2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Canim benim hibor igne crinone jel climare bant folic
Canim ya sorduğum herkese jel verilmiş bana jel verilmedi .progesteron verildi eşdeğer mi acaba . Şu aşamada insan herseyden şüphe duyuyor bir an once olumlu sonuçlanır inş hepimizin de kurtuluruz artık

Canim ya sorduğum herkese jel verilmiş bana jel verilmedi .progesteron verildi eşdeğer mi acaba . Şu aşamada insan herseyden şüphe duyuyor bir an once olumlu sonuçlanır inş hepimizin de kurtuluruz artık
canım zaten jelde progesteron aynı şeydir bence dktoruna güven rahat ol

Merhaba kızlar dün test gunümdü çok şükür pozitif:nazar::nazar::nazar:
Darısı inşallah sizlerin başına dualarım sizinle beraber:KK200:
kaçıncı günündü canım kaç çıktı değerin? çok sevndm senn adına inş çok güzel gider herşeyyy

kaçıncı günündü canım kaç çıktı değerin? çok sevndm senn adına inş çok güzel gider herşeyyy
3. Gün embriyosu canım 12. Gunümdü değerim 157.8 çıktı. Şimdi de yarın ki sonuç için endişelenmeye başladım değerim katlancakmi diye

3. Gün embriyosu canım 12. Gunümdü değerim 157.8 çıktı. Şimdi de yarın ki sonuç için endişelenmeye başladım değerim katlancakmi diye
gayet güzel çıkmış canım içinş ferah tut katlanır merak etme

Dualarım her zaman bebek özlemiyle yananlarla. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hepimiz hayırlısiyla bebislerimizi kucagimiza alırız.:anneadayı::KK46::KK200:

Umuttttt canım senin kaçıncı gün ilki neden tutmamıstı

Inşallah bu sefer seninle birlikte olur ve kucağına alırsın kaçıncı gün embriyosu

Kızlar merhaba. Olumlu sonuç alanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah' in izniyle kulağınıza alirsiniz. Olumsuz sonuçlananlar inşallah yine yapacaklari ilk denemelerinde olur. Bekleyenlerin de olumlu sonuçlanır inşallah. Ben kasım başlığına da yazdim aralik başlığına da ocaka da :) kasımda basladik ama bir türlü transfer olmadi. Sonunda net bir tarih verildi 8 şubat. Bu başlığa da uygun benim durumum :)

Kızlar merhaba. Olumlu sonuç alanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah' in izniyle kulağınıza alirsiniz. Olumsuz sonuçlananlar inşallah yine yapacaklari ilk denemelerinde olur. Bekleyenlerin de olumlu sonuçlanır inşallah. Ben kasım başlığına da yazdim aralik başlığına da ocaka da :) kasımda basladik ama bir türlü transfer olmadi. Sonunda net bir tarih verildi 8 şubat. Bu başlığa da uygun benim durumum :)
Hayirli olsun insallah tez zamanda bebislwrin senle beraber olur

Aaa burda da liste varmış buraya da yazilayim bari :) transfer 8 şubat. İki transfer ama bi tanesi 5.gün diğeri 3.gün

Back
X