2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Sagol canim benim swnin meleginin dualari var bebegimde rabbim insallah hepimizi ekime kadar mutlu mesut devam ettiirir canim burdan ekim annelerine devam insallah
Sabah yptin mi canim tekrar testi? Koyulasti dimi[/QUOTE]
Yok canim sen ogleden sonra koyu cikiyor dedinya ondan canim yapmadim

Sabah yptin mi canim tekrar testi? Koyulasti dimi
Yok canim sen ogleden sonra koyu cikiyor dedinya ondan canim yapmadim[/QUOTE]
Benim hep oyle oluyor canim ya 2. Yada 3.idrarlar daha koyu cikiyor. Iyi sabirlisin ben hala yapiyorum test

Yok canim sen ogleden sonra koyu cikiyor dedinya ondan canim yapmadim
Benim hep oyle oluyor canim ya 2. Yada 3.idrarlar daha koyu cikiyor. Iyi sabirlisin ben hala yapiyorum test[/QUOTE]
Ya benim testler ultra erken gebelik testi canim bu daha pahali satilanlar varya onlar kusku dusurdun icime :) hic bisey yiyip icmedwnmi yapiyorsun canim ne kadar tutayim

Benim hep oyle oluyor canim ya 2. Yada 3.idrarlar daha koyu cikiyor. Iyi sabirlisin ben hala yapiyorum test
Ya benim testler ultra erken gebelik testi canim bu daha pahali satilanlar varya onlar kusku dusurdun icime :) hic bisey yiyip icmedwnmi yapiyorsun canim ne kadar tutayim[/QUOTE]
Canim benimki normal testti ben su iciyordum bildigin baya 1 saate tuvaletim geliyordu cikiyordu. Tutma tutmak su surecte zararli bence hic gerek yok erken teste normal testte de cikiyor ben tanesi 40 kurusa aldim netten

Arkadaslar bugun kan tahlilimi yaptirdim, 1842 cikti sonucum, vajinal ultrasonla keseyi gorebilirix dedi dr sasirdim, bakti bugun goremedi yarin degerin 2000 ustune cikar, yarin gorebiliriz dedi, cok sukur pozitifi gördum, Rabbim herkesin yuzunu güldursun

Ya benim testler ultra erken gebelik testi canim bu daha pahali satilanlar varya onlar kusku dusurdun icime :) hic bisey yiyip icmedwnmi yapiyorsun canim ne kadar tutayim
Canim benimki normal testti ben su iciyordum bildigin baya 1 saate tuvaletim geliyordu cikiyordu. Tutma tutmak su surecte zararli bence hic gerek yok erken teste normal testte de cikiyor ben tanesi 40 kurusa aldim netten[/QUOTE]
Canim ben bosuna almisim desene telas yaptim yemwkten kalkip test yaptim ama dunku gibi cikti cok moralim bozuldu agladim yarin sabah yapicam yine cok uzuldum cok

Canim benimki normal testti ben su iciyordum bildigin baya 1 saate tuvaletim geliyordu cikiyordu. Tutma tutmak su surecte zararli bence hic gerek yok erken teste normal testte de cikiyor ben tanesi 40 kurusa aldim netten
Canim ben bosuna almisim desene telas yaptim yemwkten kalkip test yaptim ama dunku gibi cikti cok moralim bozuldu agladim yarin sabah yapicam yine cok uzuldum cok[/QUOTE]
Sabah ilk idrarla testinizi yapın o daha iyi olur

Canim ben bosuna almisim desene telas yaptim yemwkten kalkip test yaptim ama dunku gibi cikti cok moralim bozuldu agladim yarin sabah yapicam yine cok uzuldum cok
Sabah ilk idrarla testinizi yapın o daha iyi olur[/QUOTE]
Oyle yapicam canim cunku bi suru sey yiyip ictim idrar bulanmistir heralde sonucta dun cok net cizgi vardi bosuna uzdum kendimi karnima agrilar girdi

Canim benim iste bunu yapma benimde hemen koyulasmadi 2 gune 1 cok az koyulasiyordu asil koyuluk 8. Gun oldu

Sabah ilk idrarla testinizi yapın o daha iyi olur
Oyle yapicam canim cunku bi suru sey yiyip ictim idrar bulanmistir heralde sonucta dun cok net cizgi vardi bosuna uzdum kendimi karnima agrilar girdi[/QUOTE]
Canim ona bakmiyor emin ol her idrarda ayni cikiyor ben cok su icip 5 10 dk so ra yaptigimda da ayni cikiyordu ona takilma sadece yavas koyulasiyor stres yapma hem daha cok erken

Merhabalarr arkadaslar benimde transferimin 5.Gunu bu gun. Herkes gibi heyecanla sonucu bekliyorum.16 subatta test yapicam.Rabbim hepimize hayirlisiyla evlatlar versin.Birbirimize dua edelim bu sureci en iyi yasayan bilir...

Oyle yapicam canim cunku bi suru sey yiyip ictim idrar bulanmistir heralde sonucta dun cok net cizgi vardi bosuna uzdum kendimi karnima agrilar girdi
Canim ona bakmiyor emin ol her idrarda ayni cikiyor ben cok su icip 5 10 dk so ra yaptigimda da ayni cikiyordu ona takilma sadece yavas koyulasiyor stres yapma hem daha cok erken
Cok uzdum kendimi gercekten sonucta dunde cok net gorunuyordu bugunde oyle heralde yarin obir gun koyulasir zaten bekleyemicem cuma yaptiricam testi boyle cok tedirginim uzuyorum kendimi cok dun ayakta hapsirdim diye yarim saat agladim ben ona sahip cikamiyorum diye testi biran once yapmak daha mantikli geliyor artik sonucta testte daha silik olsa bile pozigiftir diyo olmasa hicbisey cikmazdi dimi

kızlar transfer sonrası 6. günüm bugün ama size bişi sorucam özellikle mutlu sona erenler, sanki kanama olucamış gibi doluluk hissi var biraz bende bide su gibi bi akıntı oluyo. dr akıntıya normal dedi ama doluluk hissini sormadım hiç sizdede olmuşmuydu böyle?

Back
X