2016 Ocak AnneLeri..

Selam kizlar.
Yazamıyorum uzun zamandır ama ben de 5 ocakta epudral sezeryan ile doğumu gerçekleştirdim çok şükür. Kizim da sağlıkla aramıza geldiği icin cok mutluyum. Ilk hafta sarilik atlattik ama tedavisiz. Emiyoruz ama doktorumuz ek gida da verdi tam beslenmediği için hem sarilik için iyi olacağını söyledi.
Doğuum medipol mega da oldu, çok memnundum belirtmek istedim.
Allah hepimize sağlık huzurla büyütmek nasip etsin inşallah.

Kizlarr kontrolde 4 cm acilmam cikti yatisim yapildi sabah 9 buçukta, yazdım sanıyorum o sanciyla atmamisim , ben dogum yaptım kızlar 15.20 de ogleden sonra sancilari hissedip bir 3 Saat agri cektim dayanilmicak gibi degildi son bi Saat siddetlendi 4 dikisim var birazcik agrim var oglum 2600gr 47 cm biraz zayifiz dua edin guzel emsin, Rabbim sizide hayirla kurtarsin insallah

Canım E="ogrilacı nim, post: 44688161, member: 675628"]Bu hagrilarim iz de kavusucaz demek...benimki en son cumarağmen yatiririm dedi.propess yapılacak bana da kendi san cim gelmezse...bebek irilesiyor gitgide ve daha zor hal alıyor sanırım...belki Allah güç verir bi anda aciliveririz...Allah yardımcımız olsun...duamizi da esirgemeyelim canimcim[/QUOTE]
Canim sabah ilaci verdiler..bekliyorum suanda..kanamam var agrilatim var acilma 2cm..suyum azalmis..ama hrrseye ragmen inancla bekliyoruz....

Allah analı babalı büyütsün fundacım

gozunaydin.canim . kilosunu alir merak etme canim sagligi yerinde olsun yeterki

Kızlar bende 2 ocakta sezeryan ile doğurdum darısı doğumu bekleyenlere
merhaba bende aralık annesiyim doğum yapmışsın sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini sezeryan oldun sanırım normal istiyordun bir sıkıntımı oldu çok üzüldüm istediğin gibi olmamasına ama önemli olan bebeğin iyi olması sağlıkla büyüt bebeğini

Canim ne ozeniyorum boyle sorunsuz ve kolay dogumlara. Allah anali babali buyutsun. Sen de kurtuldun sukur.

Canim sabah ilaci verdiler..bekliyorum suanda..kanamam var agrilatim var acilma 2cm..suyum azalmis..ama hrrseye ragmen inancla bekliyoruz....[/QUOTE]Rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah bir avazda..

Canım masallah ne güzel doğumun olmuş inşallah bizim de boyle kolay olur güle güle büyür bebisini kilosunu da takma sağlıklı olsun yeter ben de günler geçtikçe korkuyorum normal çok istiyorum ama bakalım nasıl olacak bir de herkesin doğum olmadı mi demesi aramasi ayrı dert daha 38 deyim iki haftam var diyorum hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek inşallah

Cnm hayırlı olsn morlni hiç bozma bak biz 1900 grmdık daha 1,5 aylığız ve şuan 4 kilo. :))

Bizim sabahki nst de yine bebisimizin kalp atislarinda sıkıntı cikinca 41+3 te müdahale etmek zorunda kaldılar.dogal doğum kısmet olmadı ama gayet iyiyiz suan.saglikli bir bebegimiz oldu..rahat sorunsuz bir doğum oldu. .çok şükür. ..Allah herkese nasib etsin inşallah arkadaşlar.

Allah analı babalı büyütsün önemli olan sağlıklı olması zaten oh mis gibi doyasıya kokla artık :)

Fundaaaaa tebrik ederim canim...hani bi biz kalmistik kandirdiniz hepiniz dogurdunuz yalniz biraktiniz beni valla cok sevindim kendim dogurmus gibi...Allah anali babali buyutsun...ne guzel dogurmussun...darisi bize ins..oglunun kilosu gayet iyi...sen gunun dolmadan 5 gun once 2600 dogurdun,ablam 41 de 2500 doguruyor ve iki cocugu da oyle ikisi de masaAllah su an....yemek emmek de problem degil ayrica...sagligi yerinde olsun kafana takip sutunu kacirmabol su ic,incir ye...ayva kaynatip suyunu ic sut yapsin...Rabbim bagislasin oglusunu

Canimmmmmmmm...Allah anali babali buyutsun...cok sevindim sagliklica kucagina almana...Seni takdir ediyorum yasina ve ilk dogumun olmasina ragmen oyle guzel direttin ki dogal dogum olmasi konusunda...sezeryan olmasi tamamen Rabbimin takdiri...baskasi olsa coktan girmisti sezeryana...kaldiki bi haftadir devam ediyor bebisin kalp ritmindeki duzensizlikler...Cok sukur...Beni yalniz biraktiniz diyemicem cunku gunun dolmustu,cok sevindimboyu kilosu nasil Orhan bebegin?foto paylasin yaa merak ediyorummm kuzucuklari

Kizlar Allah razi olsun hepinizden cok sagolun moral oldunuz bana insalla sutum olur da cabucak toparlar oglusum , Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin, yogun bi surecmis cidden dikislerle uykusuzlukla oldukca yorucu geciyo ama evlat kokusu herseye degermis ...

Biz de merak ediyoruz kokusunusen bozma moralini canim,gececek bu gunler...ne sorunun olursa yazolmasin tabi ins

Bu arada Cumartesi ye kadar bebus gelmezse Cumartesi yatisim yapilacak propess(rahim acici) yapilacak...sancimin baslamasini ve acilmayi beklicez...insaAllah sag salim sikintisiz bi surec olur....dualarinizi esirgemeyin

belli degil canm beni emseydi bende kalacaktm h emmedi hem de cok kotu grip oldum yarin gormeye gidecem ins cok ozledm melegimi. ins sende kolaylikla dogum yaparsin canim rahim acici ilac guzel etkiliyor ins kendi sancin gelir de rahat edersin.

İnşallah bir an evvel kavuşursunuz birbirinize. Ben 35 gün ayrı kaldım. Cok zor oldu. Seninle birlikte o gidiş gelişleri hatırlayıp duygulandım. Geçmiş olsun.

Tebrikler, hayırlı olsun. Hiç üzülme zayıf diye inan çok hızla toparlanıyorlar. Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…