Asılama onerdı uc ay klomen kullanıcaz olmazsa asılama dedı 3ayımdı bu ama kıst yaptı rahım duvarını ıncelttı oyuzden şuan asılsma yapamıyor olsada tutunamaz dedı estrofeme başladım kıstler kaldı öyle ıltıhaplanmada var şuan akıntım kucuk kucuk topak seklınde gelıyor hem ıltıhap hem kıst hem rahım duvarı ınce hepsı var ama normalde hıcbısey yoktu ıyı gelmıs kışılerı bılmem ama benı mahfettı klomenBenim de iki yılı geçti olmuyor. Ama çok acı çektik. Eşim de ben de ameliyat olduk. Özellikle benim ameliyat sonrası çok ağrılıydı.
Bir yılı aşkın olmayınca aşılama önermediler mi? Sonra tüp bebek falan?
YAptınmı test merak ettim benım ucgun kal asa negatıfkızlarrrr reglı gunumee 1 gun kaldıı bugun testtt yapım mmıı ne dersınızzzzzz
Benim de bu ay ilk kullanışım ama bende de kist yaptı. Reglim 24saat falan sürdü. Aylarca kullananlar var bir şey olmuyor. Şans işte.Asılama onerdı uc ay klomen kullanıcaz olmazsa asılama dedı 3ayımdı bu ama kıst yaptı rahım duvarını ıncelttı oyuzden şuan asılsma yapamıyor olsada tutunamaz dedı estrofeme başladım kıstler kaldı öyle ıltıhaplanmada var şuan akıntım kucuk kucuk topak seklınde gelıyor hem ıltıhap hem kıst hem rahım duvarı ınce hepsı var ama normalde hıcbısey yoktu ıyı gelmıs kışılerı bılmem ama benı mahfettı klomen
Ilk yıl gıtmedım doktora beklıyım stres yapmıyım dedım ıkı yıldır tedavı görüyorumBenim de bu ay ilk kullanışım ama bende de kist yaptı. Reglim 24saat falan sürdü. Aylarca kullananlar var bir şey olmuyor. Şans işte.
Dört yıl oldu demişsiniz ya ilk yıl bir şey önermedi mi doktor. Yani üç yıl önve
Hangı jellehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ed-kullananlar.222939/page-2781#post-45072343
kızlarrr bu lınkee bakın o jelllee hamılelıkk yınee olmusss dun paylaşmıss hamılee kalan bayan ben onaa iice ınanmayaa basladımm
seninle aynıyız canım bende o gün yaptırcam testi inşallah olumlu haberleri alırız hergün 707 tane ya varis çek elini karnına koy canım ve künfe yekün oku mutlakaBenimde ara ara oluyor ama psikolojik mi bilmiyormuş inşallah canm tutar ikimizinde Rabbim hayirlisini versin hepimiz için.ben ayn 21de 13.gun olcak ogün gideym baktraym geriliyorm tuttu mu tutcakmi dye
Yok benim dolu dolu geldi valla 5 gun. Sen tekrar bi kan verseneKızlar benim reglim 1 gün sürdü. Sizde değişiklik oldu mu klomen kullanınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?