Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yptin mi canim tekrar testi? Koyulasti dimi[/QUOTE]Sagol canim benim swnin meleginin dualari var bebegimde rabbim insallah hepimizi ekime kadar mutlu mesut devam ettiirir canim burdan ekim annelerine devam insallah
Yok canim sen ogleden sonra koyu cikiyor dedinya ondan canim yapmadim[/QUOTE]Sabah yptin mi canim tekrar testi? Koyulasti dimi
Benim hep oyle oluyor canim ya 2. Yada 3.idrarlar daha koyu cikiyor. Iyi sabirlisin ben hala yapiyorum test[/QUOTE]Yok canim sen ogleden sonra koyu cikiyor dedinya ondan canim yapmadim
Ya benim testler ultra erken gebelik testi canim bu daha pahali satilanlar varya onlar kusku dusurdun icime :) hic bisey yiyip icmedwnmi yapiyorsun canim ne kadar tutayim[/QUOTE]Benim hep oyle oluyor canim ya 2. Yada 3.idrarlar daha koyu cikiyor. Iyi sabirlisin ben hala yapiyorum test
Canim benimki normal testti ben su iciyordum bildigin baya 1 saate tuvaletim geliyordu cikiyordu. Tutma tutmak su surecte zararli bence hic gerek yok erken teste normal testte de cikiyor ben tanesi 40 kurusa aldim netten[/QUOTE]Ya benim testler ultra erken gebelik testi canim bu daha pahali satilanlar varya onlar kusku dusurdun icime :) hic bisey yiyip icmedwnmi yapiyorsun canim ne kadar tutayim
Rabbim hayirlisini nasip etsin ins dondurulmus muydu seninki yoksa ilk denemenmiydiKıslar bugün benimde transferim oldu. 2 tane 5. Gün embriyosu. Allah hepimize hayırlısını versin
Canim ben bosuna almisim desene telas yaptim yemwkten kalkip test yaptim ama dunku gibi cikti cok moralim bozuldu agladim yarin sabah yapicam yine cok uzuldum cok[/QUOTE]Canim benimki normal testti ben su iciyordum bildigin baya 1 saate tuvaletim geliyordu cikiyordu. Tutma tutmak su surecte zararli bence hic gerek yok erken teste normal testte de cikiyor ben tanesi 40 kurusa aldim netten
Sabah ilk idrarla testinizi yapın o daha iyi olur[/QUOTE]Canim ben bosuna almisim desene telas yaptim yemwkten kalkip test yaptim ama dunku gibi cikti cok moralim bozuldu agladim yarin sabah yapicam yine cok uzuldum cok
Oyle yapicam canim cunku bi suru sey yiyip ictim idrar bulanmistir heralde sonucta dun cok net cizgi vardi bosuna uzdum kendimi karnima agrilar girdi[/QUOTE]Sabah ilk idrarla testinizi yapın o daha iyi olur
Cok uzdum kendimi gercekten sonucta dunde cok net gorunuyordu bugunde oyle heralde yarin obir gun koyulasir zaten bekleyemicem cuma yaptiricam testi boyle cok tedirginim uzuyorum kendimi cok dun ayakta hapsirdim diye yarim saat agladim ben ona sahip cikamiyorum diye testi biran once yapmak daha mantikli geliyor artik sonucta testte daha silik olsa bile pozigiftir diyo olmasa hicbisey cikmazdi dimiOyle yapicam canim cunku bi suru sey yiyip ictim idrar bulanmistir heralde sonucta dun cok net cizgi vardi bosuna uzdum kendimi karnima agrilar girdi
Canim ona bakmiyor emin ol her idrarda ayni cikiyor ben cok su icip 5 10 dk so ra yaptigimda da ayni cikiyordu ona takilma sadece yavas koyulasiyor stres yapma hem daha cok erken
İlk denemem benim. Nasıl gececek onca gün teste kadarRabbim hayirlisini nasip etsin ins dondurulmus muydu seninki yoksa ilk denemenmiydi
Zorda olsa geçiyo canım evde tek kalmamaya çalış sohbet edebilecegin kafanı dagitabilecegin kişiler olsun zamanin nasıl geçtiğini anlamiycaksinİlk denemem benim. Nasıl gececek onca gün teste kadar
sorma benimde geçen hafta yapıldı transferim bugün 6.günüm, cumartesi gidicem kan testine ama kendim yapmamak için zor duruyorumİlk denemem benim. Nasıl gececek onca gün teste kadar