2016 Ocak AnneLeri..

Hanımlar ben ikili tarama yaptırdım ama doktorum birşey demedi kan sonucum çıkınca da doktorum şehir dışına doğuma gitmiş olduğundan gösteremedim paylaşsam birşey diyebilir misiniz ?

Hanımlar ben ikili tarama yaptırdım ama doktorum birşey demedi kan sonucum çıkınca da doktorum şehir dışına doğuma gitmiş olduğundan gösteremedim paylaşsam birşey diyebilir misiniz ?
Bi yaz istersen degerlerini nt degeri ense kalinligi oluyo digerlerini de yaz bakalim

kızlar ya demin peçeteyle silince oradan 3-4 damla kan geldi resmen

Uzun süre ayakta falan kalmadın dimi ya da ilişki falan oldu mu ? 2 hafta önce ben otururken başım döndü sert düştüm hafif ağrım oldu daha sonra lavaboya gittiğim de iç çamaşırım da kan görmüştüm , inşallah devamı gelmemiştir

canım iş yerinde dosyalarla uğraştım hep biraz ağırlardı ondan mı acaba bugün doktora gittim çok şükür kalp atışını duydum, ense kalınlığı için ikili test yaptı,kan aldılar bir hafta sonra sonucu söyliceklermiş, ben hemen söylenir sanıyordum herkeste böyle mi acaba

kızlar ense kalınlığı testi nasıl oldu sizde, bende ultrasonda baktı form doldurdu sonra kan aldılar,sonuç için bir hafta sonra söyliceklermiş

Bende burda öğrendim nt yazan ultrasyon kağıdında ense kalınlığını yazıyormuş canım benim kan tahlili ertesi gün çıktı hemen

Bende burda öğrendim nt yazan ultrasyon kağıdında ense kalınlığını yazıyormuş canım benim kan tahlili ertesi gün çıktı hemen

alla alla bana bir hafta sonra dedi doktor sonuç için, form doldurttu,sende de öylemiydi canım form falan,gerçi kendi doldurmuş formu, ultrasonda baktı 13 haftalık gözüküyor, normalde kan alındığında iki saat sonra çıkardı ve ben tekrar gitmezdim dahilisini arardım sonucu söylerdi, bu sefer gel konuşalım dedi, evham mı yapıyorum bilmiyorum ya, ultrasonda da baya baktı

Ultrason kagidinda nt degerin kac yaziyo veya dr soylemesi lazim benimde 4 gun sonra cikti sonuc ama bazen uzun suruyo kafana takma benim nt degerim 1.10 mesela

Evham yapma canım birşey olsa doktor derdi ultrasyon kağıdın yok mu elinde

Canım öyle Düşünme ben ultrasyon da gözleri nerde çenesi yok bunun neden zıplıyor bu ensesi yok mu bunun diye diye neler düşündüm dedim ultrasyon kağıdından yazanı yaz bakalım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…