2016 Şubat Anneleri

Kızlar bazen bebeğim çok hareket li bazen hiç hareketi olmuyor sizce normal mi
benimde öyle biliyormusun cuma günü doktor kontrolüm vardı bebeğim o gün kadar hareketlydi ki çok şaşırdım doktorda dedi poz vermiyor .ertesi gün tık yok nerdeyse akşam hareket etti çok küçük ve az çok korktum endişelendim birde ani hareket etmiştim o gün iyice korktum Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin bu süreç çok zormuş her an bişi oalcak diye korkuyorum

Evet canım diyet verdiler. Ben ikisini de yaptırdım. 100 luk yüksek çıkınca 15 gun diyetle birlikte her gün 7 kez ölçtum şekerimi. İnsüline gerek kalmadı çok şükür iyi seyrediyor. Diyet yapmazsam suyum artarmis. Şimdilik iyi. Ama sınıra yakın. sen bilirsin canım. Ama şekeri ihmal etme. Istersen aclik tokluk baktir birkac gun.Varsa onlemimizi almamız lazım. Diyet insani disipline sokuyor.
canım senin 50 mg lık yüklemede kaç çıkmıştı sonucun benim 198 çok yüksek ya çok şaşırdım hiç beklemiyordum tatlı falan sevmem çok pek yemem ..peki diyette ne var ekmek falan yokmu mesela bende yarın endokrin doktoruna gideceğim baklaım ne diyecek bana 100 mg lık yapalım derse bilmiyoum ne yapacağım zaten yüksek şekerimiz iyice bebğe zarar vermez mi bu kadar yükleme

canım senin 50 mg lık yüklemede kaç çıkmıştı sonucun benim 198 çok yüksek ya çok şaşırdım hiç beklemiyordum tatlı falan sevmem çok pek yemem ..peki diyette ne var ekmek falan yokmu mesela bende yarın endokrin doktoruna gideceğim baklaım ne diyecek bana 100 mg lık yapalım derse bilmiyoum ne yapacağım zaten yüksek şekerimiz iyice bebğe zarar vermez mi bu kadar yükleme
Benim 50 lik 152 çıkmisti canım. Ben de pek tatlı yemiyordum. Onunla alakası yokmuş. Genetik faktörlerdenmis.

Canım ben 50 ve 100 luk yaptırdım. Yüksek çıkınca diyet ve evde 15 gun takip. Düzeldi çok şükür. Ama diyete devam. Sana niye diyet vermedi ki
Diyet falan demedi canım belkide ben zaten dikkat ediyorum kilo almadım diye söylemedi ama 3 günlük takipten sonra görüşelim endokrinolojiye yönlendiricem dedi ordamı veriyorlar liste acaba yoksa diyetisyende mi:KK51:

Su da diyet listem canım.

Eklentiler

• 20151020_115852.webp
    20151020_115852.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 90
Diyet falan demedi canım belkide ben zaten dikkat ediyorum kilo almadım diye söylemedi ama 3 günlük takipten sonra görüşelim endokrinolojiye yönlendiricem dedi ordamı veriyorlar liste acaba yoksa diyetisyende mi:KK51:
100luk yüksek çıkınca direkt dahiliyeye yönlendirdi. Endokrinoloji dahiliye mi demek bilmiyorum.ordan da diyetisyene. Aynı gün oldu hepsi. Bende de çok kilo yok canım. 5 kilo aldım toplamda. Suyum sınıra yakın sadece.

Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
Canim cok uzuldum, yazin arada kaynamis yeni goruyorum.. ne diyecegimi bilemiyorum.. Allah sana sabir versin, neden boyle birsey olmus bir bilgin varmi.. Allahim bebegini nurlar icinde yatirsin kuzum, basima gelmis kadar cok uzuldum.. Allah sana saglik ve guc versin kuzum :(

100luk yüksek çıkınca direkt dahiliyeye yönlendirdi. Endokrinoloji dahiliye mi demek bilmiyorum.ordan da diyetisyene. Aynı gün oldu hepsi. Bende de çok kilo yok canım. 5 kilo aldım toplamda. Suyum sınıra yakın sadece.
ya benim kadın dğum doktorum benim sonucumu görünce yüksek dedi direk endokrine yönlendirdi dahliye farklı bu bölüm daha çok hormonlarla ilgilieniyor bana dedi büyük ihtimal diyet verir sana beni haberdar et dedi birde ileride şeker hastası olma ihtimalin çok yüksek dedi ama hiç suyumla ilgili bişi demedi bana şeker fazla olunca suyumuzdamı fazla oluyormuş birde ben çok su içerim alakası varmı bilmiyorum ama idrara tahliline göre de bana daha çıok su iç dedi ki ben 3 lt falan içiyorumdur en az şuan sıcak havalarda daha çok içerdim ...hakkımızda hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda diyet yaparız. normalde ben tatlı sevmeyen biriyim ve şu ana kadar az yemişimdir şimdi de inadına tatlı canımistiyor

endokrin verecek heralde diyeti benim doktorum yüksek deyip endokine yönlendirdi yarın gideceğim bakalım ne diyecek

senin kaçtı sonucun canım bende 6,5 kilo aldım şu aana kadar ama sanırım kioyla falan ilgisi yok bunun arkadaşım 25 kilo almıştı ama sorunu yoktu şekerle

Ben de bugun ılk dozumu oldum bıraz gec kaldım. 23. hafta bıttı 23+1 deyım su anda. Kolum acayıp sızlıyo, buz koymak lazımmıs ama ısyerınde nerden bulucam
Buz koyamadigin yerde peceteye kolonya dok onu koy canim onun da faydasi oluyor.

senin kaçtı sonucun canım bende 6,5 kilo aldım şu aana kadar ama sanırım kioyla falan ilgisi yok bunun arkadaşım 25 kilo almıştı ama sorunu yoktu şekerle
Canım benim açlık 99 ilk birinci saat 184 ikinci saat 123 çıktı ben bi önceki ay 3 kilo birden aldım dikkat et demişti dikkat ettiğim halde sonuç bu yani :KK51: gerçi dün annemde aşure oturması vardı götürdüm poğaça börekleri doktor onunda etkisi olabilir oyüzden 3 günlük takipten sonra görüşelim dedi

Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
Canim allah yardimcin olsun.ne demek mazur görmek. bn okurum.sen kendine dikkat et

Aynısını yaşıyorum bende canım,bel ağrısına eşlik eden vajinal bir ağrı oluyor benim daha çok oturduktan veya uzandıktan sonra kalkarken resmen kramp gibi saplanıyor yürüyüp hareket ettikçe geçiyor çarşamba randevum var soracağım doktora
Aynen canim ayni agriyi ben de cekiyorum. Oturup kalktiktan sonra adim atmak iskence resmen. Ama biraz yuruyunce geciyor. Benim kontrole var daha sen sorunca beni de aydinlatirsan cok mutlu olurum.

hzrn6 hzrn6 canım başın Sağolsun allah sabır versin.. Çok zordur bi kaybım var bilirim.. Ama bi Meleğin var sana şefaatçi olacak rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

Kızlar 50 mg lık yükleme Nasıl yapılıyor kaç saatlik açlık gerekiyo yaptıran varsa yazabilir mi

Back
X