2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

5. Gun emriyosu 8 gunum bugun artik subatin 16 sinda test gunum tamda gecen sene 16 subatta bebegimi kaybettigim gun ogrenicem bu tasetuf mu yoksa bi isaretmi bi degisik duygulardayim yoksa allahim giden bebeğinin yerine yenisinimi vercek allahim sen bana hayirlisini ver insallah
Gecen yil Şubat ayında ben de 6 haftalik bir düşük yapmıştım kötü düşünme Allah hayirlisini versin inşallah güzel bir rastlantidir

Bugun 8. Gun 5. Gun emriyosuydu evde test ysptim tek cizgi negatif cikti umidimi kestim artik varsa cikardi en iyisinde test aldim 35 tllikten yuzde 99 luk dogrusu vardi offf neden cikmadi en son gecen sene normal hamile kalmisim toplamda 3 kere hamile kaldim bu yuzden hamile kalma sansim baya yuksekti olmadi hemde 5. Gun emriyosu hemde 1. Kalitede olmalarina ragmen hemde 2 emriyo olmasi halinde gozlerim dolo dolu yaziyorum su anda demekki zamani var hayirlisi boyleymis

Bugun 8. Gun 5. Gun emriyosuydu evde test ysptim tek cizgi negatif cikti umidimi kestim artik varsa cikardi en iyisinde test aldim 35 tllikten yuzde 99 luk dogrusu vardi offf neden cikmadi en son gecen sene normal hamile kalmisim toplamda 3 kere hamile kaldim bu yuzden hamile kalma sansim baya yuksekti olmadi hemde 5. Gun emriyosu hemde 1. Kalitede olmalarina ragmen hemde 2 emriyo olmasi halinde gozlerim dolo dolu yaziyorum su anda demekki zamani var hayirlisi boyleymis

Taze miydi dondurulmuş muydu tatlım embriyoların?

Canim daha cok erken, idrarda cikmamasi cok dogal, sıkma canını, kanda buyuk ihtimalle cikar, istersen kanda bak

Umutttttt tahlil sonucum 652.01 pozitif 2 tahlil bile istemedi yapmama heralde ikiz.14 gunum bugun transferden sonra.26 subatta ultrasona çağırdı. cok mutluyumm ..
Hadi kizlar sizde yazin mutlulugu beraber yasiyalim.
Çokkk sevindimmmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ve darısıda başımıza dua et hepimiz içğnn

Umutttttt tahlil sonucum 652.01 pozitif 2 tahlil bile istemedi yapmama heralde ikiz.14 gunum bugun transferden sonra.26 subatta ultrasona çağırdı. cok mutluyumm ..
Hadi kizlar sizde yazin mutlulugu beraber yasiyalim.
İkiz olduğu nasıl belli oluyor kese görünmeden, bende transferin 12.günü tahlil yaptırdım 1842 çıktı, 2 gün sonrası 4438 çıktı beta hcg, doktor vajinal ultrasonla bakıcak pazartesi günü, geçen gün baktı ama tam görünmedi kese henüz, ikiz olduğunu doktor mu söyledi, söylediyse nasıl anlıyolar

İkiz olduğu nasıl belli oluyor kese görünmeden, bende transferin 12.günü tahlil yaptırdım 1842 çıktı, 2 gün sonrası 4438 çıktı beta hcg, doktor vajinal ultrasonla bakıcak pazartesi günü, geçen gün baktı ama tam görünmedi kese henüz, ikiz olduğunu doktor mu söyledi, söylediyse nasıl anlıyolar
Bu tahlil deyeri yuksekse anliyorlar demekki... ama ultrasonu da bekliyces dedi

Sanda 2 tanemi transfer ettiler?

Canım üzülme lütfen idrar tahlilinde negatif çıkması negatif anlamına gelmez,önemli olan kan tahlili,İnşallah kanda pozitif çıkar.

Beta hcg çok yüksek çıktığı zaman ikiz olduğu anlaşılır canım

Benimde bugun 11 gunum 7 ci gunumde yaptrdim 5,66 cikti 9 gunumde yaptrdm 44,33 cikti acaba hamileyim tahlil gunum 16 eylul yardimci olurmusunuz

Back
X