8. Gun mu test yapilacak ?Merhabalar, gecen hafta opu oldum yarin raabbim nasip ederse transferim olacak, gelin sonucumuzu birlikte bekleyop birlikte gun sayalim benim test tarihim bir aksilik olmazsa 5 subat olacak.herkes yazsin buraya ekleyelim test tarihlerini...kendimle baslayayim..
................. TRANSFER .......TEST..... EMBRIYO
Umuttttt -----26 ocak -----5subat---5.gun
Yok canim 10. Gun oluyor.8. Gun mu test yapilacak ?
Ha dogru canimya sanki 26 subat transfer gibi anladimYok canim 10. Gun oluyor.
Yok canim tabi bunlar bir aksilik cikmazsa gecerli...Ha dogru canimya sanki 26 subat transfer gibi anladim
Ekledim canim insallah guzel sonuclar aliririzNazz81 18 ocak transfer 3. Gün embriyosu test 29 ocak
Hayirlisiyla inşallah canımEkledim canim insallah guzel sonuclar aliririz
Merhabalar, gecen hafta opu oldum yarin raabbim nasip ederse transferim olacak, gelin sonucumuzu birlikte bekleyop birlikte gun sayalim benim test tarihim bir aksilik olmazsa 5 subat olacak.herkes yazsin buraya ekleyelim test tarihlerini...kendimle baslayayim..
................. TRANSFER .......TEST..... EMBRIYO
Nazz81. 18 ocak. 29 ocak. 3. Gün
Umuttttt -----26 ocak -----5subat---5.gun
Ekledim canim hayirlisi olsun hakkimizdaumuttttt ekledin mi beniiiii
Ekledim canim insalllaaah hep birlikte aliriz pozitif sonuçlarıCnnm benide ekle 21 ocak transfer gunu 3. Gun embriyosu
Cnm kac yaşindasin neden 3 tane koydularKızlar transferim yapıldı odaya çıktım yatıyorum 3 tane konuldu dua edin benim için inşallah tutar
24 yaşındayım en kaliteli 3 tanesi konuldu hayirlisiylaCnm kac yaşindasin neden 3 tane koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?