- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
Amim canim gerçekten kendimizi motive etmemiz gerekiyor bu cok onemli...ya bende de bi korku var ama insan o duygulara kkapılmak istemiyor sanırım ALlahim hepimizin hakkında hayirlisini versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amim canim gerçekten kendimizi motive etmemiz gerekiyor bu cok onemli...ya bende de bi korku var ama insan o duygulara kkapılmak istemiyor sanırım ALlahim hepimizin hakkında hayirlisini versin
Benim esim olmayacagina ihtimal vermiyor canim kesin olacak diyor.hamileymisim gibi davraniyorbende uzulmeyeleim diye temlinli yaklasiyorum.o surekli karnimi seviyor onlarla konuşuyor. Ben sadece bir kez uzulduk yine uzulmeyelim diye temkinliyimneden cnm esin ihtimal vermiyo, benimki ben hisediyorum sen hamilesin diyo bana, birbirinize destek olun moralini cok yuksek tut, allah ol derse olur allaha kaldi artik biz elimizden geleni yaptik, olmassada uzulmek yok diyorum ama yikilicagimi biliyorum bir umut iste bizimkisi insllah bize de nasip eder
27 ocak transfer tarihi. 5 şubat test tarihi 5.gün enbriyosu beni de ekler misinizMerhabalar, gecen hafta opu oldum yarin raabbim nasip ederse transferim olacak, gelin sonucumuzu birlikte bekleyop birlikte gun sayalim benim test tarihim bir aksilik olmazsa 5 subat olacak.herkes yazsin buraya ekleyelim test tarihlerini...kendimle baslayayim..
................. TRANSFER .......TEST..... EMBRIYO
@SevgiliLola 18 ocak. 30 ocak. 3.gün
@nazz81. 18 ocak. 29 ocak. 3. Gün
@hira85. 21 ocak. 2 subat. 3. Gun
S semaozs 21ocak 2 Şubat5.gun
umuttttt -----26 ocak -----5subat---5.gun
@seymosss. 26ocak. 5 Şubat. 5.gun
@ozlediimiz 25 ocak 5 subat
denizgelecek 25 ocak 6 şubat 4.gün
@albaiulia 29 ocak 12 subat
Moralini bozma canım.test gununu bekle.onuncu gün idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar okudum ben bu kulüpte.Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Pzt 5.gün embriyo transfer edildi test günüm 6 Şubat fakat dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı . Arkadaşin aklına uydum onun çıkmış sende yap dedi benim çıkmadı .boşyere moralimi bozdum
İnş... ilk günler çok umutluydum onları hissediyordum sanki ama 2 gündür hiç bişey hissetmiyorum daha testi yapmadan bile bir umutsuzluk başladı kendime kızıyorum neden böyle düşünüyorsun diyeMoralini bozma canım.test gununu bekle.onuncu gün idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar okudum ben bu kulüpte.
Ben estrofem crinone jel ve folio kullanıyormArkadaslar birde sormak istediğim birsey var transfer sonrası hangi ilaçları verdiler size ?
Canim ilaclardan da olabilir o yuzden moralini bozma. Umutla bekleMerhaba kızlar günaydın.. Bende 25 ocak pazartesi ılk tup bebek transferimi oldum.. Dondurulmus idi.. Yumurta toplamadan sonra rahim su toplayınca dondurmustuk.. 5. Gün embriyosu transfer edildi.. Ben 25 yasındaym 4 yıllık evlıyım.. Cok umutluydum hep karnımı sevıyordum.. Ta ki düne kadar aferdersinz ishal oldum.. Ben hep adet olmadan ishal olurım bütün moralım bozuldu.. 4 subat test tarıhım.. 1 subatta adet tarıhım.. Bende kendimi anlatms oldum
Canim daha cok erken olabilir herkeste idarara karisma suresi farklı o yuzden moralini bozma bence pozitif dusun pozitif olsun...Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Pzt 5.gün embriyo transfer edildi test günüm 6 Şubat fakat dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı . Arkadaşin aklına uydum onun çıkmış sende yap dedi benim çıkmadı .boşyere moralimi bozdum
Canim benim hibor igne crinone jel climare bant folicArkadaslar birde sormak istediğim birsey var transfer sonrası hangi ilaçları verdiler size ?
Canim iyi sabirlisin valla. Ben ilkindede yapmistim simdide tutamam heralde kendimi.Arkadaşlar ben kararliyim erken test yapmamakta.bugun 9.gunum ve sabirla bekliyorum 12.gunu.cunku ilk denememde yaptım kendimi çok uzdum.ayni şeyleri yasamak istemiyorum. 12.gun ya üzüntü ya sevinç en azından bir kez yasamis olurum. Hakkimizda hayırlısı...
Ekledim canim insallah sonu cguzel cikarrr bebislere kavusuruz27 ocak transfer tarihi. 5 şubat test tarihi 5.gün enbriyosu beni de ekler misiniz
Canım doktora sordum da ılaclar kabız yapar kabız olmak ıyı degil dedi.. Ama ıshal de yapmaz dedi.. Dıyorum süt ıctm cok ondan oldu.. Sonrada dıyorum ki adetime kaldi 2 gün ondan mi olduCanim ilaclardan da olabilir o yuzden moralini bozma. Umutla bekle
umutsuz olma yinede. birşey dokunmuştur vücudun öyle tepki veriyordur üzme bebeğinde üzülmesin.Canım doktora sordum da ılaclar kabız yapar kabız olmak ıyı degil dedi.. Ama ıshal de yapmaz dedi.. Dıyorum süt ıctm cok ondan oldu.. Sonrada dıyorum ki adetime kaldi 2 gün ondan mi olduhayırlısnı ıstedim hep hakkımda hayırlısii olsun hepımızın hakkında hayırlısı olsun
Öyle yapmaya calısyorm canm herseyin hayırlısıumutsuz olma yinede. birşey dokunmuştur vücudun öyle tepki veriyordur üzme bebeğinde üzülmesin.
bnde yaptım dayanamadım bu sabah negatif çıktı ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA iyice korkmaya başladım salı gün yapıcam bide bakalım ne olacakMrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Pzt 5.gün embriyo transfer edildi test günüm 6 Şubat fakat dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı . Arkadaşin aklına uydum onun çıkmış sende yap dedi benim çıkmadı .boşyere moralimi bozdum
Rabbim ol derse olur . Şu sırada yapabileceğimiz tek şey dua edip sabırla beklemek ... de yapamıyoruz işte.bnde yaptım dayanamadım bu sabah negatif çıktı ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA iyice korkmaya başladım salı gün yapıcam bide bakalım ne olacak