2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

datse022 datse022 ayy ne guzel ayni gunmus ya ben bu takvimi yanlismi yaptim gerideyim dimi bi arkadasta benden sonra transfer oldu ama benden onde oda

Senin ne zaman oldu transfer canim
Transfer 5 şubatta oldu ilk denememiz 3 yıllık evliyiz ve sebep
Eşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canım
5.gün embriyosu ise ve
Eşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canım
Cikabilme ihtimali var ama en iyisi günü beklemek çünkü erken bakildiginda değer düşük oluyor o da kesin olmuyor yine merak ediyorsun ☺

merhaba arkadaşlar benim 28 Ocakta yumurtaların toplandı 2 Şubatta ise 2 tane embriyo transfer edildi.test tarihim 15 şubat ancak ben dayanamadım ve transferin 6.günü bhcg testi yaptırdım sonuç 5.1 çıktı.aile hekimi cok erken dedi ve bir yorum yapmadi.yarın 9.günüm tekrar yaptırmaya korkuyorum ya değer düştüyse diye
Canım naptın merak ettim, tekrar test yaptırdınmı

Beni de yazın kızlar. Hayırlı haberler alalım inş. 5 şubat transfer 18 inde test yaptırıcaz. 5. Gün embriyosu. Normalde 17 si ama eşimin İstanbul'dan müdürleri gelecekmiş 1 gün attık o yüzden

5. Gun emriyosu 8 gunum bugun artik subatin 16 sinda test gunum tamda gecen sene 16 subatta bebegimi kaybettigim gun ogrenicem bu tasetuf mu yoksa bi isaretmi bi degisik duygulardayim yoksa allahim giden bebeğinin yerine yenisinimi vercek allahim sen bana hayirlisini ver insallah

6 şubatta blast transferim oldu beklemedeyimm
:))):KK9::KK200::anneadayı:

Bende 6 Şubatta transferim oldu

Bende 8 inde yaptim cikmadi 10 unda cikti erken acele etme.

Benimde bugün transferimin 6. Günü ve 3. Gün embriyosu dayanamadım test yaptım tabii tek çizgi. :( insan bi garip oluyor. Olsa çıkardı diyorum sonra çok erken diyorum. Ama şimdi senin yazdığını okuyunca rahatladım biraz. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz . Ve hatta kucagimizda bebislerimizi.

Bende 6 Şubatta transferim oldu

Benimde bugün transferimin 6. Günü ve 3. Gün embriyosu dayanamadım test yaptım tabii tek çizgi. :KK43: insan bi garip oluyor. Olsa çıkardı diyorum sonra çok erken diyorum. Ama şimdi senin yazdığını okuyunca rahatladım biraz. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz . Ve hatta kucagimizda bebislerimizi.
Canım benimde 3. Gün embriyosu. Ben de 6.7. Günlerde test yaptım çıkmadı. 8. Günü gittim kan verdim ve çıktı. Aynı gün geldim idrar da yaptım çıkmadı. Çünkü kanda belli seviyeye geldiğinde çıkıyormuş. 9. Gün sabah yaptım çook silikti. Ve bugün 10. Günüm dünden daha koyu. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sakın canını sıkma nolur.

Çooo
Canım benimde 3. Gün embriyosu. Ben de 6.7. Günlerde test yaptım çıkmadı. 8. Günü gittim kan verdim ve çıktı. Aynı gün geldim idrar da yaptım çıkmadı. Çünkü kanda belli seviyeye geldiğinde çıkıyormuş. 9. Gün sabah yaptım çook silikti. Ve bugün 10. Günüm dünden daha koyu. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sakın canını sıkma nolur.

Çooook Sağol canım. Aslında şimdi kızıyorum kendime. Birazcık daha sabır göstermeliydim. Erken olduğunu bilsem de o tek çizgiyi görmek nasıl keyfimi kaçırdı. Ama şimdi iyiyim. 3-4 gün sonra yapıcam testi inşallah.

Kızlar benim trasferimin 6. Günü hiç akıntım yok,bundan öncekindede olmamıştı kimyasal gebelikle sonuçlandı.Herhalde yine kimyasal olacak gibi,sizde durum nasıl?

kan verdım sımdı test gunumdu yaaaaaaaaaa sınır oldum valla merkezım uzak dıye Ank. hast acıle gıttım hep verıyodum orda kan sorun yoktu bu sefer bı bayan doktor burda veremezsınız aıle hekımıne gıt dedı anlatıyorum hocam tup bebek test gunum lutfen burda vereyım erken cıkıyo sonuc ya ınsan kadın kadının halınden anlar bır adım gerı atmadı tersledı bıde , aıle hekımıne gıttım burası degıl kadın doguma gonderdı ve yenı verdım kanı saat 15:00 da alcam :(

kan verdım sımdı test gunumdu yaaaaaaaaaa sınır oldum valla merkezım uzak dıye Ank. hast acıle gıttım hep verıyodum orda kan sorun yoktu bu sefer bı bayan doktor burda veremezsınız aıle hekımıne gıt dedı anlatıyorum hocam tup bebek test gunum lutfen burda vereyım erken cıkıyo sonuc ya ınsan kadın kadının halınden anlar bır adım gerı atmadı tersledı bıde , aıle hekımıne gıttım burası degıl kadın doguma gonderdı ve yenı verdım kanı saat 15:00 da alcam :KK43:
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar benim trasferimin 6. Günü hiç akıntım yok,bundan öncekindede olmamıştı kimyasal gebelikle sonuçlandı.Herhalde yine kimyasal olacak gibi,sizde durum nasıl?

Akıntı ilaçtan oluyor canım peki kadıklarında falan sancı oldu mu ilk başta, herhangi başka belirtin var mı?

Back
X