2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Sevgililola , neoldu senin test gunun gecti merak ettim yazmadin canim nasi sende durumlar, insallah sevindirici haberler verirsin, merakla yazmani bekliyorum

kızlarr test günü gelenle geçenler haberdar edin biziiii..... benm bugün 6. günüm şiddetli bacak ağrılarım var. göğüslerim ilk kez çok fena kaşınıyor acıyor dokunamıyorum değince rahatsız oluyorum. bazen çok aşırı ağrıyor. 2 3 gündür başladı bugün şükür ki test biraz daha koyu çıktı gibi
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/923/kFqFPq.jpg

cook sevindim cnm, hamilesin her gun daha koyu cikacak insalah, bende test yaptim ama negatif cok uzgunum, test gunumu bekliycem artik , :KK43::KK42:

ekledim canım pozitif olur inşallah herkesinnnnn

Merhabalar, benide eklermisiniz listeye lütfen?
3 Şubatta olucak donmuş blasto transferim. tek yumurtamız var onu transfer edicekler inşallah
Herkesin duası kabul olsun hayırlısıyla

herkese merhaba

micro tese ile sperm toplama ve 20 yumurtanın toplanmasından sonra 11 döllenme olmuştu bizim ancak 3.gün gelişen embriyomuz 5ken 5.gün tek embriyomuz sağlıklı kaldı. 3Şubatta transferimiz var inşallah. sürekli sizleri takip ediyorum Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlümüzü ferah tutalım olacağı var ise zaten oluyor

a
herkese merhaba

micro tese ile sperm toplama ve 20 yumurtanın toplanmasından sonra 11 döllenme olmuştu bizim ancak 3.gün gelişen embriyomuz 5ken 5.gün tek embriyomuz sağlıklı kaldı. 3Şubatta transferimiz var inşallah. sürekli sizleri takip ediyorum Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlümüzü ferah tutalım olacağı var ise zaten oluyor
allah ol derse o tek yumurtayla da olur cnm, sen moralini yuksek tut rabbim dualarimizi kabul etsin

kızlarr test günü gelenle geçenler haberdar edin biziiii..... benm bugün 6. günüm şiddetli bacak ağrılarım var. göğüslerim ilk kez çok fena kaşınıyor acıyor dokunamıyorum değince rahatsız oluyorum. bazen çok aşırı ağrıyor. 2 3 gündür başladı bugün şükür ki test biraz daha koyu çıktı gibi
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/923/kFqFPq.jpg
Canım çok sevindim . Bende bugün dayanamayıp kan testi vermeye gittim akşam 6 da çıkacakmış sonuç . Kramplar başladı ben de dünden beri hayırdır ins:))

cook sevindim cnm, hamilesin her gun daha koyu cikacak insalah, bende test yaptim ama negatif cok uzgunum, test gunumu bekliycem artik , :KK43::KK42:
canım herkesin bünyesi aynı değil üzülme ne olurrrr daha vakit var bekle sabreet çok zor biliyorum ama

Merhabalar, benide eklermisiniz listeye lütfen?
3 Şubatta olucak donmuş blasto transferim. tek yumurtamız var onu transfer edicekler inşallah
Herkesin duası kabul olsun hayırlısıyla
canım ekliyorum inş güzel sonuç alırsın önemli olan tek yumurtanin sağlıklı olması zaten rahat ol çoookkkk..
rabbm yeter ki ol desin oluverir....

Canım çok sevindim . Bende bugün dayanamayıp kan testi vermeye gittim akşam 6 da çıkacakmış sonuç . Kramplar başladı ben de dünden beri hayırdır ins:))
canımmm çok acele etmişsinnnnn bekleseydin keşke.... sonra yükselecek mi diye stres olacaksınnn inşallah yüksek çıkar idrar testi yapmış mıydın

Yaptım çıkmadı sanırım tam anlayamadım emin olmak için gidip kan yapayım dedim kramplar artınca gittim meraktan ya napayim

bende merak ettim, inşallah pozitifi görürsün, ama olmazsa da üzülme, kan tahlil gününe kadar sabret, benimde adet ağrıları gibi ağrılar başladı.

ne oldu cnm senin kan testin yazmadin,
Kızlar kan değeri 55 çıktı şükürler olsun ama hastaneden geldiğimden beri kötüyüm duş aldım yolda kramplarım arttı biraz pembe akıntı oldu çok korktum inş bişey olmaz çarşamba tekrar yapıcam inş düşüşe geçmez. Bu arada kızlar negatif çıkanlar hiç üzülmeyin doktor bile şaşırdı mümkün değil çıkması çok erken dedi demekki gerçekten erken oyüzden moral bozmayın

Yaptım ama tek çizgi negatif demeye dilim varmıyor daha bugün 6.günüm beynim durdu valla iki saattir
canımmmmm saçmalama lütfeennn daha çok erken ÇOK ÜZME KENDİNİ BAK bilghn ne yazmış daha 6. gün 55 çıkmışşş rahat olll

Back
X