• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ne deyilem tatlim bebislerimizi beklemekten baska care yok agri aci katlanicaz artik hele dogumdaki agriyi dusunmek bile istemiyorum o_Oinsallah su hastalikta seni yormasin bu kadar senin durum daha zor
Ewet çok durumdayım cnm sürekli hırıltı lı bir nefes ilaç kullandığım halde. Rabbim büyük sağ sağlim alırız inşallah bebişlerimizi

N
ay gunaydın canlar bız de esımle kımseye bısı aldırmayacaktık ama kv aneme sureklı kı bana bıle annen alacak tazında laflar soktu annemde boynumu bukuk bırakmamak ıcın yapıyor sen uzulme dıyor ama elımde degıl kendıne gelınce bısı almıyor kv denen kısı basıt seylerle yetınıyor oda takımını anemle ortak aldık ama kararlıyım bebek arabasını kendı lohusa takımımı vs aldıracam kv ye :KK70: kendı kaşındı adetse oda adet adetler bı kız tarafı ıcı degıl ya ay sınırlerım oynadı yıne:KK53::KK53:
e saçma bişey neden kız tarafı alıyormuş ki yok öyle bişey lafa gelince bizim torununuz derler herkes yardım etmeli ama. Nerde bizde de kv Gül hiç sormuyor bile aman biz yaparız kimseye gerek yok

Hormonlarımız da artış var canım normal ben eşime durduk yerde öyle tiripler yapıyorum ki cnm. Canım bnm de bugün bebeğimin hareketi cok azdı
Ben de Allahtan adama diyorum hamilelikten diye anliyor :/ Tatlim iki gun once benimki de kipirdamiyodu hemen de tedirgin oluyoruz merak etme haraketli olmussundur belki bu gun cok bi de tatli yersen meyve suyu icersen bak o zaman nasil haraketleniyor:kk77:

Kizlar nedense cok keyifsizim( sizde de oluyomu aniden keyfim kaciyor hormonlardan mi acaba(
genelde pozitifimdir ama bugün negatif negatif negatif. her şey gözüme batıyor evin dağınıklığı ki hiç öyle toplu bi insan değilim gözüme batmaz. ama şu sıralar eşim, insanlar, ev her şey gözüme batıyor. artık az önce dayanamdı birazda haberlerden etkilendim hüngür hüngür ağladım :cry:

Ben de Allahtan adama diyorum hamilelikten diye anliyor :/ Tatlim iki gun once benimki de kipirdamiyodu hemen de tedirgin oluyoruz merak etme haraketli olmussundur belki bu gun cok bi de tatli yersen meyve suyu icersen bak o zaman nasil haraketleniyor:kk77:
Yedin cnm çok az hareket etti normalde böyle olmayınca insan tedirgin oluyor

genelde pozitifimdir ama bugün negatif negatif negatif. her şey gözüme batıyor evin dağınıklığı ki hiç öyle toplu bi insan değilim gözüme batmaz. ama şu sıralar eşim, insanlar, ev her şey gözüme batıyor. artık az önce dayanamdı birazda haberlerden etkilendim hüngür hüngür ağladım :cry:
Ay noluyor bize ben de ogle sanki her sey her kes ustume geliyor surat asip duruyorum artik alnima kiris dusucek:110:

Bnm
N

e saçma bişey neden kız tarafı alıyormuş ki yok öyle bişey lafa gelince bizim torununuz derler herkes yardım etmeli ama. Nerde bizde de kv Gül hiç sormuyor bile aman biz yaparız kimseye gerek yok
Bnm kv hiç sormuyor ne aldınız ne eksikse onuda biz alalım demiyorlar. Bencede kimseye gerek yok

Yedin cnm çok az hareket etti normalde böyle olmayınca insan tedirgin oluyor
ballı ılık sütte coşuyor bizimki. biri dese inanmazdım. ben epeydir içiyorum ballı süt 2-3 gündür yoğunluktan içemedim ve hareketlerinde bariz azalma vardı. ödüm koptu acile gitçektim nerdeyse. bugün yine daha 3 yudum içtim tekmeledi bir sürü. tatlı yiyince duymuştum kıpıtıların arttığını gerçekmiş. o bile biliyo ağzının tadını

Kızlar gecelikte alın sonda takılıyormuş o yüzden bir tane gecelik bulunduralım yanımızda
Üffff yaa bir atlatsaydık şu Doğumu hayırlısıyla.
Geçen gün de biri dedi göğüs ucunu çıkartmak için şırınga kullanmışlar kanamış.hepsi ayrı dert.püffff....

Üffff yaa bir atlatsaydık şu Doğumu hayırlısıyla.
Geçen gün de biri dedi göğüs ucunu çıkartmak için şırınga kullanmışlar kanamış.hepsi ayrı dert.püffff....
Amin cnm inşallah hayırlısı ile atlatırız evet onu duydum meme ucu olmayanlara yapıyorlarmış bnde sonda yı duyunca şaşırdım gecelik almayı düşünmüyordum arkadaşım dedi sonda varken pijama giyemezsin dedi

ballı ılık sütte coşuyor bizimki. biri dese inanmazdım. ben epeydir içiyorum ballı süt 2-3 gündür yoğunluktan içemedim ve hareketlerinde bariz azalma vardı. ödüm koptu acile gitçektim nerdeyse. bugün yine daha 3 yudum içtim tekmeledi bir sürü. tatlı yiyince duymuştum kıpıtıların arttığını gerçekmiş. o bile biliyo ağzının tadını
İçtek tük yaptı bugün ya uyuyor ya da ben öksürmekten bebeğimi yordum

Bnm

Bnm kv hiç sormuyor ne aldınız ne eksikse onuda biz alalım demiyorlar. Bencede kimseye gerek yok
Aynen bizde de durum o.benimkiler de öyle..tmm Çalışıyoruz da yani hiç gıkı çıkmıyor kimsenin.ben zaten al demem istemem de ama bir önümden geç bari.merak etmeyin ben zaten zahmet etmeyin gerek yok dicem yani:KK54:

Back
X