Canim medipol mega hakkında olumsuz ne duydun ? Ben esenler medipol burcu aydın boyamaya gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederimSelam kızlar ;
Öncelikle hepinize bebişleriniz hayırlı olsun inşallah. Size birley danışmak istiyorum ben 6haftalık hamileyim.fakat henüz doktor edinemedimKafam çok karışık perşembe gübü mesicana savaş bey'e gittim biraz donuk biri pek memnun kalmadım.dün medipol mega hastanesini araştırdım fiyatları çok uygun ama internette pek iyi şeyler yazmıyor.kafam çok karıştı bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?
İnşallah kolay bi dogum yasamissindir canim , guzel haberlerini bekliyoruzSuni sanci biseye yaramadi. Kapattilar. Sabaha kaldi. Sanci sozde 90larda. Ama bende yok denilecek kadar. Açılma 2.5 cm. Sabaha kadar yatis. Sonra nolcak bilmiyorum.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah , hayırla al evladını kucağına...Kızlar hastanedeyim. Dr um 5-6 saate doğuma alırız diyor. Bana dua edin nolur .
Ben lohusalık diye birşey yaşamadım şükür eşim de oyle diyo bende hiçbi değişiklik yok yani bende çok duygusal ve mızmız biriyim kişiden kişiye değişiyor korkmana hiç gerek yokCanim 9ay geçti bugunlerde geçer inşallah , evladının kokusunu her daim alırsın , sabır versin Rabbim sana minnosunla tez vakitte dönersiniz yuvaniza , nasil bisey şu lohusalik korkutuyor beni yavaştan sizin yazdiklarinizi okuyunca normalde de feci duygusalim bakalım benim bunyemde nasil bi etki yapicak:)
ondan önce korkucak başka şeylerim var gerçi ama =) hamilelikte eskisinin aksine daha relax bi tip oldum lohusalıkta da öyle olur umarım =)Ben lohusalık diye birşey yaşamadım şükür eşim de oyle diyo bende hiçbi değişiklik yok yani bende çok duygusal ve mızmız biriyim kişiden kişiye değişiyor korkmana hiç gerek yok
Rabbim gönlüne göre versin herşeyi hiç korkma insan dogumdan sonra hafif ağrılar çekse bile sonrasında unutuyo evladına baktıkça şükrediyorsun ve insan hiç tatmadıgı bi mutluluk daha olduğunu öğreniyo evlatla allah bi avazda doğum nasip etsin hepinizeondan önce korkucak başka şeylerim var gerçi ama =) hamilelikte eskisinin aksine daha relax bi tip oldum lohusalıkta da öyle olur umarım =)
Yaa internette yazıyor iyi bir hastane değilmiş.ameliyathanelerde asistan ve öğrenciler çoğunluktaymış.doğuma kendi doktorun girmiyormuş doğum olacağı hün nöbetçi doktor giriyormuş kendi doktorunu istersen ekstra para vermen lazımmış.fiyatları çok uygun olduğundan da hijyenik drğilmiş çok ve yeni foğan bebeklerin çoğunu hemen nedensiz küvese koyuyorlarmış.Canim medipol mega hakkında olumsuz ne duydun ? Ben esenler medipol burcu aydın boyamaya gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim
şaşırdım benim çevremde gidenler genelde memnun canım esenler medipol çok hijyenik personelden de çok memnunum dr.umdanda doğumdan sonra yine görüşlerimi yazarımYaa internette yazıyor iyi bir hastane değilmiş.ameliyathanelerde asistan ve öğrenciler çoğunluktaymış.doğuma kendi doktorun girmiyormuş doğum olacağı hün nöbetçi doktor giriyormuş kendi doktorunu istersen ekstra para vermen lazımmış.fiyatları çok uygun olduğundan da hijyenik drğilmiş çok ve yeni foğan bebeklerin çoğunu hemen nedensiz küvese koyuyorlarmış.
İnsallah ya benim şimdi 2 saatte bir emiyor aksam 11den sonra 2.5-3 saat arası veriyorum cidden zor bir 20 gün oldu ama atlattık çok şükür kaldı 20 gün sahaAynı gün doğum yapmışız bende 26 aralık sabah 9 da doğum yaptım bebeğim 20 günlük oldu çok şükür anne hakkı ödenmez derler ya demek ki bu yüzden 40ı çıktıktan sonra en geç 6 saatte bir emzirebilirsin dedi doktor uyandıkça verirsin artık zorla uyandırmana gerek kalmıyacak dedi bakalım hayırlısıyla çıksın inşallah sağlıklı bi şekilde olsun da evlatlarımız
Bende aynı şekilde yapıyorum çok şükür sarılıgı atlattık gece 3 saatte bi kalkıyorum bazen uyuyakalıyorum o zaman 4 saat oluyo ya kendi ağlıyor ya da ben kesin uyanıyorumİnsallah ya benim şimdi 2 saatte bir emiyor aksam 11den sonra 2.5-3 saat arası veriyorum cidden zor bir 20 gün oldu ama atlattık çok şükür kaldı 20 gün saha
Doktorun kim peki?şaşırdım benim çevremde gidenler genelde memnun canım esenler medipol çok hijyenik personelden de çok memnunum dr.umdanda doğumdan sonra yine görüşlerimi yazarım
Esenler medipol burcu aydın boyamaDoktorun kim peki?
Cok zorlu bir surecin sonunda 16 ocak 2016 da epiduralli normal dogum yaptim. Simdi hastanedeyiz. Iki gundur uyumadim ama ona bakmaktan pek uyuyasim da gelmiyor.saskinimanneyim guzel haberlerini bekliyoruz merak ettim seni , ogret_menim sen nasılsın ne durumdasın?
Cok zorlu bir surecin sonunda 16 ocak 2016 da epiduralli normal dogum yaptim. Simdi hastanedeyiz. Iki gundur uyumadim ama ona bakmaktan pek uyuyasim da gelmiyor.
Amin hepimizinkini insallahgözunaydn cAnm.. allah anali bAbAli buyutsn ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?