2016 Şubat Anneleri

Âmin inşallah canım. Normal doğum konusu geçer geçmez ben ister istemez tepkili oluyorum hiç cesaretim yok doktor bende bizim için normal olmasının şartları var ve bunun en önemlisi senin psikolojin dedi. Hayırlısı inşallah Bülent beye güveniyoruz teyzesi :)
Aynen öyle canım.. Etrafta kiler normal yap diyorlar destekleyen, hatta zorlayanlar da var ama normal için ama.. Daha önce yazdiigm gibi psikolojim pek sağlam değil. İyi ki Bülent bey var :))

Bırakın doğumda ne ikram edeceğimi bebeğin adı dahil hiç bir şey düşünmüyorum hiç birşey almadım halası cok daha hevesli ve heyecanlı benden bunu yaparız sunu yaparız bunu alırız diye ama benim içimden hiç birşey geçmiyor heyecan değil sadece stres ver bitsede geçse diyorum dopum fotoğrafları ceken ben bırakın fotoğrafçı ayarlamayı babasının eline kamerayı acar veririm diyorum kendi kendime daha hamilelikte 1 fotoğraf cekinmedim hamile misin diye soranlar sinirlerime dokunuyor sürekli depresifim eşim inanılmaz destekçi bebek gibi bakıyor bana heyecanlı onu öyle görünce ben böyle olunca kendimi suclu gibi hissediyorum belli etmemeye calısıyorum napıcam bilmiyorum hormonal midir ki :110:
Çok normal canım , sonucta ınsanın fızyolojısı psıkolojısı degısıyor, bundan sonra farklı bır hayatının olacagı dusuncesı ınsanı strese sokuyor. Bebege bırsey olurmu, dogum zamanında olurmu, eksıklerını tamamlamaya vaktım olurmu, sezaryan mı olur normal mı dıye dusunurken ıster ıstemez stres yapıyorsun. Daha vaktın var alırsın bebegıne bırseyler.

Kızlar benim moralim bozuldu.. Bacaklarimin üst kısmı kızarık kızarık olmuş.. Doğum çatlağı sanırım bu. Ben ne yapıcam şimdi :(/

Ufff cok berbat bu durum.calisan anne olmak zqten zor bide ustune bu izin mevzular cok kotu..ne bicim is ya bebek el kadar seni ise cagiriyolar canim skildi simdi oflumu krese verip bakiciyi birakicaktim ama bu durumda cok zor

Aynen ya keşke yasalar değişse de anneler 1 yıl bebeğiyle kalabilse:( ben de kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl halletcez bakım ve izin olayını uff ben fizyoterapistim mesleğim de yorucu muhtemelen 37. haftaya kadar sarkıtamam 32.de pert:( hastaneye gitmek bile yoruyo şu an:( sabah erken kalkmak yoruyo:(

@jolianfemme huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi @serppp @blummmm sadevehuzurlu sadevehuzurlu bebeğimizle ilgili bişeyler planlamak hayal etmek de çok zevkli dimi ya :) ben de haciserif.com dan isimli çikolata siparişi vericem, minik lavanta keseleri yapıcam, kuru pasta alıcam, lohusa şerbeti, minik cupcakeler, minikler için topitop ve marşmelovlu süslemeler düşünüyorum. marşmelovlular ekteki gibi olacak kısmetse :)Eki Görüntüle 1663840

Maşallah canım fikirlerini beğendim Allah tamamına erdirsin inşallah valla ben bi tek çikolata düşünüyorum zaten max 2 gün kalırız hastanede tabi inş, mevlid için de konuklara yasin kitabı dağıtmayı düşünüyorum hani şu sure kitapları oluyo ya onlardan

Bugün iyi iş yaptım.
Nevresimleeimin hepsini çıkartıp makinaya attım + 1 makina gömlek + 1 makina paspaslar.
evini baştan aşağı sildim paspasladim
fayanslari sildim
koltuklari icini temizmedim. Uzun zamandir el.surmedim tozlanmis eee bide
kocama poğaça yaptim ^_^

Ohhhh mis sefan olsun maşallah :) afiyet bal şeker olsun eviniz hep huzurlu olsun

Bebegının gelısımı cok normal canım hıc korkma, dıkkat edersek sorun olacagını sanmam. Benım de tek damarda celtıklenme cıktı. 20+5de yaptırdım ben detaylıyı ve 400gramdı. Benımkı de normal sınırdaydı umarım devamında da boyle olur

İnşallah canım dikkat edicez artık az kaldı 3 ayımız kaldı Allah'ın izniyle.. :)

Aynen öyle canım.. Etrafta kiler normal yap diyorlar destekleyen, hatta zorlayanlar da var ama normal için ama.. Daha önce yazdiigm gibi psikolojim pek sağlam değil. İyi ki Bülent bey var :))

Valla canım aynen dışardan bir çok kişi normali destekliyor fakat bizim psikolojimizi düşünen yok. O yüzden şimdilik sezeryan istiyorum bakalım son aylar bize ne gösterecek 26. Haftada Bülent beye gidicez bakalım neler bekliyor bizi :)

Maşallah o kadar işi tek başınıza mı yaptınız? En az 23-24 haftalık olmuştur sizin bebişte nazar değmesin ne güzel ben sürekli yatış :KK43:

23+4 olduk hamd olsun,
genelde üşengeçimdir de bugun hazır el sürmüşken halledeyim gittikçe ağırlaşıyorum
eskisi gibi yapamam diye işlere giriştim ..

elhamdulillah normal hamileliğimde güzel gidiyor, komşum diyor yenge hiç hamilelere benzemiyorsun
benim hanım yataktan çıkmazdı sense umurunda değil çalışıyorsun :)

Merhaba arkadaslar 23 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 560 gram boyu 24 cm. Doktor biraz zayıf dedi ama çok değil normalmi sizce sizin bebeklerinizn kilosu boyu ne?

Merhaba arkadaslar 23 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 560 gram boyu 24 cm. Doktor biraz zayıf dedi ama çok değil normalmi sizce sizin bebeklerinizn kilosu boyu ne?

22 haftalıkken 510 gramdı bizim kız bence sizinki de düşük sayılmaz..

Allah yardimcin olsun yakin ve genc birileri gelince sorun olmuyor da orta yaslilar bile bu halinle full hizmet bekliyor ya iste o da yoruyor insani :110:
Kayınvalidem geldi canım.hizmet beklemez sağolsun da işte hani stres oluyor insan yine de.gözlerim kapanıyor vallahi.

Canım doktorun her dediği doğru olacak diye bir kaide yok. Ben en son 21+4tü gittiğimde 480 grdı. Sen 23 haftalıkta 560 diyorsun normal bence gayet hem her bebege göre değişir bu kilo durumu bak bir tablo var normalde haftasına göre olabilecek kilo durumunu gösteriyor. burdan faydalanabilirsin ileriki haftalar olması gereken kilonun minimum ve maximum değerleride var. Takılacak bir durum yok sıkma canını

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 109
Aynen ya keşke yasalar değişse de anneler 1 yıl bebeğiyle kalabilse:KK43: ben de kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl halletcez bakım ve izin olayını uff ben fizyoterapistim mesleğim de yorucu muhtemelen 37. haftaya kadar sarkıtamam 32.de pert:KK43: hastaneye gitmek bile yoruyo şu an:KK43: sabah erken kalkmak yoruyo:KK43:

Maşallah canım fikirlerini beğendim Allah tamamına erdirsin inşallah valla ben bi tek çikolata düşünüyorum zaten max 2 gün kalırız hastanede tabi inş, mevlid için de konuklara yasin kitabı dağıtmayı düşünüyorum hani şu sure kitapları oluyo ya onlardan

Ohhhh mis sefan olsun maşallah :) afiyet bal şeker olsun eviniz hep huzurlu olsun
Çok güzel düşünmüşsün canım hem okundukça sevabı sizlere de ulaşır inşallah. Ben de Allah&Muhammed yazılı magnetler var minik lavanta keseli. Onlardan yapacağım mevlütte vermek için. Son zamana bırakmak istemiyorum aslında ama şimdiden yaparsam da kokusu kalmaz o zamana kadar :( ne yapsam bilemedim :(

Canım doktorun her dediği doğru olacak diye bir kaide yok. Ben en son 21+4tü gittiğimde 480 grdı. Sen 23 haftalıkta 560 diyorsun normal bence gayet hem her bebege göre değişir bu kilo durumu bak bir tablo var normalde haftasına göre olabilecek kilo durumunu gösteriyor. burdan faydalanabilirsin ileriki haftalar olması gereken kilonun minimum ve maximum değerleride var. Takılacak bir durum yok sıkma canını
Tabloya göre benimki normal o zaman çok teşekkür ederim canım içim rahatladı

Valla canım aynen dışardan bir çok kişi normali destekliyor fakat bizim psikolojimizi düşünen yok. O yüzden şimdilik sezeryan istiyorum bakalım son aylar bize ne gösterecek 26. Haftada Bülent beye gidicez bakalım neler bekliyor bizi :)
Bende sezeryan . ahh keşke normalini yapabilsek. Ben yarin gidiyorum Dr a :)

Back
X