- 29 Ocak 2016
- 38
- 11
- 8
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim canım pozitif olur inşallah herkesinnnnn
allah ol derse o tek yumurtayla da olur cnm, sen moralini yuksek tut rabbim dualarimizi kabul etsinherkese merhaba
micro tese ile sperm toplama ve 20 yumurtanın toplanmasından sonra 11 döllenme olmuştu bizim ancak 3.gün gelişen embriyomuz 5ken 5.gün tek embriyomuz sağlıklı kaldı. 3Şubatta transferimiz var inşallah. sürekli sizleri takip ediyorum Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlümüzü ferah tutalım olacağı var ise zaten oluyor
Canım çok sevindim . Bende bugün dayanamayıp kan testi vermeye gittim akşam 6 da çıkacakmış sonuç . Kramplar başladı ben de dünden beri hayırdır ins:))kızlarr test günü gelenle geçenler haberdar edin biziiii..... benm bugün 6. günüm şiddetli bacak ağrılarım var. göğüslerim ilk kez çok fena kaşınıyor acıyor dokunamıyorum değince rahatsız oluyorum. bazen çok aşırı ağrıyor. 2 3 gündür başladı bugün şükür ki test biraz daha koyu çıktı gibi
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/923/kFqFPq.jpg
canım herkesin bünyesi aynı değil üzülme ne olurrrr daha vakit var bekle sabreet çok zor biliyorum amacook sevindim cnm, hamilesin her gun daha koyu cikacak insalah, bende test yaptim ama negatif cok uzgunum, test gunumu bekliycem artik ,![]()
canım ekliyorum inş güzel sonuç alırsın önemli olan tek yumurtanin sağlıklı olması zaten rahat ol çoookkkk..Merhabalar, benide eklermisiniz listeye lütfen?
3 Şubatta olucak donmuş blasto transferim. tek yumurtamız var onu transfer edicekler inşallah
Herkesin duası kabul olsun hayırlısıyla
canımmm çok acele etmişsinnnnn bekleseydin keşke.... sonra yükselecek mi diye stres olacaksınnn inşallah yüksek çıkar idrar testi yapmış mıydınCanım çok sevindim . Bende bugün dayanamayıp kan testi vermeye gittim akşam 6 da çıkacakmış sonuç . Kramplar başladı ben de dünden beri hayırdır ins:))
hayirlisi, insalah pozitif olacak, buraya da yazarsan seviniriz, ama umutun dedii gibi cook erken uzulmek yok tammYaptım çıkmadı sanırım tam anlayamadım emin olmak için gidip kan yapayım dedim kramplar artınca gittim meraktan ya napayim
inşallah güzel sonuçlar gelir canımYaptım çıkmadı sanırım tam anlayamadım emin olmak için gidip kan yapayım dedim kramplar artınca gittim meraktan ya napayim
çıkmazsa üzülmek yok ama tamam mı? daha çok erken unutma... haber et mutlakaaaa birde idrarını biraz tutup yap testi 1 2 saat tut en azBende test almaya gidiyorum yapcam valla duramıyorum
Yaptım ama tek çizgi negatif demeye dilim varmıyor daha bugün 6.günüm beynim durdu valla iki saattirseymosss canımmm yaptın mııııı????
benimde bugün7. GGünüm bnm de negatif çıktı takma kafana önemli olan kan tahlili hala umudumuz var cikmadimcandan uumut kesilmez:)Yaptım ama tek çizgi negatif demeye dilim varmıyor daha bugün 6.günüm beynim durdu valla iki saattir
ne oldu cnm senin kan testin yazmadin,Canım çok sevindim . Bende bugün dayanamayıp kan testi vermeye gittim akşam 6 da çıkacakmış sonuç . Kramplar başladı ben de dünden beri hayırdır ins:))
Kızlar kan değeri 55 çıktı şükürler olsun ama hastaneden geldiğimden beri kötüyüm duş aldım yolda kramplarım arttı biraz pembe akıntı oldu çok korktum inş bişey olmaz çarşamba tekrar yapıcam inş düşüşe geçmez. Bu arada kızlar negatif çıkanlar hiç üzülmeyin doktor bile şaşırdı mümkün değil çıkması çok erken dedi demekki gerçekten erken oyüzden moral bozmayınne oldu cnm senin kan testin yazmadin,
canımmmmm saçmalama lütfeennn daha çok erken ÇOK ÜZME KENDİNİ BAK bilghn ne yazmış daha 6. gün 55 çıkmışşş rahat olllYaptım ama tek çizgi negatif demeye dilim varmıyor daha bugün 6.günüm beynim durdu valla iki saattir