2016 Ocak AnneLeri..

Central hospital asli hanim. Acaip tatli bir dr. Gec kaldim randevuma cikis saati gelmisti. Ama ona ragmen genis genis ilgilendi. Oglusum olacakmis yine. Cok yuksek ihtimal dedi. Pipi gorduk resmen. 11+3 um suan.
Hayirlusi olsun canim ne guzel erkenden ogrenmissin bizm 16.haftaya kaldi ne tarafta hissediyodun

Ben 11 sene evvel ogluma hamile iken daha hamile oldugumu bilmiodum. Ruyamda bi kiz cocugu gormustum. Beni cok sevio pesimden ayrilmiodu. Sonra oglum dogdu. Ayni kizi yine hamile oldugumu bilmioken ayni sekilde gordum. O yuzden erkek hissediyordum. Ne tarafta hissediyordun demissin. Onu hic anlayamadim ben yaa. Sadece et ve tavuk yiyemiyorum. Baska belirgin bisey de yoktu.

Bende 8 haftalik gebeyim ama cok midem bulaniyo.hic bisey yiyemiyorum.siz daha faydali olacak neler yiyosunuz en azindan onlari bari yemeye calisayim
yani bulgur faydali bebeğe köfte kısır Yoğurtlu yemekler et bol bol meyve daha birsürü şey ama şeker yemiyorum

Hayırlı olsun canım :)

Çok sevindim memnun kalmana. Doktorumuz iyi çok şükür. Bebeğine de maşallah. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Erken öğrenmişsin cinsiyeti ne güzell. Ben çok sabırsızlanıyorum:)

Çok sevindim memnun kalmana. Doktorumuz iyi çok şükür. Bebeğine de maşallah. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Erken öğrenmişsin cinsiyeti ne güzell. Ben çok sabırsızlanıyorum:)
Gercekten tam istedigim gibi. Tipki oglumun doktoru gibi. Ilgili bilgili guleryuzlu.. Testler pahali hastanede ama disarida da yaptirip mail atabilirsin dedi. O da iyi oldu. O kadar cok baktik ki ultrasonda. Resmen doydum :)

Kizlarr idrarimi yaparken kirmizi pembe kan geldi yarın pazar napicam ben

Benim de oldu kanamm bende baya çok oldu 8. 9. Haftamda
Yat hemen hic kalkma sicak banyo yapma. Yarin da Kadin dogumun da acili oluyor ona git

Gec oldu saat ama doktorumu aradm soyledim bi hafta yat devam ederse gel dedi ilac falanda soylemedi progestan mi alsam bilemedmki

hzllll 1555823 .!.:
Gec oldu saat ama doktorumu aradm soyledim bi hafta yat devam ederse gel dedi ilac falanda soylemedi progestan mi alsam bilemedmki

Progestan kullanmiyor musun doktor bana hamileliğinin en başında verdi günde iki tane kanamam olduğunda günde üçe çıkardı bi zararı yok o ilacın bi yan etkisi de yok biraz uyku yapıyor o kadar istersen al canım sen bilirsin ama hic kalkma ayağa lavabo haricinde

yok bana bitek folik asit ic dedi simdi tvletm geldi yaptm bisey gelmedi insallah gecmistr hic kalkmicam bi hafta gelmese bile

[QOUTE= hzllll, post: 41556493, member: 667924"]yok bana bitek folik asit ic dedi simdi tvletm geldi yaptm bisey gelmedi insallah gecmistr hic kalkmicam bi hafta gelmese bile[/QUOTE]

İnsallah gecmistir. Bencede kalkma sen gene de Çok dikkat et geçmiş olsun

[QOUTE= hzllll, post: 41556493, member: 667924"]yok bana bitek folik asit ic dedi simdi tvletm geldi yaptm bisey gelmedi insallah gecmistr hic kalkmicam bi hafta gelmese bile

İnsallah gecmistir. Bencede kalkma sen gene de Çok dikkat et geçmiş olsun[/QUOTE]
Sağol cok tsekkur ederim

yok bana bitek folik asit ic dedi simdi tvletm geldi yaptm bisey gelmedi insallah gecmistr hic kalkmicam bi hafta gelmese bile
Merhaba,
Benimde 9.haftada geldi. Çok panik yapmıştım. Ama 2 günde geçti. Yerleşme kanaması oluyormuş ve benim adet günümdü normalde. İlk gün progestan iğnesi verdi doktorum. Sonra 4 gün progestanı fitil olarak kullandım önlem olarak. Bence de dinlen. Ama bir hafta uzun bir süre doktora gitmicek misin?

Yarin 1 e randevu aldm gitmezsem catlarm zaten doktor devam ederse gel demisti ama napiim merak ediyorum.. kanama devam etmedi ama guvalettemden snra silince kahve rengi kurumuş seyler geliyo

Central hospital asli hanim. Acaip tatli bir dr. Gec kaldim randevuma cikis saati gelmisti. Ama ona ragmen genis genis ilgilendi. Oglusum olacakmis yine. Cok yuksek ihtimal dedi. Pipi gorduk resmen. 11+3 um suan.
Oncelikli olarak Saglikli olmasina,sonra cinsiyetini ogrenmene Ve senin de mutlu olmana sevindim cnm..Allah sagliklica kucagina almayida Nasip etsin

Hanımlar birşey sorucam bn uzun zamandır hep yatıyorum take Başıma bile zor yürüyordum bugün evde yalnız kaldım beni unuttular resmen bende sıkıldım biraz yürüyüş yapayım belki iyi gelir düzelirim dedim azıcık Yürüdüm bi yerde oturdum sonra geri döndüm eve geldim tuvaletimi yaptıktan sonra kahverengi akıntım oldu peçete de gördüm biraz daha bekledim oturdum sonra yine sildim yine geldi daha bende beyaz iç çamaşırı giydim bekliyorum şimdi bir sorun olabilir mi acaba

Canim ben hep beyaz pamuklu camasir giyiyorum ilk haftalardan beri.durumu takip edeyI'm diye...bugun benden de gelmis o kahverengilik ama forumda cok kiside var sanirim.Takma kafana.normal diye dusunuyorum.13-14 haftalik olduk artik.hem kontrolleriniz De yeni yapildi.ben Sali gunu gidecegim.doktora bi sorarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…