2016 Ocak AnneLeri..

Ultrasondan çok detaylı bakması normal bende de çok detaylı baktı. Hatta cinsiyeti söylicek herhalde diye düşündüm. Bişi olsa da olmasa da söylerdi bence doktor bu sonuçta boşuna evham yapma bebişi de etkileme cnm

inşallaah canım ya haklısın ama kendime hakim olabilsem

inşallaah canım ya haklısın ama kendime hakim olabilsem
Tatlim zaten ikili testin amaci detayli incelemek cocugu ilk kez.burda gordugum kadariyla ozel hastaneler 1-7 gun arasinda verebiliyor sonucu.kanaman oldugu icin evhamlanmissin bence sen dimi ?korkacak birsey yoktur eminim.kendini de bebegi de uzme emi annesi

aynen canım kanamadan dolayı dünden beri stresteyim,birde doktorum biraz tereddütlü konuşması biraz evham yaptı bende, inş boşa üzülüyorumdur

Icin rahat etmiyosa pazartesi de baska bi doktora git canim.ben devlete de gidiyorum.ordaki doktorlar ozelden daha tecrubeli geliyor bana.ozele de gidiyorum ama.sen kendini bosa uzuyosun.bi hafta bekleyene kadar cabuk sonuc veren bi yere git kendinI de uzme emi cnm.

merhaba, arkadaşlar bende kısmetse ocak annesi olucam 10 haftalık hamieyim çok az lekelenmem oldu doktor itirahat verdi bebekte birşey yok ama ben telaşlanıyorum. birde kan tahlillerini yaptırdınız mı benim trombosit 134 çıktı silerin nasıl

en olmadı öyle yapıcam canım haklısın

Slm kizlar epeydir giremedim. Yeni gelenlere hoş geldiniz sağlıkla kavusun bebeklerinize diyorum. Cok sukur bizde iyiymişiz. Tiroid sıkıntım varmış ilaca başladim inşallah bir sıkıntı yaratmamıştıŕ. Ikili uclu testi yaptirmıycam. Simdilik bukadar sağlıklı günler hepinize. ...

Bnmde 1 hafta snra alıcksın dedi bnde ultrsnda nt değilde ys yazıyoo 1.18 çıktı norml çok sağlıklı dedii

olmamıştır canım. erken farkedilmiş. hangi ilaca başladı doktorun. benimde 5 yıldır var tiroidim. allah şükürler olsun sıkıntı yaratmadı.

ben ikili yaptırdım yani sonuç haftaya çıkıcak, ama üçlüyü yaptırmıcam, yengemle konuştum o hamileyken zihinsel engelli olur falan demişler aldıralım demiş doktor ama yengem aldırmadı ve yeğenim okul birincisi şuan,dinleyince moralim yerine geldi biraz

Benim ablam da 15 haftalık hamile. İkimiz de Aslı Hanım dayız. Ve dediğim gibi memnunuz. Güleryüzlü ve sen sormadan coğu seyi kendisi acıklıyor. Umarım memnun kalır, devam edersin)
Ben bugun gittim. Cidden cok seker bi dr asli hn. Simdi yoldayim ama detaylari paylasacagim. Cinsiyet de soylediii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…