2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Delalimm arasturdinmi sebeb ne dusuk icin...
Belki pihtilasma vardir bende dusuk yaptim simdi clexane iğne kullaniyorum transfer sonucu bekliyorum.
Bu arada clexane kullanan varmi ben yaptigim yer karnim bacağım cok morariyor .sizdede morariyormu?
Ben zaten hibor kan sulandirici iğne vuruluyodum günde bir kere aynı saatte benim düşük nedeni belli değil hiçbir ağrım sizimda yoktu birden oldu hibor iğne de çok acıtıyor vuruldugu yer morariyo

Ben transferden sonra beşinci gün evde test yaptım çıktı yedinci gün kanda tahlil yaptım sonuç 19 çıktı dokuzuncu gün test yaptım 80 çıktı onikinci gün test yaptım 367,5 çıktı bence oniki gün beklemeye gerek yok çıkıyo transfer yaptığımda tekrar yapcam

umuttttt umuttttt S sanslianne kizlar bugun 7. Gun testi cektim normalde cok daha net gorunuyor fotodakinden dualariniz icin allah razi olsun insallah dahada koyulasarak devam eder :nazar::nazar:
CAM00110.webp
CAM00109.webp
:KK54:

Canim hadi hayirli ugurlu olsun cok xok sevndm o giderek koyulasacak ama oyle birden degil rahat ol erken kan verme dusuk cikar sonra yuksekcek mi yulselmicek mi diye strese sokarsin bebegini.
Yok zaten onu yuregim kaldirmaz :) gunude giderim artik belki iki gun once falan :)

10.gun en ideali canim idrar da cikmis rahat ol bence
Canim cok destek oldunuz bana siz olmasaniz bu surwci uzuntuyle gecirecektim artik anneler grubuna geciyorum insallah yaniniza :) rabbim cok buyuk :) canim bana folik cermemisti sen ne kullaniyorsun genel olarak folbiol galiba herkesin

Kızlar benim bugun 10 günüm testip pozitif cikti cuma 12 subatta kan tahlili verecem.sizce oldumu bu iş. ....
Rabbim itiyen herkeze versin yuzunu guldursun.

Eklentiler

• 20160208_155950.webp
    20160208_155950.webp
    19 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar benim bugun 10 günüm testip pozitif cikti cuma 12 subatta kan tahlili verecem.sizce oldumu bu iş. ....
Olmuş tabiki de. Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Kaçıncı gün embriyosu cnm

Tşk ederim. 3 gun 2embriyo.
Maşallah cnm. Benimde 3. Gün embriyosu. 7. Günüm bugün. Test yapmaya korkuyorum 2 gün yaptım öylesine çıkmayacağını bilerek tabiki çıkmadıda :) çarşamba kan vericem varsa çıkar. İnşallah ikisi de seninledir cnm.

Gozun aydin canim bende yaptim ustte var 7.gunumuz ve bebisim el salladi hadi sende gel ekim annelerine

Benim esim olmayacagina ihtimal vermiyor canim kesin olacak diyor.hamileymisim gibi davraniyorbende uzulmeyeleim diye temlinli yaklasiyorum.o surekli karnimi seviyor onlarla konuşuyor. Ben sadece bir kez uzulduk yine uzulmeyelim diye temkinliyim
Bende bugün sonuç alacaklardanim ins olumlu olur ilk tup bebek denememiz dua edin ins

[QUOTEaydın, canımove, post: 45060040, member: 653759"] umuttttt umuttttt S sanslianne kizlar bugun 7. Gun testi cektim normalde cok daha net gorunuyor fotodakinden dualariniz icin allah razi olsun insallah dahada koyulasarak devam eder :nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1767205 Eki Görüntüle 1767207 :KK54:
Gozun aydin, canim! Allah tamamina erdirsin!:nazar:[/QUOTE]
Sagol canim benim swnin meleginin dualari var bebegimde rabbim insallah hepimizi ekime kadar mutlu mesut devam ettiirir canim burdan ekim annelerine devam insallah

Gozun aydin, canim! Allah tamamina erdirsin!:nazar:
Sagol canim benim swnin meleginin dualari var bebegimde rabbim insallah hepimizi ekime kadar mutlu mesut devam ettiirir canim burdan ekim annelerine devam insallah[/QUOTE]
Sabah yptin mi canim tekrar testi? Koyulasti dimi

kizlar benim ikinci deerim 0,14 cikti, yani kimyasal gebelik mis, cok uzgunuz dun ilaclarimi durdurdum adet olmayi bekliyorum, adetin ikinci gunu doktor muayene etmek icin cagirdi, benim dondurulmus embriolarim var sizce nezaman uygun zaman olur dondurulmuslar icin, ben 1 , 2 , ay dinlenmek istiyorum . Butun pozitiv sonuc alan arkadaslara saglikli bir gebelik, ve dogum diliyorum

Back
X