2016 Ocak AnneLeri..

fffunda canım benim...ben dogurmadim.san cim da yok.suyum azalmış azıcık.dün yatırdı doktor.sıkıldım gece tahliye oldum eve kaçtımevde takibini yapiyorum...oglusum da hareketli çok şükür acile gidip nst ye baglaniyorum.nerdeyse ekside çıkacak sancisuyum san cim gelmezse doktorum rahim açıcı ilaç yapacak sonra sancim başlayacakmış...bugün acil deki de normal zor olur dedi.bebek epey büyümüş...mecbura kalmamayi yavrumu sağlıklıca kucagima almayi diliyorum Rabbimden....bi yerde duaları yazmışsın..bilmediklerim vardı,hemen ekran resmini cektim..Allah razı olsun bebisim

Aminnn insaAllah canım,hayırlı olsun tebrik ederim

Canım sen doğum yaptın sanırım...biz senin görüşlerini alalim

Arkadaşlar 16 ocak 2016 saat akşam 10.06 da kavuştum meleğime. 4 ten saat gece 10 a kadar sanci çektim. son 2 saatte suni sancı verdiler. Çok şükür ikimizde iyiyiz. 4200 gr 55 cm maşallah kızıma. Çok sıkıntılı bir süreç ama meleğime bakınca herseye değer diyorum. Allahım hiç kimseyi bu yolda bırakmasın hepinizi sagsalim yavrusuna kavustursun inşallah.

Tebrik ederim...MasaAllah kuzuya...bana moral oldu. Bebeğin boyutu açısından en azından.normal dogum yapabilirim demek o civarda doğsa...Allah bağışlasın canım...darisi bize

Ooo 16 01 16 için sezeryan günü alanlara inat millet çatir çatır dogurmuş ... helal olsun. .. dogum yapanlar geçmiş olsun evlatlarinizla beraber sağlıklı günler. ..Allah analı babalı büyütsün bebelerinizi... yeterli sütlu günler. ..

Hepimizden canimcim desene kaldık iki benimde nerdeyse eksilerde cikicakti son gittiğimde Sancim nst cihazının gözünün içine baktim son gittiğimde :) pazartesi gidicem bende bide o gun esimin dogum günü o gun olsun çok istiyoruz pek bi hevesli bakalım bizim nasil dogum hikayelerimiz olucak Allah yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah kuzum

Son düzenleme:
Maşallah subhanallah canim normal doguma guzel bi örnek olmuşsunuz :) hayırlı evlat olur inşallah canim sende kısa sürede toparlanirsin inşallah , böyle okudukça duygulaniyorum resmen sulu gözlü oldum bugünlerde iyice yine :) Allah razi olsun guzel duaların için

nesli_ankara06 evi yerlestirmissin hayırlı olsun canım...darisi bebisini kucağına almana...endişe etme..hem dinlen hem yürüyüş yap...Allah kurtarsın
Canım çok şükür yerleştim yarin 38 hafta oluyorum artik bebeğimi bekliyorum inşallah normal dogum olur 41 e kadar brklryrcez kısmet artik çok az kişi kaldık doğum yapmayan sağlıkla hepimiz kucağınıza alırız inşallah :)

zerrin09 canım haber ini bekliyorum...yazamasam da okuyorum paylasimlari..dua ediyorum...nasılsın ne dedi doktor??
Canim dun doktordaydim.nst de yine kalp ritmimizde sikinti cikti.hareketlerimizde sukur sikinti yok ama doktorum 42.haftanin sonuna kadar beklemek istemiyor.yarin hastaneye yatisim yapilacak ve propess verilceek.yapabilirsek normal dogum olmazsa sali gunu sezeryan olacak gibi..sen nasilsin..cok az kaldik sanirim.saskinanneyim cok mutlu oldum...

Bu hafta ikimiz de kavusucaz demek...benimki en son cuma gunu yatiririm dedi.propess yapılacak bana da kendi san cim gelmezse...bebek irilesiyor gitgide ve daha zor hal alıyor sanırım...belki Allah güç verir bi anda aciliveririz...Allah yardımcımız olsun...duamizi da esirgemeyelim canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…