- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
Ee nasil izin veriyorlarki 24 yaşa 1 embriyo diye biliyorum ben doktorum bana izin vermedi 2 bile24 yaşındayım en kaliteli 3 tanesi konuldu hayirlisiyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee nasil izin veriyorlarki 24 yaşa 1 embriyo diye biliyorum ben doktorum bana izin vermedi 2 bile24 yaşındayım en kaliteli 3 tanesi konuldu hayirlisiyla
hadi inşallah canım benm inşallah birlikte alıcaz güzel haberleri...Kızlar transferim yapıldı odaya çıktım yatıyorum 3 tane konuldu dua edin benim için inşallah tutar
inşallah canım inşallahhhKızlarrr hadi hayırlısı olsunnn inşallah pozitifi alıp burda seviniriz 2016 hepimiz kucaklarımıza alalımm
şükür ki bugün trasnferimi oldum bebişlerimi aldım...9 tane blasto yani eniyi embriyom varmış 7si donduruldu. 2 side transfer oldu. 1.5 saat yattım ve evime geldim uzanıyorum şimdi :) hala benmle olduklarına inanamıyrum inşallah hiç bırakmazlar beni...inşallah 2016 hepimiziçin iyi olur
şükür ki bugün trasnferimi oldum bebişlerimi aldım...9 tane blasto yani eniyi embriyom varmış 7si donduruldu. 2 side transfer oldu. 1.5 saat yattım ve evime geldim uzanıyorum şimdi :) hala benmle olduklarına inanamıyrum inşallah hiç bırakmazlar beni...inşallah 2016 hepimiziçin iyi olur
ekledim canım inşllah hayırlısı olur hepimiz için. senn az kalmış teste :)Hayırlı olsun canım. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz. Bu arada beni de eklersen sevinirim
Zaman geçmiyor malesef. Senin de 5gun embriyosu sanirim.bana test icin 12.gun dediler sen 10.gun mu yaptiracaksin[/QUOTE][QUOTttttt, post: 44855186, member: 524442"]ekledim canım inşllah hayırlısı olur hepimiz için. senn az kalmış teste :)
diğer bilgileride Transfer oluncA verirsin canım inşalla hakkında hayırlısı olurSelam kizlar beni de ekleyin .
Transfer 29 ocak .
Hepiniz icin hayirlisi olsu .
Cnmm hayirli olsun ...insallah guzel sonuclanir...yat dinlen guzel guzel beslen ..bundan sonra hep seninle olurlar insallahşükür ki bugün trasnferimi oldum bebişlerimi aldım...9 tane blasto yani eniyi embriyom varmış 7si donduruldu. 2 side transfer oldu. 1.5 saat yattım ve evime geldim uzanıyorum şimdi :) hala benmle olduklarına inanamıyrum inşallah hiç bırakmazlar beni...inşallah 2016 hepimiziçin iyi olur
inşallah ep öyle dua ediyorum bende inşallah güzel haberler gerlir.Cnmm hayirli olsun ...insallah guzel sonuclanir...yat dinlen guzel guzel beslen ..bundan sonra hep seninle olurlar insallah
inşallah canım ya sn neelre dikkaet ediyorsun trasnferden beri.Ben de 10.gun yaptirayim o zaman
İnşallah güzel bir sonuç aliriz hepimiz