- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Evde kendim yaptım ikinci çizgiyi görünce 7.gün kan testi yaptım değer 19 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim değer 80 çıktı 12.gun tekrar kan verdim ve değer 367,5 çıktıKan testi mi yoksa evde kendin mi yaptın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde kendim yaptım ikinci çizgiyi görünce 7.gün kan testi yaptım değer 19 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim değer 80 çıktı 12.gun tekrar kan verdim ve değer 367,5 çıktıKan testi mi yoksa evde kendin mi yaptın.
Canim degerin baya iyi artmis, cift embrio mu transfer oldu.Evde kendim yaptım ikinci çizgiyi görünce 7.gün kan testi yaptım değer 19 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim değer 80 çıktı 12.gun tekrar kan verdim ve değer 367,5 çıktı
Daha çoook var canım bize :) test tarihimiz 20 şubat. Ben de test tarihinden önce yapmayi düşünüyorum ama p.tesi çok erken değil mi canım? Ben çarşamba düşünüyorumBiz ne gün test yapıcazz.pazartesi yapsak çıkarmı acaba
Evde kendim yaptım ikinci çizgiyi görünce 7.gün kan testi yaptım değer 19 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim değer 80 çıktı 12.gun tekrar kan verdim ve değer 367,5 çıktı
Hayirli olsunn canimm çift emriyomu transfer edildikızlar selam dün transfer sonrası 7. günümdü dayanamadım test yaptım kendim silikte olsa ikinci çizgi göründü, fotoğrafta daha açık çıktı biraz daha belirgini. cumartesi kan testine gidicez diye kan yaptırmadım
Eki Görüntüle 1770354
Ultracestan 4 tame ginde fotil olarak
Folic acit
Femibion b14
Aspenter
Cicloproginova (rahimi yazirloyprmus beyaz haplar sadece)
Medrol kortizon hapı
Kan sulandirici iğne clexane.
Yaa benim niye çok. Benim bunlar dışında 3 günde bi vurunan bir iğne ayrıca tek bir iğne ayrıca pregnyl diye bi iğne daha var
Benim: cyclo-progynova(beyazları)
Progestan iğne günde 1 tane
Progestan hapıda fitil olarak kullanıyorum günde 3tane
Sadece bunları kullanıyorum epeyce azmış. Neden ki
Kaçıncı günün canım? Bu arada hayırlı olsun gayet net :)
Göbekten vurulan iğne de mi yok senin canım? O genelde veriliyor düşük önleyici. Ama onun dışında benimki fazla arkadaşlarin aşağı yukarı ayni. Endişe etme yani canm.Bende ,
Estrofem 3 tane
Crinone jel 2 kere
Folbiol 1 tane
SiZşn farklı bir durumunuz mu var kızlar , yada ben niye bu kadar az ilaç kullanıyorum ki acaba yaa, bilemedim![]()
Yok bi tane tek ilk denememdiEvde kendim yaptım ikinci çizgiyi görünce 7.gün kan testi yaptım değer 19 çıktı 9. Gün tekrar kan verdim değer 80 çıktı 12.gun tekrar kan verdim ve değer 367,5 çıktı
Ayin2sinde transferim oldu canim bugun yani o gunu sayarsak 9. Gunumuz cok sukurKaçıncı günün canım? Bu arada hayırlı olsun gayet net :)
Yok , hiç bir iğne yok bu tedavimizde , bakalım inş böyle güzel gider .... Önceden düşük yaptınız mı hiç onun için mi veriliyor bu düşük önleyici iğne ?..Göbekten vurulan iğne de mi yok senin canım? O genelde veriliyor düşük önleyici. Ama onun dışında benimki fazla arkadaşlarin aşağı yukarı ayni. Endişe etme yani canm.
Canimmm daha ne olsun super cikmis yaaaa
Yok canım benim ilk denemem. Galiba doktor önlem amaçlı vermiş. İnşallah güzel gider dediğiniz gibi. Sağlıkla kucagimiza alırız inşallahYok , hiç bir iğne yok bu tedavimizde , bakalım inş böyle güzel gider .... Önceden düşük yaptınız mı hiç onun için mi veriliyor bu düşük önleyici iğne ?..
Ayy cok mutluyum canim yaa rabbim sevincimizi yarim birakmasin dusun haftaya kardesimin nisani var gidemicem ve umrumda degil okadar mutluyum :)) yarin allahin izniyle gidiyorum kan vermeye 10.gunumuz oluyor daha beklemek istemiyorumCanimmm daha ne olsun super cikmis yaaaa
Ayy cok mutluyum canim yaa rabbim sevincimizi yarim birakmasin dusun haftaya kardesimin nisani var gidemicem ve umrumda degil okadar mutluyum :)) yarin allahin izniyle gidiyorum kan vermeye 10.gunumuz oluyor daha beklemek istemiyorum
10.gunse git canim ya bende 10.gun vermistim kani. Hayirli haberler ver bize.ay seni esime bile anlattim o doktora ragmen oldu dedim o kadar uzulmustum ki ogun gercekten cok sevndm.kardesin sehir disinda mi canim?bence git kafan dagilir oturursun kendini yormazsin.bence super olurduAyy cok mutluyum canim yaa rabbim sevincimizi yarim birakmasin dusun haftaya kardesimin nisani var gidemicem ve umrumda degil okadar mutluyum :)) yarin allahin izniyle gidiyorum kan vermeye 10.gunumuz oluyor daha beklemek istemiyorum