2016 Şubat Anneleri

ES-ER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
1.390
1.997
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2016

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Olmazmi hic:)) ama daha cok erken :/ oylesine bi bakim demstm bende acilms mi topik die. Herkes icin hayrlsi olsun..

Bizde bu ay çalışmalara başladık :) Rabbim inş nasip ederde bende 2016 şubat annesi olurum.

SAT 2 mayıs. İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz bizi

Şubattan beri bebek istiyoruz bu ay 4. denememiz ve ben Şubat annesi olmaya talibim inşallah :) ilk haber verenlerden olurum buraya bata 9 gün var bu zamana kadar açılan hiç bir topiğe yazasım gelmedi ama burası olacak inşallah ya ucundan ya sonundan yakalayacağım :) birde kova burcu akıllı olur en yakın arkadaşım kova :) hayırlısı artık

Merhaba anne Adayları ben 2015 Şubat ilk annesi ilk topiğe ben hamileyim demiştim ilk dogum ben Yaptım 5 hafta erken dogum Yaptım :KK66: size tavsiyem bol bol dinlenin hamileliğin tadını Çıkarın ve bebek bakımı hakkında kitAplar okuyun.

Slm arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyordum kısmet bugünemiş inş bi terslik olmazsa Şubat annesi olacağım dün kandil günü öğrendim hamile olduğumu daha yeni ilk haftalarda inş ultrasonda da görürüz kesesini ...
Hayirli olsun ilk mujde senden geldi. İlk bebegin mi olacak?

Slm arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyordum kısmet bugünemiş inş bi terslik olmazsa Şubat annesi olacağım dün kandil günü öğrendim hamile olduğumu daha yeni ilk haftalarda inş ultrasonda da görürüz kesesini ...
Tebrik ederim cnm ya wala cok sewndim senn adina ilk hamislik haberi senden oldu böylece:KK73::KK73:

Sat ve bat neydi cnm?

ben 2015 subat annesiyim , zaman ne kadar çabuk geçiyor,bi zamanlar bizde gun sayyorduk .. sayili gun çabuk geçer ..
Allah tamamina erdirsin, kolay dogumlar nasip etsin hepinize hayirliisyla
Bizim senle sayili gunlerimiz bi turlu gecmemisti ama martta dogurduk yahu hahah :-)

gercekten gunler nasil da hizli geciyo daha dun gun sayiyoduk.
Insallah tum anne adaylarinin gonlune gore olur :KK68:

X