- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Eşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canımBenimde 3. Günüm 7. Gündemi test yapacaksın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canımBenimde 3. Günüm 7. Gündemi test yapacaksın canım
Biz salı idrar tahlili yapalım diyoruz. İnş pozitif çıkarsa kan tahlili. Ve perşembe tekrarı kan tahlilininEşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canım
Aynen işte bizim de 8.gün salı işte: ) aynı gün yapiyoruzBiz salı idrar tahlili yapalım diyoruz. İnş pozitif çıkarsa kan tahlili. Ve perşembe tekrarı kan tahlilinin
Transfer 5 şubatta oldu ilk denememiz 3 yıllık evliyiz ve sebepSenin ne zaman oldu transfer canim
5.gün embriyosu ise veEşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canım
Cikabilme ihtimali var ama en iyisi günü beklemek çünkü erken bakildiginda değer düşük oluyor o da kesin olmuyor yine merak ediyorsun ☺Eşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canım
Canım naptın merak ettim, tekrar test yaptırdınmımerhaba arkadaşlar benim 28 Ocakta yumurtaların toplandı 2 Şubatta ise 2 tane embriyo transfer edildi.test tarihim 15 şubat ancak ben dayanamadım ve transferin 6.günü bhcg testi yaptırdım sonuç 5.1 çıktı.aile hekimi cok erken dedi ve bir yorum yapmadi.yarın 9.günüm tekrar yaptırmaya korkuyorum ya değer düştüyse diye
Bende 8 inde yaptim cikmadi 10 unda cikti erken acele etme.Eşimle şöyle karar verdik 8.gün idrar eğer pozitifse koşa koşa kan tahlili :) eğer yoksa 10.gün direkt kan tahlili. 7. günde çıkar mı ki ya canım
Ayyy beklemek çok zorr. 10 'unda yapayim ozaman haklısın erkenBende 8 inde yaptim cikmadi 10 unda cikti erken acele etme.
datse022 ayy ne guzel ayni gunmus ya ben bu takvimi yanlismi yaptim gerideyim dimi bi arkadasta benden sonra transfer oldu ama benden onde oda
6 şubatta blast transferim oldu beklemedeyimm
:)))![]()
Bende 8 inde yaptim cikmadi 10 unda cikti erken acele etme.
Canım benimde 3. Gün embriyosu. Ben de 6.7. Günlerde test yaptım çıkmadı. 8. Günü gittim kan verdim ve çıktı. Aynı gün geldim idrar da yaptım çıkmadı. Çünkü kanda belli seviyeye geldiğinde çıkıyormuş. 9. Gün sabah yaptım çook silikti. Ve bugün 10. Günüm dünden daha koyu. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sakın canını sıkma nolur.Bende 6 Şubatta transferim oldu
Benimde bugün transferimin 6. Günü ve 3. Gün embriyosu dayanamadım test yaptım tabii tek çizgi.insan bi garip oluyor. Olsa çıkardı diyorum sonra çok erken diyorum. Ama şimdi senin yazdığını okuyunca rahatladım biraz. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz . Ve hatta kucagimizda bebislerimizi.
Canım benimde 3. Gün embriyosu. Ben de 6.7. Günlerde test yaptım çıkmadı. 8. Günü gittim kan verdim ve çıktı. Aynı gün geldim idrar da yaptım çıkmadı. Çünkü kanda belli seviyeye geldiğinde çıkıyormuş. 9. Gün sabah yaptım çook silikti. Ve bugün 10. Günüm dünden daha koyu. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sakın canını sıkma nolur.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.kan verdım sımdı test gunumdu yaaaaaaaaaa sınır oldum valla merkezım uzak dıye Ank. hast acıle gıttım hep verıyodum orda kan sorun yoktu bu sefer bı bayan doktor burda veremezsınız aıle hekımıne gıt dedı anlatıyorum hocam tup bebek test gunum lutfen burda vereyım erken cıkıyo sonuc ya ınsan kadın kadının halınden anlar bır adım gerı atmadı tersledı bıde , aıle hekımıne gıttım burası degıl kadın doguma gonderdı ve yenı verdım kanı saat 15:00 da alcam![]()
Aminnnnn canımmmm yaaaaa. Allah hepimizi sevindirsinHayırlı cumalar kaderdaslar rabbim bugünün yüzü suyu hurmetine hiç kimseyi anne duygusundan mahrum etmesin
Kızlar benim trasferimin 6. Günü hiç akıntım yok,bundan öncekindede olmamıştı kimyasal gebelikle sonuçlandı.Herhalde yine kimyasal olacak gibi,sizde durum nasıl?