2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

Asılama onerdı uc ay klomen kullanıcaz olmazsa asılama dedı 3ayımdı bu ama kıst yaptı rahım duvarını ıncelttı oyuzden şuan asılsma yapamıyor olsada tutunamaz dedı estrofeme başladım kıstler kaldı öyle ıltıhaplanmada var şuan akıntım kucuk kucuk topak seklınde gelıyor hem ıltıhap hem kıst hem rahım duvarı ınce hepsı var ama normalde hıcbısey yoktu ıyı gelmıs kışılerı bılmem ama benı mahfettı klomen

kızlarrrr reglı gunumee 1 gun kaldıı bugun testtt yapım mmıı ne dersınızzzzzz

Benim de bu ay ilk kullanışım ama bende de kist yaptı. Reglim 24saat falan sürdü. Aylarca kullananlar var bir şey olmuyor. Şans işte.
Dört yıl oldu demişsiniz ya ilk yıl bir şey önermedi mi doktor. Yani üç yıl önve

Ilk yıl gıtmedım doktora beklıyım stres yapmıyım dedım ıkı yıldır tedavı görüyorum

Merhaba kızlar bende bu ay 2. klomen kullanıp dün ilk asilamami yaptrdm hepimizin hakkında hayırlısı insallah

KIZLAR BİŞİ DANIŞCAM SİZLEREE ben bundan 3 yıl önce kıl dönmesi amliyetı oldum fakat donem donem ıltıhaplanmaa oluyor o bolgede popo kısmında yanı 2 3 gun akıp gıdıo 2 3 ay olmuyor onun gebelıge engel olmaaa ıhtımalı warmıdır hıcc duydunuzmu yada başınaa gelen oldu muuu ben bı kadın dogumcuya sordum olmazz demıstıı sizcee

Kizlar klomenin huyuymus genelde rahim duvarini inceltmesi. Dün tüp bebek merkezdeki doktora sordum kist neden bazen oluyor diye ilac alinca. Oda bana genelde yumurtaliklarda sorun olursa tam calismazsa olabilir dedi. Bende igne yapmisti ancak klomen ne inceltti nede kust yapti. Ben kullanmadan önce hayit tohumu falan aliyordum ama. Fshmi onunla düsürdüm.

merhaba kızlar 8 şubatta dr kontrolüm vardı klomen den sonra 25 mm 19 mm ve 20 mm olmak üzere yumurtalar var dedi çatlatma iğnesi yaptı. 24 saat sonra ilişki sonra sürekli 3 gün boyunca 14. günü test yap dedi kasıklarımda ağrı var inşallah bu ay tutunur bebişim inşallah

Benimde aynı pazartesi yaptrdm aşılama günü benimde vardı agrm şimdi çok yok

Benimde aynı pazartesi yaptrdm aşılama günü benimde vardı agrm şimdi çok yok

benim ağrı felaket olmaya başladı gece uyuyamadım o derece halada ara ara giren bir ağrım var Allahım ne olur bu ay bebeişim benimle beraber olsun

Benimde ara ara oluyor ama psikolojik mi bilmiyormuş inşallah canm tutar ikimizinde Rabbim hayirlisini versin hepimiz için.ben ayn 21de 13.gun olcak ogün gideym baktraym geriliyorm tuttu mu tutcakmi dye

Benimde ara ara oluyor ama psikolojik mi bilmiyormuş inşallah canm tutar ikimizinde Rabbim hayirlisini versin hepimiz için.ben ayn 21de 13.gun olcak ogün gideym baktraym geriliyorm tuttu mu tutcakmi dye
seninle aynıyız canım bende o gün yaptırcam testi inşallah olumlu haberleri alırız hergün 707 tane ya varis çek elini karnına koy canım ve künfe yekün oku mutlaka

Kızlar benim reglim 1 gün sürdü. Sizde değişiklik oldu mu klomen kullanınca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…