2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Ben eşimin isteyin üzerinde test yaptim gece.2 cizgi gormedim silik bile değildi. Transferin 8 gunumdeyim.12 subatta kan tahlili yapmam gerek. Hayirlisi olsun beklemek gerek bana...

kizlar bugun test yaptik degerim 22 cikti, sizce cok mu dusuk bugun 12 gun, doktor pazartesi yine test isredi, sana ne hamilesin ne de degilsin diyebilirim dedi, cok umutlandim cunku idrar testleri negativdi yani biz cikmiycak derken sok olduk ama cok erken sevinemedik bile

kızlar selamlar. 3ü çarşamba günü transfer yapıldı çok şükür iyi geçmiş dr öyle dedi. bende gördüm miniği tam koyarken :) 15i test günüm ama ben nasıl dayanıcam bilemiyorum :))) hiç bi değişiklik yok bende, bu normalmi bilemiyorum

Merhaba arkadaslar bugün transfer günümdu.TTest günüm 18 subat.:)
kızlar selamlar. 3ü çarşamba günü transfer yapıldı çok şükür iyi geçmiş dr öyle dedi. bende gördüm miniği tam koyarken :) 15i test günüm ama ben nasıl dayanıcam bilemiyorum :))) hiç bi değişiklik yok bende,
Hayırlı olsun kızlar inş olumlu sonuçlanır. .canım 2. Gün çok çok erken 7. Günden önce bi belirti arama en azından benim öyleydi. Belkide hiç belirti bile olmayabilir

Arkadaslar transferden ne kadar sonrasi belirtiler hissedilir merak ediyorum.Umut bebeklerin insallah hep seninle olur bu arada tutunmasi icin bir seyler yaptin mi ?

Arkadaslar transferden ne kadar sonrasi belirtiler hissedilir merak ediyorum.Umut bebeklerin insallah hep seninle olur bu arada tutunmasi icin bir seyler yaptin mi ?
Ilk belirti transferden beş dk sonra oldu bende rahimde kasılma oldu sanki bir gerginlik gibi beşinci günden sonra goguslerde aşırı derecede hassasiyet ve kasiklardan asagda olan kasılmalar benim öyle olmuştu

Sanki gunler gecmiyorrrr allahim hayirla pozitifi gostersin insallah yarin sabah tekrar test yapicam insallah daha belirgin cikarr

Ben gecen sene hamileydim hemde normal olmustu 3 bucuk aylikti yasama sansi yoktu sollandirdik gecen sene subatin 16 siydi simdi tup bebek yaptirdim sonucumu tamda gecen seneki vebegimi kaybettigim gun belli olucak subatin 16 si bu kadar da tedaduf olurmu cok garip bi duygudayim allahim sen hayirlisi ver inşallah

Ben gecen sene hamileydim hemde normal olmustu 3 bucuk aylikti yasama sansi yoktu sollandirdik gecen sene subatin 16 siydi simdi tup bebek yaptirdim sonucumu tamda gecen seneki vebegimi kaybettigim gun belli olucak subatin 16 si bu kadar da tedaduf olurmu cok garip bi duygudayim allahim sen hayirlisi verc
6.Gunum canim fun yaptim cok sukur rabbime hayalet cizgiyi gorduk insallah yarin daha koyu olur :nazar::nazar:
vercanim cok erken yapmissin sitresli gecer gunlerin biraz sabretseydin benim 5. Gun emriyosu doktoruma 10. Gun test yapayimmi dedim sakin yapma 12. Gun yap kafani karistirma net gun ogundur dedi

Benim tuttu çok şükür ama iki aylıkken düşük yaptım Mart ayında tekrar transfer yapcam inş tekrar bu sorunla karsilasmam
Delalimm arasturdinmi sebeb ne dusuk icin...
Belki pihtilasma vardir bende dusuk yaptim simdi clexane iğne kullaniyorum transfer sonucu bekliyorum.
Bu arada clexane kullanan varmi ben yaptigim yer karnim bacağım cok morariyor .sizdede morariyormu?

Back
X