftam 35+2 yani .....ay bide duş alirken diyomki ya suyum gelse anlamasam ay boyle korku sizdede oluyormu
Evet canim devamli tuvaletteyim zaten. Ne sancinin nasil oldugunu ne suyun falan nasil oldugunu bende bilmiyorum.
Ikisinide anlamayabilirim bende
Bence korkarizOyle ya gerçekten sürekli bi kontrol ediyorum
Insallah cok bilincli hareket ederiz oyle durumda yoksa tozu dumanami katariz bilmiyorum artik canim
Evet sanırım cok panik yaparizBence korkariz
Ya bide ben cok atarliyim malesef, hastaneyi birbirine katarim diyede korkuyorumEvet sanırım cok panik yapariz
Ama napalim ilkimiz ve bilincli olamayiz kimse kusara kalmasin
Ay benimde canim cok tatli o sorunum var. Iki gun hastanede kaldim damar yolum cikmadi diye hemşirelere kafa tuttum banamisin demediler. Atarli olalim ama dozajinda sonra canimizi bilerek acitirlarYa bide ben cok atarliyim malesef, hastaneyi birbirine katarim diyede korkuyorum
Bencede kendimize de hakim olmamiz lazim o kadar acinin icindeAy benimde canim cok tatli o sorunum var. Iki gun hastanede kaldim damar yolum cikmadi diye hemşirelere kafa tuttum banamisin demediler. Atarli olalim ama dozajinda sonra canimizi bilerek acitirlar
Nerdeee malesef cok yavaş geciyor zaten su hamilelik takvimide kandiriyor bizi normalde haftam 35+2 yani .....ay bide duş alirken diyomki ya suyum gelse anlamasam ay boyle korku sizdede oluyormu
Evet canim devamli tuvaletteyim zaten. Ne sancinin nasil oldugunu ne suyun falan nasil oldugunu bende bilmiyorum.
Ikisinide anlamayabilirim bende
Yan yattiginda o kisim bos kaldigi icin yumusak oluyor. Benim de oyle. Normalde semsert ama yan yatinca bosluklar bu sekilde oluyor. Ayaklarina dokunuyorum bazen o bosluktan.vInsallahhh artik cabuk gecsin gunlerrr lutfennnbaksana ama gercekten yumusacik kadinin karni ya.
Gulerek kullanin canim70x130 bunun olcusu...173 e aldım canım...yan tarafındakı korumalarda erkek cocuk kopek bulut gunes kus falan var...uyanınca bakar dedım
canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine canım ben de bir buruk oldum gidiyim bırakıyım artık yeter diyordum ama insan işe de alışıyormuş canım dinlen boşver tadını çıkar iş kaygısı yok sabah kalkma stres yok daha ne olsun :)Gunaydinnn kizlarrr benimde bugun son is gunumdu ama dun burnum akip biraz halsiz kalinca 2 gunluk rapor aldim pazarteside diger raporu vericem evde olup tv izlemek ne degisik oluyomus bide ise gitmedigim icin degisik bir his var icimde alisirim heralde
Valla canim hic deme sabah kalkma derdi yok ya 8 den beri ayaktayimcanım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine canım ben de bir buruk oldum gidiyim bırakıyım artık yeter diyordum ama insan işe de alışıyormuş canım dinlen boşver tadını çıkar iş kaygısı yok sabah kalkma stres yok daha ne olsun :)
alışıyoruz ya canım ben de geçen hafta evdeydim 7 de uyanıyorum ama olsun evde olmak yetiyor aynen dediğin gibi zorlamanın mantığı yok dinlenme gerçekten iyi geliyor insana ben yürüyüş de yapmayı düşünüyorum ama ankarada kar başladı yine de az da olsa yürüyecem şuana kadar şişlik olmadı inşallah hareket edersem yediğime dikkat edersem olmaz :)Valla canim hic deme sabah kalkma derdi yok ya 8 den beri ayaktayimtv izliyorum ama gercekten insan dinleniyor hic gerek yok fazladan calisip kendini yormaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?