Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi aksilik olmadığı sürece ocağın ilk haftasını doldurup öyle izne ayrılmayı düşünüyorum..ikizlerde de çalışma süreni uzatabiliyorsun diye biliyorum rapor aldıktan sonra sıkıntı olusmaz diye düşünüyorumOyle bi seyden haberim yok canim dr.uma bi sorayim arastirayim eger oyle bi sorun yoksa araliga kadar calismayi dusunuyorum
Valla canim ben calismiyorum evdeyim ev iside evi dondurebilecek kadar yapiyorum gece bi uyanmaya goruyum dahada uyuyamiyom 1 saat 2 saat don o yana don bu yanaBen de çok mu yoruluyorum ne çok uyuyorum öyle böyle değil sabah zor kalkiyorum :)
30.haftamda giderim dr.a sanirim ikiz oldugu icin o zaman rapor gerekir artik o zaman ogrenirim dr.dan dr.a degisen bi durumsa benim dr.um asiri rahat bi dr. Kesin calisabilir raporu verirBen bi aksilik olmadığı sürece ocağın ilk haftasını doldurup öyle izne ayrılmayı düşünüyorum..ikizlerde de çalışma süreni uzatabiliyorsun diye biliyorum rapor aldıktan sonra sıkıntı olusmaz diye düşünüyorum
Canım gögüs pedi lansinoh 60lı 17 tl di e bebekte en son çok pahalı değil bence al gerek olacaktır. Ben 2sinide aldım kalkanı gögüs ucum çatladığı zaman onun için kullanıcam, onun dışında ped kullanırım dedim. Sen çatlagın olmadıgı zamanda kalkan kullanayım dersin, belki rahatsız edecek o zaman da. Ped kullanırsın o da sütü emdiği için o ıslaklıkla gögüsüne iyi gelir dediğim gibi fiyatı da uygun zaten. İkisi farklı iş görüyo gözümde ondan ikisini aldım karar senin tabi :)tecrübeli anneler bir sorum var. Göğüs kalkanı ve göğüs pedinin ikisine de ihtiyacımız oluyor mu? yoksa biri yeterli mi?
Vallahi benimkindede cok bekliyorum ben hale kayirana gidiyorimm . Birde yabancı bir doktor var onu da merak ediyorum herkes neslihan alani ve şekeri tavsiye ediyo bide tugba mi ne varmis ay hepsini met ediyolar ama en cok neslihan alan sanırım. Buluşalim birgün ya şu son haftalarda sık gitcez ya buluşalım bence keyifli olur.Sevindim yakın olmamıza. belki bir gün buluşuruz
Kaynarcadaki yüzyıl hastanesine gidiyorum canım :) Esra günay'a gidiyorum. Memnunum, ama Sürekli etrafımda Neslihan Alan'a gitmem konusunda uyarı var.
Neslihan alan da çok yoğun. ne zaman sıra alsam, en az 2 saat kapıda bekliyorum. ya doğum çıkıyor ya da başka bir şey...
Ben çalışıyorum ne yazık ki , zaman önemli benim için. Bakalım bu kontrolüm için de Neslihan a aldım ama girebilecek miyim
sen hangi hastane hangi doktor?
Seni ziyarete geliriz artik bende yuzyila gidiyorum . Birde orda acilde kim varsa o doğuma giriyo tabi sen sezeryansin ama olaki acil durumlarda acilde kim varsa ona emanetiz hepsindn memnun hastalar beni düşünduren doğumhane ve doğum personelleri tecrübesiz gibi geliyo bana ama ne dersinAçıkçası bende erken istiyorum zaten sezeryan ve saglıklı herşey yolunda giderse 36-37 de olsun istiyorum. İnş bakalım.
sağol canım ben de ikisini alayım ozamanCanım gögüs pedi lansinoh 60lı 17 tl di e bebekte en son çok pahalı değil bence al gerek olacaktır. Ben 2sinide aldım kalkanı gögüs ucum çatladığı zaman onun için kullanıcam, onun dışında ped kullanırım dedim. Sen çatlagın olmadıgı zamanda kalkan kullanayım dersin, belki rahatsız edecek o zaman da. Ped kullanırsın o da sütü emdiği için o ıslaklıkla gögüsüne iyi gelir dediğim gibi fiyatı da uygun zaten. İkisi farklı iş görüyo gözümde ondan ikisini aldım karar senin tabi :)
Kizlar ya ben yataga karar veremiyirum su acilip kapanan modelleri begeniyorum aslinda bir az bugugene kadar yata bilmesi icin siz ne dusunuyorsunuz nasil aldiniz?![]()
Canım yoldayiz şimdiaskiminaskiyim ya inşallah geç olmamıştır. aklıma geldi. pendoryadan sonra ilk sağdaki yan yoldan ilerlediğinizde idil baby fabrika satış mağazası var.
ben her seferinde sapağı kaçırıyorum. o yüzden ne var ne yok kontrol edemedim henüz. ama sizin yol üstündeyken bakmanızı tavsiye ederim![]()
kıyamam yaaa. fazla mı geldi acaba şeker rahatsız mı etti bebeği
şuan işteyim eve geçer geçmez tarçınlı yoğurt yapacağım canım. geceye kadarda hareketsiz olursa gideceğim hastaneye.
senin ne zaman hareket etmeye başladı bebeğin bir gün sürdü mü :/
göğüs kalkanı niye kullanılıyor canım. çok gerekli mi.bi de o göğüsteyken kıyafet giyilirmi üstüne belli olmaz mısağol canım ben de ikisini alayım ozamanlansinoh 60lı 10,5 webannemarket te. Avent göğüs kalkanı 2li 29.90. Daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama az önce güvenilir olduğunu söylediler bi bakayım dedim. Fiyatlar çok uygun
kızlar ayrıntılı ultrason istanbul avrupa için hastane-fiyat bılgısı verebılır mısınız
göğüs uçları yara olunca göğüs kremi sürüp onu takıyormuşuz bu şekilde kıyafetle ya da göğüs pediyle temas olmayınca yara çabuk iyileşiyormuş. İlk hamileliğim canım benim de birçok şeyi ben de bu forumda öğrendimgöğüs kalkanı niye kullanılıyor canım. çok gerekli mi.bi de o göğüsteyken kıyafet giyilirmi üstüne belli olmaz mı