2016 Ocak AnneLeri..

Selam kızlar ;
Öncelikle hepinize bebişleriniz hayırlı olsun inşallah. Size birley danışmak istiyorum ben 6haftalık hamileyim.fakat henüz doktor edinemedimKafam çok karışık perşembe gübü mesicana savaş bey'e gittim biraz donuk biri pek memnun kalmadım.dün medipol mega hastanesini araştırdım fiyatları çok uygun ama internette pek iyi şeyler yazmıyor.kafam çok karıştı bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?

Canim medipol mega hakkında olumsuz ne duydun ? Ben esenler medipol burcu aydın boyamaya gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim

Suni sanci biseye yaramadi. Kapattilar. Sabaha kaldi. Sanci sozde 90larda. Ama bende yok denilecek kadar. Açılma 2.5 cm. Sabaha kadar yatis. Sonra nolcak bilmiyorum.
İnşallah kolay bi dogum yasamissindir canim , guzel haberlerini bekliyoruz

Ben lohusalık diye birşey yaşamadım şükür eşim de oyle diyo bende hiçbi değişiklik yok yani bende çok duygusal ve mızmız biriyim kişiden kişiye değişiyor korkmana hiç gerek yok

Ben lohusalık diye birşey yaşamadım şükür eşim de oyle diyo bende hiçbi değişiklik yok yani bende çok duygusal ve mızmız biriyim kişiden kişiye değişiyor korkmana hiç gerek yok
ondan önce korkucak başka şeylerim var gerçi ama =) hamilelikte eskisinin aksine daha relax bi tip oldum lohusalıkta da öyle olur umarım =)

ondan önce korkucak başka şeylerim var gerçi ama =) hamilelikte eskisinin aksine daha relax bi tip oldum lohusalıkta da öyle olur umarım =)
Rabbim gönlüne göre versin herşeyi hiç korkma insan dogumdan sonra hafif ağrılar çekse bile sonrasında unutuyo evladına baktıkça şükrediyorsun ve insan hiç tatmadıgı bi mutluluk daha olduğunu öğreniyo evlatla allah bi avazda doğum nasip etsin hepinize

Canim medipol mega hakkında olumsuz ne duydun ? Ben esenler medipol burcu aydın boyamaya gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim
Yaa internette yazıyor iyi bir hastane değilmiş.ameliyathanelerde asistan ve öğrenciler çoğunluktaymış.doğuma kendi doktorun girmiyormuş doğum olacağı hün nöbetçi doktor giriyormuş kendi doktorunu istersen ekstra para vermen lazımmış.fiyatları çok uygun olduğundan da hijyenik drğilmiş çok ve yeni foğan bebeklerin çoğunu hemen nedensiz küvese koyuyorlarmış.

şaşırdım benim çevremde gidenler genelde memnun canım esenler medipol çok hijyenik personelden de çok memnunum dr.umdanda doğumdan sonra yine görüşlerimi yazarım

İnsallah ya benim şimdi 2 saatte bir emiyor aksam 11den sonra 2.5-3 saat arası veriyorum cidden zor bir 20 gün oldu ama atlattık çok şükür kaldı 20 gün saha

İnsallah ya benim şimdi 2 saatte bir emiyor aksam 11den sonra 2.5-3 saat arası veriyorum cidden zor bir 20 gün oldu ama atlattık çok şükür kaldı 20 gün saha
Bende aynı şekilde yapıyorum çok şükür sarılıgı atlattık gece 3 saatte bi kalkıyorum bazen uyuyakalıyorum o zaman 4 saat oluyo ya kendi ağlıyor ya da ben kesin uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…