Bi yaz istersen degerlerini nt degeri ense kalinligi oluyo digerlerini de yaz bakalimHanımlar ben ikili tarama yaptırdım ama doktorum birşey demedi kan sonucum çıkınca da doktorum şehir dışına doğuma gitmiş olduğundan gösteremedim paylaşsam birşey diyebilir misiniz ?
Cnm doktoruna danış ve mümkün olduğnca yat kalkma aynısıno bnde yasadımkızlar ya demin peçeteyle silince oradan 3-4 damla kan geldi resmen
Canim cok uzuldum.hamileligin de baya ilerledi.acile git bence.bekleme.kızlar ya demin peçeteyle silince oradan 3-4 damla kan geldi resmen
kızlar ya demin peçeteyle silince oradan 3-4 damla kan geldi resmen
Canim bence sonucin gayet guzel maksimum 300-350' de 1 in alti riskli sayiliyor.kaldiki senin biri 1/97000 digeri 1/1400...sorun yok yola devam...akilli uslu bi bebisin olsun Ins
Canim bence sonucin gayet guzel maksimum 300-350' de 1 in alti riskli sayiliyor.kaldiki senin biri 1/97000 digeri 1/1400...sorun yok yola devam...akilli uslu bi bebisin olsun Ins
Uzun süre ayakta falan kalmadın dimi ya da ilişki falan oldu mu ? 2 hafta önce ben otururken başım döndü sert düştüm hafif ağrım oldu daha sonra lavaboya gittiğim de iç çamaşırım da kan görmüştüm , inşallah devamı gelmemiştir
Bende burda öğrendim nt yazan ultrasyon kağıdında ense kalınlığını yazıyormuş canım benim kan tahlili ertesi gün çıktı hemen
Ultrason kagidinda nt degerin kac yaziyo veya dr soylemesi lazim benimde 4 gun sonra cikti sonuc ama bazen uzun suruyo kafana takma benim nt degerim 1.10 meselaalla alla bana bir hafta sonra dedi doktor sonuç için, form doldurttu,sende de öylemiydi canım form falan,gerçi kendi doldurmuş formu, ultrasonda baktı 13 haftalık gözüküyor, normalde kan alındığında iki saat sonra çıkardı ve ben tekrar gitmezdim dahilisini arardım sonucu söylerdi, bu sefer gel konuşalım dedi, evham mı yapıyorum bilmiyorum ya, ultrasonda da baya baktı
alla alla bana bir hafta sonra dedi doktor sonuç için, form doldurttu,sende de öylemiydi canım form falan,gerçi kendi doldurmuş formu, ultrasonda baktı 13 haftalık gözüküyor, normalde kan alındığında iki saat sonra çıkardı ve ben tekrar gitmezdim dahilisini arardım sonucu söylerdi, bu sefer gel konuşalım dedi, evham mı yapıyorum bilmiyorum ya, ultrasonda da baya baktı
Evham yapma canım birşey olsa doktor derdi ultrasyon kağıdın yok mu elinde
Ultrason kagidinda nt degerin kac yaziyo veya dr soylemesi lazim benimde 4 gun sonra cikti sonuc ama bazen uzun suruyo kafana takma benim nt degerim 1.10 mesela
Ultrason kagidinda nt degerin kac yaziyo veya dr soylemesi lazim benimde 4 gun sonra cikti sonuc ama bazen uzun suruyo kafana takma benim nt degerim 1.10 mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?