Harmony yaptırabilirsin, kan alıyorlar ve bebekteki bir takım hücre kalıntıları anne kanına geçtiği için onlar üzerinden genetik test yapıyorlar. Ben 12. haftada risk olduğu için değil doktorum önerdiği için yaptırdım, bebeklerim bu kadar büyümüşken yaptırır mıydım bilmiyorum açıkcası. Ama amniyosenteze alternatif olduğu için öneriyorlar. Fiyat konusunda da iyi bir merkezde amniyosentezde o fiyatlarda hatta daha yüksek olan yerler çok. Kardeşime geçen yıl sırf o aptal ikili testi riskli çıktı diye 2000 küsür liraya amniyosentez yaptırdı bu sene daha fazladır. Ama amniyosentezdende korkma o da bi kaç dakikalık bir işlem ve ehil ellerde yaptırırsan sıkıntı olmaz inşallah. Test için de doktorunun anlaşması olan bir merkez seçersen daha uygun bir fiyata yaptırabilirsin ama dolar bazında ödemiştim ben o yüzden dolar euro çıktıkça testin fiyatıda uçuyor

Çok iyi usg uzmanları var açıkcası onlardan da görüş alabilirsin, ankarada Eyüp kici var mesela, o da birşeylerden şüphelendiğinde amniyosentez yaptırsan iyi olur diyor bi problem yoksa da endişelenme bir şey yok diyor.
Şu anda önemli olan kendini üzüp yıpratmaman çünkü ortada sadece risk var net olan bir şey yok