2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Ilk iki gun yattim yemek ve wc ye kalktım sadece.artik yavas hareketlerle yemege felan yardım ediyorum.bugun 6.gunum.bir kez ciktim disari ilac yazdirdim saglik ocagina.ananas yedim transfer oncesi ve sonrası.kabak cekirdegi balik yemeye özen gösteriyorum.ama surekli de yatmiyorum.elimden geleni yapiyorum.gerisi rabbime kalmış
bende bu akşama doğru hafiften oturmaya başlıcam canım ya hasta da olmayınca çok garip geliyor yatmak. bende pek iş yapmıcam eşim herşeyi yapıyor sağolsun ama yinede harekette lazım bıraz.

Ben kalktım artık arkadaşlar oğlum yatmaya bırakmıyor beni cisim geldi açıktım diye susmuyo inşallah tutunmustur bebeklerim inşallah oturuyorum artık belim ağrıdı tüm gün yattığım icin

Allah isteyen bekleyen tüm anne adaylarına yavrularını bağışlasın. Tavsiyem yatmayın. Kalkın. Çünki rahme oksijen gitmesi lazim. Moralinizi yüksek tütün. Test sonucumu almaya gittiğimde belirtim yok diye inanın sıfır alıcam diye gittim. Ama mucize oldu. Allahh büyük.

Canim okuyunca çok heycanlandim tüylerim kalktı hadi hayirli olsun darısı başıma değerin kaç çıktı gözün aydın Allahım inşallah tamamına erdirir

Harika bir haber hayırlı olsun canım.cok sevindim.degerin kaç ve kaçıncı gün embriyosu kondu

Ben kalktım artık arkadaşlar oğlum yatmaya bırakmıyor beni cisim geldi açıktım diye susmuyo inşallah tutunmustur bebeklerim inşallah oturuyorum artık belim ağrıdı tüm gün yattığım icin
bende artık oturmaya basladım yarım canım. aksam zaten misafir var mecbur hafiften kalkmak zorundayım, ama kafanı takma bence olacaksa her türlü olur. güzel düşünelim bebişlerimizin hayallerini kuralım....
Kizlarrrrr hamileyim
Hemde 2. Bebeğim olacak. Insaallahh.
2 gün sonra test tekrarliycam
canım çoook sevndmmmm ya kaç çıktı değerin.kaçıncı gündü bugün?
Allah isteyen bekleyen tüm anne adaylarına yavrularını bağışlasın. Tavsiyem yatmayın. Kalkın. Çünki rahme oksijen gitmesi lazim. Moralinizi yüksek tütün. Test sonucumu almaya gittiğimde belirtim yok diye inanın sıfır alıcam diye gittim. Ama mucize oldu. Allahh büyük.
canım hiç mi yatmadın nelere dikkat ettin bizimle paylaşır mısın? neler yapmalıyız? biizm bugün 1. gün oluyor. dün oldu transfer..inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın....

sadece transferden sonraki ilk gün yattım. 2. Gün yolculuk yaptım. Sakın yatmayın . Hareket şart. Kendinizi yormadan ağır kaldırmadan. Tutacak embriyo tutuyor. Ben çok ağır griptim.Transferi gecesi sabaha kadar kustum. Ve yemin ederim o gecé oturarak uyudum. Test günüm kadar oksurukten oldum. Korkmayın sağlıklı embriyo ve iyi bir rahim bu işin sırrı. Allah hepinizin yüzünü güldürsun. 2016 yılı anneler yılınız olsun.

Bugun meleklerimle 3.gunumuz heyecan dorukta babamiz cok iyi bakiyor bize ama biraz zor iste beklemek uyusam uyansam 10. Gun oluverse keske
Kasıklarimda batma bacak agrisi ve ayaklarimin üşümesi gibi belirtilerle basbasayim su anda. Insallah hepsi meleklerim bana tutundugu icin oluyordur

Bugun meleklerimle 3.gunumuz heyecan dorukta babamiz cok iyi bakiyor bize ama biraz zor iste beklemek uyusam uyansam 10. Gun oluverse keske
Kasıklarimda batma bacak agrisi ve ayaklarimin üşümesi gibi belirtilerle basbasayim su anda. Insallah hepsi meleklerim bana tutundugu icin oluyordur
inşallah tutunmuştur Yarabbi hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bugün benim de 3. Günüm heyecan dolu bekleyiş bitmek bilmiyor aynen sen gibi dusunuyorum uyusak uysak 10. Gün gelse keske hayırli haberlerle

inşallah tutunmuştur Yarabbi hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bugün benim de 3. Günüm heyecan dolu bekleyiş bitmek bilmiyor aynen sen gibi dusunuyorum uyusak uysak 10. Gün gelse keske hayırli haberlerle
Bekledikce ne aksam oluyor ne sabah... Insallah pozitif olsunda sonuclar bir 10 gun daha bekleyelim

Bekledikce ne aksam oluyor ne sabah... Insallah pozitif olsunda sonuclar bir 10 gun daha bekleyelim
Cnm dua ederken beklerken dikkat etmek lazim her halu larda imtihandais.rabbim hayorlini versin.
Bende olsun pozitif olsun derdim sonra 1 ay sonra düşük yaptım. Rabbim hayırlısını nasil isterse o olsun onun elinden herşey gelir.
Gönlünü ferah geniş tut....

Cnm dua ederken beklerken dikkat etmek lazim her halu larda imtihandais.rabbim hayorlini versin.
Bende olsun pozitif olsun derdim sonra 1 ay sonra düşük yaptım. Rabbim hayırlısını nasil isterse o olsun onun elinden herşey gelir.
Gönlünü ferah geniş tut....
Bende hep oyle istiyorum canim istegimi hakkinda hayirli eyle diye dua ediyorum. 9 ay benimle sonrada omrumce yanimda kalsinlar diye dua ediyorum

Merhaba arkadaşlar. Banada bugun 2 tane embriyo transfer edildi 12 subatta test.
Dualarinizda insallah.
Sonuc alan varmi bakalım .?

Hayırlı olsun albaiulia.insallah tutunurlar...
Kizlar benim bugün 8.gunum.bugune kadar doğru düzgün agrim olmadı. Ama bugün bacaklarimda sizi ve kasiklarimda adet olacakmış gibi bir his.cok korkuyorum inşallah adet belirtisi degildir yaaa

Kizlar benim bugün 8.gunum.bugune kadar doğru düzgün agrim olmadı. Ama bugün bacaklarimda sizi ve kasiklarimda adet olacakmış gibi bir his.cok korkuyorum inşallah adet belirtisi degildir yaaa
Canım idrar testi yapsana nasıl duruyorsun yarın 5.günüm ben yapmayı düşünüyorum günler gecmiyor

Merhaba arkadaşlar. Banada bugun 2 tane embriyo transfer edildi 12 subatta test.
Dualarinizda insallah.
Sonuc alan varmi bakalım .?
Hadi hayirli olsun canim insallah cok guel tutunurlar sana sımsıkı...

Canim onlarin hepsi guzel belirtiler benimde gecen defa bacaklarim cok agrimisti. Iyi seyler bunların hepsi..zaten hamilelikle ayni diyorlar her yerde adet belirtileri

Canım idrar testi yapsana nasıl duruyorsun yarın 5.günüm ben yapmayı düşünüyorum günler gecmiyor
Canim beni bile dürtüyor birsey hadi yap yap diye ben 7. Gunu bekliyorum yarin cikmaz zaten

Back
X