- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
Yok canım doktor ulrasonla baktı 3.5cm kist oluşmuş dedi. Bebek olsa görürdü.Yok benim dolu dolu geldi valla 5 gun. Sen tekrar bi kan versene
bazıları anlayamıyor ama ben olsam tekrar yaptırırdım. hele kistse daha uzun surmelıydı adetın.. normalde de az mı olursunYok canım doktor ulrasonla baktı 3.5cm kist oluşmuş dedi. Bebek olsa görürdü.
kanda çıkmış mıydıKızlar bende adetımın 3.gunu kontrole gıttım kese var gebe gıbısın dedı test yaptım ıdrar negatıf dıs gebelıkte olabılır dedı nedemek hıcbırsey anlamadım ben
U ay uc gün oldum 3gunu durdu doktora gıttım 6cm kıst var bıde kese görüyorum gebe olabılırsın dedı kan testi yaptı pazartesı cıkcak ben dayanamayıp ıdrar testı yaptım negatıf ama ozellıkle soyledı dıs gebelık olabılır dedıbazıları anlayamıyor ama ben olsam tekrar yaptırırdım. hele kistse daha uzun surmelıydı adetın.. normalde de az mı olursun
Kan sonucu pazartesı ben dayanamayıp evde yaptım bılmıyorum kese var dedı ama korkuyorum dua edin dıs gebelık olmasınkanda çıkmış mıydı
Ama koyu renkli bir gün sürdü canım. Regl olunca göğüs hassasiyetim de geçti. Hatta önümüzdeki ay hamile kalman mümkün değil dedi.bazıları anlayamıyor ama ben olsam tekrar yaptırırdım. hele kistse daha uzun surmelıydı adetın.. normalde de az mı olursun
umarım vardır canım bebeğin. bizi haberdar etKan sonucu pazartesı ben dayanamayıp evde yaptım bılmıyorum kese var dedı ama korkuyorum dua edin dıs gebelık olmasın
Allahın takdiri herşey sen kafana takıp stres yapma yeterkiAma koyu renkli bir gün sürdü canım. Regl olunca göğüs hassasiyetim de geçti. Hatta önümüzdeki ay hamile kalman mümkün değil dedi.
geçip geçmediği konusunda tam olarak bilgim yok. ama etkisi azaltılabiliyor, kistlerin küçültülmesi sağlanıyorSlm arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor eşimde bi problem yok 2.5 yıl önce başladım doktora gitmeye ve ilk zaman polikistik olduğumu sölediler klomenle 3 ay tedavi gördüm olmadı sonra doktorumu değiştirdim mecbur hsg istediler çektirdim çok şükür tıkanıklık yok ama bu doktor da aşılama yapıcaz başka çare yok olsaydı şimdiye kadar hamile kalırdın dedi ve geçen sene ocak ayında aşılama yapıldı ama tutmadı çünkü adetine 1 hafta kala bartolin kisti çıktı narkozsuz keserek patlattılar çok acı çektim ve 1 hafta sonra adet oldum bebeğim o açılarda tutunamadı bana ve 1 senedir tekrar tedavi görmeye cesaret edemiyorum bu zaman içinde doktoruna kontrol için gittiğimde artık tekrar aşılama yapalım zaman kaybediyorsunuz dedi ama ben o acılardan sonra devam edemedim bu ay başka bi doktorum klomen verdi ve sen polikistik değilsin dedi nasıl oluyor anlamadım polikistik geçen bi hastalık mı yani ama aşılama yapan doktorum geçmiycek senden dedi aklım karıştıneyse çok uzattım kusura bakmayın Allah ım mis kokulu güzel meleklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Dis gebelikmis bugun test sonucunu aldimumarım vardır canım bebeğin. bizi haberdar et
nasıl yapmayayım canım. 25 ay oldu. ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. klomene başladım kist yaptı. çok büyük bir sınavdan geçiyoruz. Allah sonumuzu hayretsinAllahın takdiri herşey sen kafana takıp stres yapma yeterki
Dis gebelikmis bugun test sonucunu aldim
Elbet her şer de bir hayırda vardır. Sagliksiz bir bebek olmasi da cok zor.. allah gostermesin hamilelikte ölmesi yada dogumda evladini kaybedenler var. Uzulmeyin kadere inaninnasıl yapmayayım canım. 25 ay oldu. ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. klomene başladım kist yaptı. çok büyük bir sınavdan geçiyoruz. Allah sonumuzu hayretsin
Aslinda haklisin. Ancak ben 35 yasindayim. Amh hormonum düsük. Hormon ilaclarla bile yumurtlayamiyorum. Gerci sürekli doktor göz altinda aliyorum. Ikinci gün kan tahlili yapiyor. Fsh yüksek cikarsa o ay bekliyor. Cok iyi bir hekimdeyim. Beni deneme tahtasi gibi kullanmiyor. Artik dogal yoldan olacak gibi degil. Kürler o bu herseyi deniyoruzArkadaşlar merhaba yazılarınızı okudum . Size tecrübelerime dayanarak tavsiye edeceğim şey asla ve asla bir. Yiliniz dolmadan aceleci davranıp klomen tarzı ilaçlar kullanmayın . Sabredin. Hatta bu süreci bir buçuk iki yıla uzatabiliriz. Bu tarz ilaçlar ile gebelik elde edilmediğinden kadının hormonal yapısında yaptığı tahribatı hiç birşey yapmaz. Ve hamile kalma şansınız birazcık ta olsa bu klomen aşılama vb uygulamalar erken yapıldığı için o şanslar da kayboluyor bir yıl hamile kalamadim. Herşeye dikkat etmeme rağmen gün aşırı, yumurtlama günü vs . Her ay test alıp hamileyip diye kontrol etmekten sıkılıp doktora gidiyordum doktorlar hemen istekli olduğumuzu görünce vücudumuzda atom etkisi yaratan ilaçların zararlarını görmeyip faydalarina odaklanip veriyor da veriyor. Ama ben hiç kullanmadım. Kesinlikle ilaç kullanma taraftarı değildim. Sabrettim ve birgün o her ay yaptığım idrar testlerinden biri pozitif çıktı. Üstelik hormon değerlerim çok dengesizdi. İki buçuk ayda bir adet gördüğüm zamanlar olurdu. Bazen prolaktin değerlerim bazen lh hormonum herzaman biri dengesizlik gösteriyordu. ve su internette kendini doktor sanan sağlık tüccarları tüp bebek tüccarı doktorlardan birine sonuçlarımi yolladigimda bana doğal yolla çocuğumun olamayacagini yazmıştı . Hiç birine inanmayın yazmayın . Bol su için spor yapın doğal yollar ile cabalayin.
Kaç senelik evlisin canım bide bu amh hormonu bütün hastanelerde yapılıyor muAslinda haklisin. Ancak ben 35 yasindayim. Amh hormonum düsük. Hormon ilaclarla bile yumurtlayamiyorum. Gerci sürekli doktor göz altinda aliyorum. Ikinci gün kan tahlili yapiyor. Fsh yüksek cikarsa o ay bekliyor. Cok iyi bir hekimdeyim. Beni deneme tahtasi gibi kullanmiyor. Artik dogal yoldan olacak gibi degil. Kürler o bu herseyi deniyoruz
Anladım ben daha yeni duydum bunu benimde polikistik dedi ilk doktorum doktorumuz değiştirdim bu ay. Bu doktor da polikistik yok diyo anlamadım hangisine inanayım2 yildir. Amh hormonu tüp bebek merkezinde ortaya cikti. Heryerde yapilir bence canim. Gerci tüm gerekli hormonlar test edildi. Arasira fsh cikiyor. Ben onu hayitla düsürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?