alla alla bana bir hafta sonra dedi doktor sonuç için, form doldurttu,sende de öylemiydi canım form falan,gerçi kendi doldurmuş formu, ultrasonda baktı 13 haftalık gözüküyor, normalde kan alındığında iki saat sonra çıkardı ve ben tekrar gitmezdim dahilisini arardım sonucu söylerdi, bu sefer gel konuşalım dedi, evham mı yapıyorum bilmiyorum ya, ultrasonda da baya baktı
Ultrasondan çok detaylı bakması normal bende de çok detaylı baktı. Hatta cinsiyeti söylicek herhalde diye düşündüm. Bişi olsa da olmasa da söylerdi bence doktor bu sonuçta boşuna evham yapma bebişi de etkileme cnm
Tatlim zaten ikili testin amaci detayli incelemek cocugu ilk kez.burda gordugum kadariyla ozel hastaneler 1-7 gun arasinda verebiliyor sonucu.kanaman oldugu icin evhamlanmissin bence sen dimi ?korkacak birsey yoktur eminim.kendini de bebegi de uzme emi annesiinşallaah canım ya haklısın ama kendime hakim olabilsem
Tatlim zaten ikili testin amaci detayli incelemek cocugu ilk kez.burda gordugum kadariyla ozel hastaneler 1-7 gun arasinda verebiliyor sonucu.kanaman oldugu icin evhamlanmissin bence sen dimi ?korkacak birsey yoktur eminim.kendini de bebegi de uzme emi annesi
Icin rahat etmiyosa pazartesi de baska bi doktora git canim.ben devlete de gidiyorum.ordaki doktorlar ozelden daha tecrubeli geliyor bana.ozele de gidiyorum ama.sen kendini bosa uzuyosun.bi hafta bekleyene kadar cabuk sonuc veren bi yere git kendinI de uzme emi cnm.
Slm kizlar epeydir giremedim. Yeni gelenlere hoş geldiniz sağlıkla kavusun bebeklerinize diyorum. Cok sukur bizde iyiymişiz. Tiroid sıkıntım varmış ilaca başladim inşallah bir sıkıntı yaratmamıştıŕ. Ikili uclu testi yaptirmıycam. Simdilik bukadar sağlıklı günler hepinize. ...
Ben bugun gittim. Cidden cok seker bi dr asli hn. Simdi yoldayim ama detaylari paylasacagim. Cinsiyet de soylediii..Benim ablam da 15 haftalık hamile. İkimiz de Aslı Hanım dayız. Ve dediğim gibi memnunuz. Güleryüzlü ve sen sormadan coğu seyi kendisi acıklıyor. Umarım memnun kalır, devam edersin)
Asli hanim hangi hastanede cnm..kacirdim ben o kismi :)Ben bugun gittim. Cidden cok seker bi dr asli hn. Simdi yoldayim ama detaylari paylasacagim. Cinsiyet de soylediii..
Yaaaa bari cinsiyeti yazsaydinnnnn cnm :)Ben bugun gittim. Cidden cok seker bi dr asli hn. Simdi yoldayim ama detaylari paylasacagim. Cinsiyet de soylediii..
Central hospital asli hanim. Acaip tatli bir dr. Gec kaldim randevuma cikis saati gelmisti. Ama ona ragmen genis genis ilgilendi. Oglusum olacakmis yine. Cok yuksek ihtimal dedi. Pipi gorduk resmen. 11+3 um suan.Yaaaa bari cinsiyeti yazsaydinnnnn cnm :)
Cok tatli veled :) hayirlisi olsunIste bu da usgsi
amin.. Uzayliya beziyo benzio bence.. :)))Cok tatli veled :) hayirlisi olsun
Ayy ne mutlusundur simdi :)) hissetmismiydin hic erkek olucagini...:)Central hospital asli hanim. Acaip tatli bir dr. Gec kaldim randevuma cikis saati gelmisti. Ama ona ragmen genis genis ilgilendi. Oglusum olacakmis yine. Cok yuksek ihtimal dedi. Pipi gorduk resmen. 11+3 um suan.
yok canim ince suratli makbul olani :))amin.. Uzayliya beziyo benzio bence.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?