• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

şükür ki bugün trasnferimi oldum bebişlerimi aldım...9 tane blasto yani eniyi embriyom varmış 7si donduruldu. 2 side transfer oldu. 1.5 saat yattım ve evime geldim uzanıyorum şimdi :) hala benmle olduklarına inanamıyrum inşallah hiç bırakmazlar beni...inşallah 2016 hepimiziçin iyi olur

şükür ki bugün trasnferimi oldum bebişlerimi aldım...9 tane blasto yani eniyi embriyom varmış 7si donduruldu. 2 side transfer oldu. 1.5 saat yattım ve evime geldim uzanıyorum şimdi :) hala benmle olduklarına inanamıyrum inşallah hiç bırakmazlar beni...inşallah 2016 hepimiziçin iyi olur

Hayırlı olsun canım. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz. Bu arada beni de eklersen sevinirim

[QUOTttttt, post: 44855186, member: 524442"]ekledim canım inşllah hayırlısı olur hepimiz için. senn az kalmış teste :)[/QUOTE]
Zaman geçmiyor malesef. Senin de 5gun embriyosu sanirim.bana test icin 12.gun dediler sen 10.gun mu yaptiracaksin

Selam kizlar beni de ekleyin .
Transfer 29 ocak .
Hepiniz icin hayirlisi olsu .

[QUOTttttt, post: 44855186, member: 524442"]ekledim canım inşllah hayırlısı olur hepimiz için. senn az kalmış teste :)
Zaman geçmiyor malesef. Senin de 5gun embriyosu sanirim.bana test icin 12.gun dediler sen 10.gun mu yaptiracaksin[/QUOTE]
canım banaa aslında 12. gün dediler ama herkesin 10.g ü n çıkıyor e 10. gün bende yaptırıcM anlamadım neden öyle deieler

Cnmm hayirli olsun ...insallah guzel sonuclanir...yat dinlen guzel guzel beslen ..bundan sonra hep seninle olurlar insallah

Cnmm hayirli olsun ...insallah guzel sonuclanir...yat dinlen guzel guzel beslen ..bundan sonra hep seninle olurlar insallah
inşallah ep öyle dua ediyorum bende inşallah güzel haberler gerlir.

Ben de 10.gun yaptirayim o zaman
İnşallah güzel bir sonuç aliriz hepimiz

OTE="muhhanim, post: 44863490, member: 270067"]hanımlar günaydın
yaklaşık 2 saat sonra sonucumu alıcam. dua edin. cok heyecanlıyım[/QUOTE]
İnşallah pozitif olur canim güzel haberler bekliyoruz

Ilk iki gun yattim yemek ve wc ye kalktım sadece.artik yavas hareketlerle yemege felan yardım ediyorum.bugun 6.gunum.bir kez ciktim disari ilac yazdirdim saglik ocagina.ananas yedim transfer oncesi ve sonrası.kabak cekirdegi balik yemeye özen gösteriyorum.ama surekli de yatmiyorum.elimden geleni yapiyorum.gerisi rabbime kalmış

Back
X